Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar :) 2 ay önce tanıstıgım birisiyle dün sevgili olduk .. dündendir düşünüyorum bilmiyorum daha dogru duzgun tanıamadıgım bi insana 14 subatta ne alabilirim ki bi fikir verseniz ?
merhaba :) senin adina cok sevindim mutlu gunler sizin olsun diyorum benim aklimda soyle birsey var
ben cok begeniyorum belki seninde hosuna gider ha bir sey daha var cokk cookk sevinmesini istiyorsan illa 14 subatla ilgili olmasi gerekmez tuttugu takimin atkisi beresi istedigin fiyata gore bir seylerde alabilirsin :)
bıraz gec oldu canım kusura bkma :) tesekkr ederm darısı isteyenlern basına :) bardat düşünülebilir ama henüz ikimizin beraber oldugu bi fotograf yok :) ve sanırım futbolla da pek ilgilenmiyor bulcaz artık bişeyler :)