• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Fikirlerinize ihtiyacim var?

klrpe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
66
4
86
İstanbul
merhaba bayanlar,forumu uzun zamandir takip ediyorum.bende nisanliyim.2013 yilinda evlencez.yalniz ayri sehirlerdeyiz.ben burda nikah onlarin orda dugun olur diyodum.ama nisanlim dugun istemiyor asla.hem orda hem burda bise yapmak istiyorm ama.ne yapabilirim?fikir verirseniz sevinirim.

ya bende illa dugun olsun demiyorum.ama biz ayri sehirlerdeyiz.orda nikah yaparsak burda ne yapcazki?benim cevrem de gorsun istiyorum

Selam cnm, bizimde kına ve nikah farklı şehirlerde olucak. biz karşılıklı anlaşarak düğün istemedik. bunun yerine kız evinde kına gecesi yapacağız.

bizim kına gecelerimiz kadınlı erkekli düğün gibi olur zaten. çoğunlukla önce gelinlikle çıkılır sonra bindallı giyilir. gelinlik konusunda ben henüz net kararımı veremedim :)))

Sevmiyor diye dügün yapılmamasınıda ilk defa duydum sevmiyorda ne demek ? Bu ikinizin en mutlu günü benim nişanlımda sevmiyordu şimdi dügünümüz olsun diye 4 gözle bekliyor , maddi sorun olur anlarım ama dügün 1 kere olur bence sevdir sen ona :)

Slm bencede kendi aranızda arkadaşlarınla, yakınlarınla kına gecesi yaparsın. Nikahıda diğer yerde yaparsınız.

fikirleriniz icin tesekkurler arkadaslar.kararimiz burda kina nikah manisada dugun yapmak oldu.umarim dogru karar vermisizdir

Back