• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu fikirlerinize ihtiyacım var !!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sovr86

muhteşemçapulcuu
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
8.078
44
106
İzmir
$1.webp$megastar_meubel_idea_005_2_duvar_unitesi_wandmeubel.webp

Merhabalar kızlar , ekleyebildiysem eğer bu tarz koltuk takımı ve tv ünitesi istiyorum . Hatta buldumda hemen hemen aynısını. Yanlız kime soylediysem beyazmı olurmuymuş kahve tonları olmalıymış ,çiğ dururmuş vs vs sözler duydum ama benim hep beyaz hayalim vardır. Koltuklarım gri,tv ünitem ve masam beyaz olucak. Perdem beyaz gece perdem ve yan fonum gri tonları olucak. Ayrıca gümüşlük ve vitrin istemiyorum. Kiracı olucağam için çok eşya almak istemedim. Sizin öneriniz nedir. beyazda diretmelimiyim,ayrıca beyaz zamanla sararma yaparmı. 1 haftaya almayı planlıyorum,nişanlım dizaynı bana bıraktı ama telaşeyle yanlış karar vermek istemiyorum. :52: fikir verirseniz sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler

evt beyaz beyaz ferah bir evim olsun istiyorum çok renksiz gibi görürsem de renki bikaç obje eklerim zatn ...beyazdan dönmiycem,teşekkürler

tv ünitesi kesinlikle beyaz olsun ben de beyaz kullanıyorum çok memnunum çok ferah ve sade duruyor.herşey ile de uyum sağlar yanni..şimdiden güle güle kullan..

evt sıkıldım artık her yerde kahve tonlarından şık olsun modern olsun istiyorum hemde içimde kalmasın istiyorum ha diyince yenilenmiyor mobilya sonuçta. Yanlız birkaç kişiden sararabilir uyarısını duydum. Acaba gerçekmi yoksa beni caydırmak içinmi söylediler . Sizde oldumu sarar ma

beyaz olması çok güzel bence söylediğin renkleri düşününce de koltuk takımına perdelerine uyumlu :34:

Fikrini değiştirme sakın harika olur bence :16: kimseyi dinleme :36: o evde sen oturacaksın zevkine göre al. Bende beyazcıyım nasip kısmet olursa bende mobilyamı beyaz yada siyah beyaz almayı düşünüyorum:16::16::16::16::16:

sararması konusunda benim de bir bilgim yok daha önce böyle birşey duymamıştım canım .. umarım burada kullanan bir arkadaş yardımcı olur benim de tv ünitelerim beyaz çünkü :26:

ayyy çok sevindimmm söylediklerinize herkesin gözü alışmış sıradan aynı şeyleree ıyy beyazmı demeleri acaba yanlış mı düşünüyorum psikolojisine soktu . Gri ve beyaz uyumuna bayılıyorum bir arkadaş demiş beyaz ve siyahta çok hoş duruyo bir arkadaşım yaptı hatta ferah ferah.

tv ünitesinde kesinlikle beyaz güzel duruyor hem gri mobilyaya beyaz masa alacaksınız kahve ünite gidermi hiç
beyazda diretin:52::52::52:

cnm çok hoşmuş mobilyalar bu tarz koltukları bende beğeniyorum nerde bulabileceğim hakkında bilgi verirsen çok sevinirim

Back
X