• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fikirlerinize ihtiyacım var!

theworldismine

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
122
11
623
kızlar yardımınıza ihtiyacım var, saçlarım loreal recital preference 6.1 ile yaklasık bir yıldır boyuyorum(1. ve 3 resim)
rengindende memnunum ama cok yıprattı saçımı dökülme sorunu da var ve boyamayı ve düzleştirici kullanmayı bıraktım sonra dipler çıkınca tekrar boya arayışına girdim yıpranmaması ve dökülmemesi tek amacımdı rengini önemsemedim artık ve 2. renk yani doğal bir kahverengiyi kuaförde boyattım ama zemin açık olduğu için 5 günde çoğu aktı. kuaförde haftada bir boyarsak anca renk oturur falan dedi bende haftada 80 lira vermek istemedim ki alıp boyansa direk olucak bir renk ben sadece daha iyi bir boya kullanılsın diye kuaförde boyatmıstım.
amonyaksız saç boyalarının saçı yıpratmadığı duydum en önemlisi dökülme sorunum azaldı ama yinede beni tedirgin ediyor.
bugün palette natural colours serisinden açık karamel aldım benim saç rengimde hangi sonucu verir ve bu boya denildiği gibi zararsız mı hiç bir bilgim yok, fikirlerini bekliyorum:14:
$SP_A16377.jpg
$SP_A1694.jpg
$IMG_0625.jpg

açık papatya ben boyadım daha önce cnm palette.. zararlımı zararsızmı bilemem ama iyi açıyo renk onu bilirim hoş bi renk olur diplerin açılır hem o kdr para vermemiş olursun ama en az 2 kutu al yetmez çünkü ;) kolay gelsinn

cevabın için teşekkür ederim canım, boyayı 2 kutu aldım aslında ama uygulamadan önce vazgeçtim hangi sonuçla karşılaşıcağımı bilmiyorum ve cesaretsizim bu konuda, çünkü saçlarımın yıpranmasını hiç istemiyorum aslında saç rengimide değiştirmek istemiyorum ondan böyle tedirginim :19:

cevabın için teşekkür ederim canım, boyayı 2 kutu aldım aslında ama uygulamadan önce vazgeçtim hangi sonuçla karşılaşıcağımı bilmiyorum ve cesaretsizim bu konuda, çünkü saçlarımın yıpranmasını hiç istemiyorum aslında saç rengimide değiştirmek istemiyorum ondan böyle tedirginim :19:

koyulaştırmaz yani aksine açar ondan emin ol da .. ama saçlarına zarar verirmi naturel boya bilemicm ;)

saçımı akşam boyadım tam anlamıyla rezalet bir boya, resimlerdeki saçı koyu kahve yaptı inanamadım ya
akarmı bu boya hemen :14:

Cnm başka bir topikte arkdaş boyamıştı çok açık renkti
sende neden böyle oldu ki...
Bazen kutu içindeki tüpleri değiştiriyorlr acaba böyle birşeymi olmuş bu geldi aklıma açık karamel diyorsun
kahve kdr koyu olması tuhaf.Ama belkide hemen açılır bekle biraz.
merak ettim bi foto koyarsan...

bende çok şaşırdım kızlar, kutudaki renk direk sarı ben sarı olmasından korkarken koyu kahve oldu inanamıyorum hala:14:
boyada karısıklık yok bu arada, karısımı hazırlarken boya rengi sapsarıydı hatta
fazla da bekletmedim çok koyu olmasın diye anlamadım niye böyle olduğunu:14:
ayrıca saçım dünden beride kaşınıyor kısaca çok pişman oldum bir daha palette asla boyamam
fotoğrafta koyucam yarın inanamazsınız önceki renk bu hale nasıl gelir:14:

üzüldüm çüni çok güzelmiş saçlarınızın rengi..ama akacağını tahmin ediyorum..zemin açık olduğundan..

recital çok kaliteli bir boya ben yıllardır kullanıyorum..saçınızın dökülmesi başka bir nedene bağlıda olabilir..mevsimsel yada stres vs..

üzüldüm çüni çok güzelmiş saçlarınızın rengi..ama akacağını tahmin ediyorum..zemin açık olduğundan..

teşekkür ederim herkes beğeniyordu saç rengimi bende memnundum , resimdekinden de çok daha canlı ve güzeldi ama boyamak zorunda kaldım:(
inşallah akar ama zor akıcak gibi ..

recital çok kaliteli bir boya ben yıllardır kullanıyorum..saçınızın dökülmesi başka bir nedene bağlıda olabilir..mevsimsel yada stres vs..

dökülme sorunu için doktora gittim değerlerim normal çinko hapıda kullandım, düzleştiriciden kaynaklandığını düşünüp bıraktım bir tek boya kaldı sebep olarak, ve kuaför boyadan olduğu söyledi, inceltmiş saçlarını volümü yüksek bir boya sürekli onunla boyamamalısın dedi , en son çare olarak değiştirdim markayı ama yok bir daha asla !!

saçınızı beğendiğimden google da arattım ultra açıcı kahve birde renk koyu duruyor..sizin ilk resimde açık görünüyor neden acaba..

ilk boyadığımda hafif turuncular olmuştu hiç sevmemiştim , daha sonra diplerim geldikçe yaklaşık ayda bir boyadım ve renk sarıya yakın olmaya başladı ve her boyadığımda daha da güzel oldu bu renkler bir yıldır boyanmış saçlar renk iyice oturmuştu yani

Son düzenleme:
$IMG_1630.jpg
$IMG_1652.jpg
$IMG_1656.jpg

bugün resim koyucam demiştim, öncelikle boya çabuk akıcak gibi 1 resim ilk hali diğerleri 2 yıkama geçmiş hali
ama alıştım bu renge, yüzümü daha canlı gösterdi

Back