fikirlerinize ihtiyacım var!!

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
merhaba kızlar..aynı konuyu tekrar tekrar farklı başlıklara açıyorum belki ama napıyım çok bunalıyorum ben.babam gitti 3 yıl oldu boşandılar annemle.kardeşim depresyonda.ablam kaRŞIDA yaşıyor.yani koca evde 3 kişiyiz.neysee olan şuki annemde yalnız kalma korkusu var gelecekte.kardeşimle mutlu olup iyi anlaşınca dışlandığını düşünüyor.arkadaşımla haftada 2 gün çıksam çok geziyor oluyorum ve hiç beni düşünmüyorsun diyor.25 yaşındayım ya.zaten mümkün olduğunca sahile iniyoruz birlikte,yanında oturuyorum.ama biri biryere çağırınca annemin ne tepki verceğini düşünmekten bıktım artık.zaten ilaç kullanıyorum ama bu ortamdan bıktım.kardeşim depresyonda annem hep mutsuz ben birtek dışarda mutluyum..napıcam ben...

Arkadaşım bir psikoloğa git ve annenin durumundan bahset mutlaka sana yardımcı olacaktır aksi takdirde senin tek başına aşabileceğin bir problem gibi durmuyor Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…