fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi gulenda
fikrini paylaştığın için teşekür ederim buda bir ihtimal tabi gaddarca diye yargılayamam.hiç bu yönden düşünmemiştim aklımın bi kenarında bulunduracam canım..

• Konu Sahibi gulenda
Ama şunu biliyorum sen de benim dostum diyeceğim ve hayatıma bu cümleyle devam edeceğim birisin.

bu cümle bişeyleri anlatıo sanki...
bana seninle sadece dost kalmak istiyomuş gibi geldi,ben de eski sevgiliden dost olacağına inanmıyorum hele de dolu dolu yaşanmış şeyler varsa...
ama belki de anlatmak istediği,şu an konuşsanız bile bunun barışmak anlamına gelmediğidir ve sana açıkça söyleyemediği için de bu yolu seçmiştir.bu benim fikrim...tam tersi de olabilir.
bence en iyisi kendisine sorman.herkes farklı yorum yapabilir.
kendisine sor ve sen de bundan sonrasında ona göre hareket et.

• Konu Sahibi gulenda
bana ısıl ısıl bakan birinin olmasını umut ederek mektubu bitiren ve aynı zamanda dostuma diyerek mektubu baslatan birinden fazla hevesli olmazdım...

• Konu Sahibi gulenda
cok enteresan ya.. insan eski sevgilisine dostum der mi.. garip geldi bana biraz..

• Konu Sahibi gulenda
bu yazıyı okurken sana artık sevgili gözüyle değilde dostu gözüyle baktığını açıkca okudum denilecek bişey kalmamıs canım son cümlesi çok seyi aanlatmıs sana ileride yeni aşkınla mutluluk dahi dilemiş.bu mesajı anlamamak mümkünmü.canım sen ona göre artık sıradan arkadaşsın.bir insan sevdiğine asla böyle dostlukla ilgili mesaj göndermez seni seviyorum diye yazması gerekiyordu.enteresan bi mesaj

• Konu Sahibi gulenda
dediğiniz gibi birşey sormaya gerek yok bu konu hakkında bunu anlamamak için aptal olmam lazım sanırım karşı tarafa konuyu hiç açmıyım gerekte yok zaten adını koymuş beni üzen taraf bu maili yolladıktan sonra neşeli bir şekilde bana msnde mailimi okudunmu diye sorması saolsun çok güzel bir doğum günü hediyesi vermiş oldu...

• Konu Sahibi gulenda
tamam canım bu saatten sonra hiçbirşey olmammış gibi davranamam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…