arkadaslar beynim durmak üzere. yardiminiza ihtiyacim var. ablamin esini 2 sene önce bi ameliyat sonrasinda kaybettik. ablam cok sarsilmisti ve oglu icin hayata tekrar tutundu. esinin vefatindan 2 yil sonra bosanmak uzere olan tanidik birine karsi hisler beslemeye baslamis ve bu karsiliksizda degil. bunlar görüsmeye basladilar ama ablamin adi dula ciktigi icin herkez biriyle yakistirdi onu oda bu iliskisini butun akrabaglardan gizli tutmustu fakat görenler olmus bu yuzdende haber cok kisa zamanda herkez tarafindan duyuldu. ablamin hatasi bu kisi bosanmadan imam nikahi kiyip birlikte yasamaya baslamasiydi ve üstelik hamile kaldi. annem babam ve biz kardesler bu durumu bi sekilde kabullendik sonucta ablam ve oglu cok mutluydular ve ablam hamileydi. ama bu iliskiyi akrabaglar duyunca olay cikardilar. ne serefsizligimiz kaldi ne baska bi seyimiz. ablama destek, yaninda olduk diye demediklerini birakmadilar bize. biz hep sustuk hic birine cevap vermedik görüsmedik sonucta bu ablamin hayati cocuk degilki o kendi kararlarini kendi verebilicek bi yasta olgunlukta. ama benim sevgili sülalem durmuyor surekli sagda solda konusuyorlar ve bizleri hep tehdit ediyorlar. öldürceklermis falan filan. bende artik duramiyorum ve bi seyler yapmak istiyorum bunlara karsi. cogu dayimin yasal disi isleri var. yani buranin kanunlarina ters düsücek isler yaptilar ve kimi hala yapiyor. bende bunlari sikayet etmek istiyorum. bi yandan rabbim cezalarini versin diyorum diger yandan bakiyorum susmuyorlar habire tehdit habire hakaret dayanamiyorum sabir kalmadi yani. yüzyüze konusabilecegim insanlar degil bu konusma hemen tekme tokata dönüsür oyuzden onlari sikayet ederek cezalandirmak istiyorum ve onlara haberde yolladim sikayet edicegimi hemen yapmasin etmesin oldu ama biliyorum susmiycaklar ve olayin gercegini bizi dinlemeden bizlere sormadan sagdan soldan duymayla bizi cezalandirmalarini ablamin göz yaslarini onlara ödetmek istiyorum. ama kararsizim genede dayilarin yapma etme diyorum kendime fakat düsünün benden kucuk kuzenlerim bile hakaret ediyor ve görüsmek istemiyorlar. sizce ne yapmaliyim hanimlar? baska yolla cezami versem bunlara yoksa kanundisi isler yaptiklarini sikayetmi etsem. bu hafta sonuna kadar kendime zaman verdim pazartesi ona göre hareket edicem.