- 24 Kasım 2023
- 1.060
- 215
- Konu Sahibi morciveert
Merhaba arkadaşlar. İş yerimde kendi bölümüm ile alakalı olmayan bir yerdeyim. Olduğum yer bir bölümle alakalı da bir yer değil, karşılama gibi düşünün. Şimdi benim okuduğum bölümle alakalı yer açıldı, sizce oraya gitmek istediğimi o bölümün müdürüne söylemeli miyim? Evet istiyorum ama sorumluluk almaktan korkuyorum, açık öğretimden okudum ben yeteri kadar bilgi birikimim yok. Benden fazla beklenti içinde olurlarda karşılayamazsam diye korkuyorum. Açıkcası kendime güvenmiyorum. Ama orada olmanın benim hayatıma bir şeyler katacağını düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.. Bir de o bölüm de şuanlık sırf erkekler var rahat eder miyim bilmiyorum.
İnsanın kendine güvenmemesi çok zor bir şey. Ama hayatım boyunca böyleydim. Hata yapmaktan başkaları tarafından gülünç durumda olmaktan çekiniyorum. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan, küçük görülmekten korkuyorum..
Deneyimlerinize fikirlerinize açığım
İnsanın kendine güvenmemesi çok zor bir şey. Ama hayatım boyunca böyleydim. Hata yapmaktan başkaları tarafından gülünç durumda olmaktan çekiniyorum. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan, küçük görülmekten korkuyorum..
Deneyimlerinize fikirlerinize açığım