Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..ekleme : bugunde aynı seyı yasadım mesela olmuyor sebebini bende anlayamıyorum konusmayı mı bilmiyorum tıpımde mı bır sey var ah bı çözebilsem.. neden insanlar yokmusum gıbı davranıyorlar önemsemiyorum dikkate alınmıyorum mesela bırı bır sey anlatirken neden benle goz teması kurmuyor da benım dısımda herkese anlatıyor.. Ben bunun cozumunu bulamadım ama dayanamıyorum artık bu durumada ölmek bile ıstıyorm bazen
Son düzenleme: