Fikirlerinize ihtiyacım var

Unesco

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
297
353
31
Hanımlar hepinize merhaba, uzun süredir kafa yorduğum bir mevzu hakkında sizin de fikirleriniz varsa öğrenmek istiyorum.
Evleneli 1 yıl oldu eşimle ama öncesinde de 7 yıllık beraberliğimiz vardı. Yaşlarımız 27-28. Eşimin işi çok yoğun nöbetle geçen bir iş bende yakında başlayacağım diye ümit ediyorum. Eşim cinselliğe önem veren, yeniliklere çok açık ve meraklı biri. Ve sürekli şaşırtılmak, süprizlerle karşılanmak vs vs istiyor. Ben elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama tıkandım artık. Sizin aklınıza gelen hani eşlerin hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz bir şeyler var mı? Varsa nedir? Paylaşırsanız çok sevinirim. :dondurma:
Yeni yeni bebek yapmaya karar verdik ve biraz o heyecan geri gelsin istiyoruz bakalım fikirleri olanları dinleyelim :KK50:
Şimdiden teşekkürler :KK15:

bebek yapmak başlı başına bir heyecan zaten. tam da aman sabahlar olmasın tadında bir heyecan.

diğer sorunuz için de google>cinsel hayat nasıl renklendirilir>enter. burada da açılmış konu başlıkları var. fantezi kıyafetler, vibratörler, masaj aletleri, threesome, anal. ararsanız bulursunuz

Aklina geleni yapmaya calisin ne diyek
Hayat sizin

X