Fikirlerinize ihtiyacım var

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
427
260
53
Merhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gösterin lütfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar çok sevşyodu ki gözünden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani böyle sevme görmedim ben. Bende çok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda sürekli kavga gürültü tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu dönüyordu yada ben dönüyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz düşünmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim sürekli üstüne gittim ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben üstüne düştükçe o kendini geri çekti ben aylarca hep böyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gün önce sevdiğini söyleyen be üstüne düşünce neden böyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim içinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama çok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hiç bir güven problemimiz yada büyük bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar döner mi ben kendimi geri çekince böyle durum yaşayan oldu mu?

Biraz zamana bırakmayı dene. Çocuk belli bir noktada aşırı haklı ama biz burda haklı haksız tabi ki aramıyoruz. İki olgun insan gibi yüz yüze konuşmak için elinden geleni yap,onun hoşuna gidicek minik sürprizler yapmayı deneyebilirsin aynı zaman da onun hoşuna giderken kendini biraz ağırdan almalısın.

Söyledim ama yüz yüze görüşsekte bişey değişmeyecek zaten benim kalbim de sıkıntı yok ama sadece kalple yola çıkamam dedi. Bende buluşmak için ısrar etmedim kabul etmedi çünkü. Ne gibi mesela örnek verirmisiniz

Bence siz onun sizi sevmesini sevmişsiniz asik değilsiniz yoksa sevginizi neden gostermeyesiniz ki sevgiliniz bunun farkına varmış olabilir benimde basima geldi asik olmadigim biri vardı onun sevgisini sevmiştim zaten o bıraktı bende alışmıştım üzüldüm ama iyi oldu kimsenin zamanını calmaya Gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…