• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Yanlış anlamayın tabi ki böyle bir sebepten ilişkiyi bitirmek ve ayrılmak kolay değil. Böyle bir kararı sadece siz verebilirsiniz, başkasının aklıyla yola çıkmamak en mantıklısı olacaktır. Benim bunu yazmaktaki amacım yolun başındayken konuşup işleri düzeltmenizdi ki siz de zaten öyle yapmışsınız. Sabırla, anlayışla, konuşarak ve muhakkak zamanla başlangıçta çok zor görünen şeylerin düzeldiğini gördüm. Pes edip gitmek her zaman doğru olmayabilir.
Umarım istemediğiniz bir gebelik yaşamıyorsunuzdur. Allah sağlıkla ve bu yükü kaldırmaya hazır hissettiğiniz zaman bir evlat versin inşallah
Tek temennim o inşallah

En doğrusunu yapmışsın 15 gun gecikmede evde yapılan testlerde çıkar ben olsam kanı bekleyemezdim keşke yapsaydın..
Peki ailemle ilgili ne yapacağım hala kararsızım yasaklar bitmiyor hastalık bitmiyor evlenemiyoruz bu durumdan çok sıkıldım dışarı çıkıyoruz annemler rahat vermiyor Eve geliyorum görüşemiyoruz diye üzülüyorum

Biraz daha sabret yasaklar yakında kalkacak aşı vurulmaya başlandı yaza normale dönecek gibi ailenle nişanlın arasında köprü sen olucaksin bu yaz başlarsınız düğün hazırlıklarına en geç kaçmayi asla düşünme aileni ezme derim kaçıp da mutlu olanını görmedim inan şimdi nişanlıni çok sevdiğin için zor geliyor ama ilerde bunu başına bile kalabilir eşinde ailende hiç bir kapıyı çıkarken kapatma derim yarın dönmeye yüzün olsun.

Biraz daha sabret yasaklar yakında kalkacak aşı vurulmaya başlandı yaza normale dönecek gibi ailenle nişanlın arasında köprü sen olucaksin bu yaz başlarsınız düğün hazırlıklarına en geç kaçmayi asla düşünme aileni ezme derim kaçıp da mutlu olanını görmedim inan şimdi nişanlıni çok sevdiğin için zor geliyor ama ilerde bunu başına bile kalabilir eşinde ailende hiç bir kapıyı çıkarken kapatma derim yarın dönmeye yüzün olsun.
Bende öyle düşünüyorum sabretmeye çalışıyorum

Nişanlım ile ilişkiye giriyoruz bir süredir ve evlilik için çok acele ediyor Doğum kontrol hapı alıyorum fakat antidepresan kullanımında etkisinin az olduğunu öğrendim ve geçen sefer nişanlım ilişkinin ortasında hapı alıp almadığımı sordu aldığımı söyledim bu beni şüphelendirdi ve sonraki seferde de hala çocuk isteyip istemediğimi sordu ve bana sürekli kaçalım diyor ve bir haftadır hamilelik belirtileri taşıyorum beni kandırdığını düşünüyorum lütfen yorumlarınızı düşüncelerinizi yazabilir misiniz
Çok üzüldüm yazdıklarına. Nişanlınla sürekli görüşebiliyormuşsunuz zaten ilişkiye girebildiğinize göre. O zaman neden beklemiyor ki ? Sizin rızanız olmadan sizi hamile bırakmaya çalışmak da çok saçma. Siz bence kesinlikle spiral falan taktırın tamamen korunun. Allah korusun hamile kalsanız ailenizin kulağına gitse napacaksınız... Benim eşim doğuda görev yapiyordu aramızda 24 saatlik yol vardı o yüzden bekleyemedik sadece nikahla evlendik. Eğer siz de nolursa olsun derseniz nikah töreni yapın. Ama eğer korunmazsanız kesinlikle hem ailenizin kulağına gidebilir hem de apar topar nikahla evlenmek zorunda kalırsınız

Çok üzüldüm yazdıklarına. Nişanlınla sürekli görüşebiliyormuşsunuz zaten ilişkiye girebildiğinize göre. O zaman neden beklemiyor ki ? Sizin rızanız olmadan sizi hamile bırakmaya çalışmak da çok saçma. Siz bence kesinlikle spiral falan taktırın tamamen korunun. Allah korusun hamile kalsanız ailenizin kulağına gitse napacaksınız... Benim eşim doğuda görev yapiyordu aramızda 24 saatlik yol vardı o yüzden bekleyemedik sadece nikahla evlendik. Eğer siz de nolursa olsun derseniz nikah töreni yapın. Ama eğer korunmazsanız kesinlikle hem ailenizin kulağına gidebilir hem de apar topar nikahla evlenmek zorunda kalırsınız
Ya bana kalsa bende evlenmek istiyorum ama dediğim gibi ailem pandemiden dolayı şuan kabul etmiyor sadece nikahı da uygun görmüyorlar

Ya bana kalsa bende evlenmek istiyorum ama dediğim gibi ailem pandemiden dolayı şuan kabul etmiyor sadece nikahı da uygun görmüyorlar
Canım o zaman çok dikkatli ol düğün zamanına kadar çok iyi bi şekilde korunmaya çalış. Çünkü bizim toplumumuzda bu tür şeyler çok hoş karşılanmıyor ve malesef tek suçlu olarak kadın görülüyor. Utanması gereken kişi kadın olarak görülüyor. Sanki sen tek başına hamile kalmışsın gibi. O yüzden hiç riske atma spral falan taktır nişanlına da söyleme hiç 😊

Canım o zaman çok dikkatli ol düğün zamanına kadar çok iyi bi şekilde korunmaya çalış. Çünkü bizim toplumumuzda bu tür şeyler çok hoş karşılanmıyor ve malesef tek suçlu olarak kadın görülüyor. Utanması gereken kişi kadın olarak görülüyor. Sanki sen tek başına hamile kalmışsın gibi. O yüzden hiç riske atma spral falan taktır nişanlına da söyleme hiç 😊
Sanırım öyle yapsam daha iyi olacak fakat spiralle de ilgili şüphelerim var bi yakınımız bundan dolayı ameliyat olmak zorunda kalmıştı sağlık sorunları felan olmuştu o yüzden biraz ondan da korkuyorum bide kolay bi işlem mi bilemiyorum

Sanırım öyle yapsam daha iyi olacak fakat spiralle de ilgili şüphelerim var bi yakınımız bundan dolayı ameliyat olmak zorunda kalmıştı sağlık sorunları felan olmuştu o yüzden biraz ondan da korkuyorum bide kolay bi işlem mi bilemiyorum
Valla ben de bilmiyorum evleneli 2 ay olmadan hamile kaldım korunmaya fırsat olmadı 😂 etrafımdan duyduğum kadarıyla söyledim ben de. Kendimi senin yerine koyarak düşünmeye çalıştım😊 eğer bi kadın doğumcuya ya da sağlık ocağında ebeyle görüsürseniz daha iyi bilgi alabilirsin.😊

Valla ben de bilmiyorum evleneli 2 ay olmadan hamile kaldım korunmaya fırsat olmadı 😂 etrafımdan duyduğum kadarıyla söyledim ben de. Kendimi senin yerine koyarak düşünmeye çalıştım😊 eğer bi kadın doğumcuya ya da sağlık ocağında ebeyle görüsürseniz daha iyi bilgi alabilirsin.
Randevu aldım günün gelmesini bekliyorum teşekkür ederim 😊

Ben yanlış anlamışım ayrılmak gibi bir düşüncesi olduğunu düşünüyorsunuz sandım..zaten korunuyormussunuz ama aldığınız antidepresanlar engelse korunma yöntemini değiştirmeniz lazım. Kaçalım demeside bunu destekliyor biraz .neden peki sizce masraftan mi kurtulmak istiyor?
Şerefsizin en önde gideni masraftan kaçan götüne giydiği donu bile bu üyenin aldığı bir şahıs artık kavuştular bol bol ilişkiye girsinler korunmadan

Anne baban cok tepkilidir haklidir yakistiramazlar kendilerine ama sen kardessin duserse tutunacak yeri yok derler dusururler yapmayin belliki cahil
Biz üzerimize düşeni yaptık defalarca anlattım yalancı işsiz güçsüz bir insanla birlikte olmasına razı değildik karar onundu ya biz ya onlar o tercihini yaptı bitti benim böyle bir kardeşim yok artık

Back