Fikirlerinize ihtiyacım var

Bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum ama ailem elalemin ne düşündüğünü daha çok önemsiyor

Ayrıca kaçmak kalmadı artık ya direkt nikah basılıyor yada birlikte yaşanıyor. No kaçmak
Benim gönlümden geçen de sade bir nikah ve evlilik ama ailem bu şekilde beni vermiyor elalem ne der ne bu acele vesaire gibi laflar kullanıyorlar

Bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum ama ailem elalemin ne düşündüğünü daha çok önemsiyor
Sen yandın o zaman tatlım aman kendinizi yıpratmayında ne diyeyim başka ama sen eşin diyorum artık net keskin bir biçimde orta yolu bul en azından benim ailem bu düğün den yana senin tercihlerin bu yalnız ben psikolojik olarak daha da farklı yerlere savrulmamak adına iyileşmeden ya da kendimi iyi hissetmeden bazı şeyleri planlı programlı yürütmek istediğini de açıkla. Anlayışsız olursa vur tavaylan kafasına

Evlenince de tutturucak bu adam ama çocuk diye ,şimdiden darlarsa sizi evlenince daha çok baskı yapacak. Arada kalmaniz kötü ..peki siz beklemek konusunda ailenizimi nisanlinizimi haklı görüyorsunuz.?

Benim gönlümden geçen de sade bir nikah ve evlilik ama ailem bu şekilde beni vermiyor elalem ne der ne bu acele vesaire gibi laflar kullanıyorlar
Aileleri mutlu etmek adına çoğumuz kendi mutluluğumuzu engelliyoruz. Bazen hüsran oluyor bazen sabredip devam ediyoruz işte. Sende bir başka örneğisin ben daha bi başka o çok bi başk

Evlenince de tutturucak bu adam ama çocuk diye ,şimdiden darlarsa sizi evlenince daha çok baskı yapacak. Arada kalmaniz kötü ..peki siz beklemek konusunda ailenizimi nisanlinizimi haklı görüyorsunuz.?
Nişanlımı haklı görüyorum bu hastalığın ben zaman biteceği belli değil yani neden bekliyoruz ki sonu meçhul olan bişeyi ama dediğim gibi ailemi ikna edemiyorum

Aileleri mutlu etmek adına çoğumuz kendi mutluluğumuzu engelliyoruz. Bazen hüsran oluyor bazen sabredip devam ediyoruz işte. Sende bir başka örneğisin ben daha bi başka o çok bi başk
İnsan da üzülmüyor değil arada kalıp sıkışıyorsun çok görüşünce çok görüşüyorsun oluyor görüşmeyince de nişanlım bozuluyor kavga ediyoruz gerçekten benim için çok zor bi durum

E diyorum ya kendinizi yıpratırsınız ki siz şu an evliliği yaşıyorsunuz zaten en azndan cinsel anlamda. Bu şekilde kendinizi yoracaksınız belki soğukluk olacak buluşmalar bu eğilimlere kaymak için olacak vs vs neden aile düğün istiyor. Siz ailenizle vs bir bu olayı görüşün ölçün biçin tartın bence defalarca orta yol bulunsun sevenler kavuşsun

Yıllar önce sozlenmistim aileler tartıştı
Nişanlımı haklı görüyorum bu hastalığın ben zaman biteceği belli değil yani neden bekliyoruz ki sonu meçhul olan bişeyi ama dediğim gibi ailemi ikna edemiyorum
Kaçma konusunda bir anım aklıma geldi yıllar önce sozlenmistim aileler anlaşamadı sözlüm kaçalım dedi bende kacamam aileme bunu yapamam dedim ayrıldı benden üç ay sonra birini kaçırdı ş... .. derdi kaçırmakmis ondanda boşandı.iyiki diyorum kacmamisim.asla kaçmanı tavsiye etmem orta yol illaki vardır.aileni ikna edemiyorsan nisanlini ikna etmeye çalış..

İşte bizim buralarda nikahtan gitmek pek hoş karşılanmıyor bu yüzden istemiyor ailem

Ama şimdi bir çocuk da söz konusu şuan bütün belirtileri taşıyorum ne yapacağım bilmiyorum ailem duyarsa evlatlıktan reddederler bu yüzden kaçmak zorunda kalabilirim yoksa bende istemem kaçmayı

Ama şimdi bir çocuk da söz konusu şuan bütün belirtileri taşıyorum ne yapacağım bilmiyorum ailem duyarsa evlatlıktan reddederler bu yüzden kaçmak zorunda kalabilirim yoksa bende istemem kaçmayı
Merak etme psikolejikdir o belirtiler sanmıyorum ben hamile olduğunu. ben deli gibi korunduğum halde acaba diyorum bazı aylar. Kaç gün gecikmen var.

Merak etme psikolejikdir o belirtiler sanmıyorum ben hamile olduğunu. ben deli gibi korunduğum halde acaba diyorum bazı aylar. Kaç gün gecikmen var.
İşte normalde bizde korunuyorduk ama bi kaç sorusuyla beni şüpheye düşürdü yaklaşık 15 gün gecikmem var

İşte normalde bizde korunuyorduk ama bi kaç sorusuyla beni şüpheye düşürdü yaklaşık 15 gün gecikmem var
Baya geçmiş sitres kaynaklıdır belki ne zaman gidiceksin haber verirsen sevinirim merak ederim Bu korkuyu atlatırsan ilaç alsan bile nisanlinda korunsun bundan sonra garantici ol.

Merhaba mesajların hepsini okumadım. Vereceğim cevabı vermiş birisi olabilir. Yine de söyleyeceğim.
Evlilik başlı başına zor. Evlilikte saygı da çok önemli bildiğiniz gibi. Nişanlınız size sizin ne istediğini sormadan kendi istediğini yaptırmanın yolunu arıyorsa, ileride çok daha büyük problemler yaşarsınız. Durumunuzu bilmesine rağmen sizi mecbur bırakmak istiyorsa, bencillik ediyordur. İnsanın bir şeyi ne kadar isterse istesin sevdiği insanın istemediği bir şeyse iradesine hakim olması gerektiğini düşünüyorum.

Bugün ona zaten durumu açıkladım ve gerçekten şaşırdı bilerek yaptığını düşünmüyorum artık ama şöyle bir gerçek de var ki şuan ayrılma gibi bi lüksüm yok bekaretim gittikten sonra böyle beni kabul edecek birisini bulmak gerçekten zor

Baya geçmiş sitres kaynaklıdır belki ne zaman gidiceksin haber verirsen sevinirim merak ederim Bu korkuyu atlatırsan ilaç alsan bile nisanlinda korunsun bundan sonra garantici ol.
Bugün konuştum onunla karşıma alıp ve gerçekten çok şaşırdı yarın gidip kan vereceğim sonucu bekleyeceğiz ama bundan sonra daha korunacağız eğer değilsem

Bugün konuştum onunla karşıma alıp ve gerçekten çok şaşırdı yarın gidip kan vereceğim sonucu bekleyeceğiz ama bundan sonra daha korunacağız eğer değilsem
En doğrusunu yapmışsın 15 gun gecikmede evde yapılan testlerde çıkar ben olsam kanı bekleyemezdim keşke yapsaydın..

Yanlış anlamayın tabi ki böyle bir sebepten ilişkiyi bitirmek ve ayrılmak kolay değil. Böyle bir kararı sadece siz verebilirsiniz, başkasının aklıyla yola çıkmamak en mantıklısı olacaktır. Benim bunu yazmaktaki amacım yolun başındayken konuşup işleri düzeltmenizdi ki siz de zaten öyle yapmışsınız. Sabırla, anlayışla, konuşarak ve muhakkak zamanla başlangıçta çok zor görünen şeylerin düzeldiğini gördüm. Pes edip gitmek her zaman doğru olmayabilir.
Umarım istemediğiniz bir gebelik yaşamıyorsunuzdur. Allah sağlıkla ve bu yükü kaldırmaya hazır hissettiğiniz zaman bir evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…