• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Nursena21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
48
12
8
Nişanlım ile ilişkiye giriyoruz bir süredir ve evlilik için çok acele ediyor Doğum kontrol hapı alıyorum fakat antidepresan kullanımında etkisinin az olduğunu öğrendim ve geçen sefer nişanlım ilişkinin ortasında hapı alıp almadığımı sordu aldığımı söyledim bu beni şüphelendirdi ve sonraki seferde de hala çocuk isteyip istemediğimi sordu ve bana sürekli kaçalım diyor ve bir haftadır hamilelik belirtileri taşıyorum beni kandırdığını düşünüyorum lütfen yorumlarınızı düşüncelerinizi yazın

Neden sizi kandırdığını düşünüyorsunuz evlilik için acele ediyor yazmışsınız başında..?

Neden sizi kandırdığını düşünüyorsunuz evlilik için acele ediyor yazmışsınız başında..?
Evet acele ediyor ama ailem yavaş yavaş olsun istiyor oda çok aceleci davranıyor ve zaten çocuk çok istiyor evlenmeyi kestirmeden halletmek istiyor gibi bi şüphem var ama bilemiyorum

Evet acele ediyor ama ailem yavaş yavaş olsun istiyor oda çok aceleci davranıyor ve zaten çocuk çok istiyor evlenmeyi kestirmeden halletmek istiyor gibi bi şüphem var ama bilemiyorum
Ben yanlış anlamışım ayrılmak gibi bir düşüncesi olduğunu düşünüyorsunuz sandım..zaten korunuyormussunuz ama aldığınız antidepresanlar engelse korunma yöntemini değiştirmeniz lazım. Kaçalım demeside bunu destekliyor biraz .neden peki sizce masraftan mi kurtulmak istiyor?

Ben yanlış anlamışım ayrılmak gibi bir düşüncesi olduğunu düşünüyorsunuz sandım..zaten korunuyormussunuz ama aldığınız antidepresanlar engelse korunma yöntemini değiştirmeniz lazım. Kaçalım demeside bunu destekliyor biraz .neden peki sizce masraftan mi kurtulmak istiyor?
Şimdi korona felan var ailem şuan düğün yapmak istemiyor bu olaylar bitince rahatça yapmak istiyorlar ve o bu durumdan hoşlanmıyor acaba bilerek hamile bırakarak onunla kaçacağımı mı düşünüyor ikidir şüphe içerisindeyim yarın test yaptırmaya gideceğim ben bi çocuk için hiç hazır değilim

Son düzenleme:
Şimdi korona felan var ailem şuan düğün yapmak istemiyor bu olaylar bitince rahatça yapmak istiyorlar ve o bu durumdan hoşlanmıyor acaba bilerek hamile bırakarak onunla kaçacağımı mı düşünüyor ikidir şüphe içerisindeyim yarın test yaptırmaya gideceğim

Ve ben gerçekten bir çocuk için hiç hazır değilim

Ailelerin maddi manevi düğüj yapma istekleri,evleneceklerin ise bu durumda şüpheye düşüncelere düşmesi... antidepresan ile kullanıldığında etkisinin az olduğunu bende duymuştum hatta birinden birinin bırakılmasını söylüyorlardı.
Yalnız nişanlınızın oldu bittiye getirmesinden emin misiniz? Yani işi ucuza getirmek mi yoksa sizinle bir an önce ömür geçirmek için mi aceleci.
Hani ben seviyorsam gelecek altınmış giyilecek abiyeymiş düşünmem sade şık bir tören olsun ama yeterki biz mutlu olalım derim ki öyle de yaptık biz zamanında çok şükür.
Çünkü iş ilişki boyutunda,siz sanırım hamile kalmaktan korkuyorsunuz vs vs .

Ailelerin maddi manevi düğüj yapma istekleri,evleneceklerin ise bu durumda şüpheye düşüncelere düşmesi... antidepresan ile kullanıldığında etkisinin az olduğunu bende duymuştum hatta birinden birinin bırakılmasını söylüyorlardı.
Yalnız nişanlınızın oldu bittiye getirmesinden emin misiniz? Yani işi ucuza getirmek mi yoksa sizinle bir an önce ömür geçirmek için mi aceleci.
Hani ben seviyorsam gelecek altınmış giyilecek abiyeymiş düşünmem sade şık bir tören olsun ama yeterki biz mutlu olalım derim ki öyle de yaptık biz zamanında çok şükür.
Çünkü iş ilişki boyutunda,siz sanırım hamile kalmaktan korkuyorsunuz vs vs .
Beni çok seviyor hep yanımda olmak istiyor fakat ailemi ikna edemiyorum onlar normal zamandaki gibi düğün kına olsun istiyorlar nişanlımın ailesi çok baskı yapıyor nişanlım da öyle fakat ailem karşı çıkıyor nişanlım da bu yüzden bu yolu seçmiş olabilir diye düşünüyorum benim iznim dışımda yapmış olabilir

Şimdi korona felan var ailem şuan düğün yapmak istemiyor bu olaylar bitince rahatça yapmak istiyorlar ve o bu durumdan hoşlanmıyor acaba bilerek hamile bırakarak onunla kaçacağımı mı düşünüyor ikidir şüphe içerisindeyim yarın test yaptırmaya gideceğim ben bi çocuk için hiç hazır değilim
Açıkça konuşmalısınız ozaman bu konuyu istemediğiniz birşeye zorlayamaz sizi testinizi olun ve gerekirse ilişkiye girmeyin böyle şüpheniz varsa.kacmakmi kaldı ayrıca bu zamanda ailelerinizde isterken ne saçma şey..

Beni çok seviyor hep yanımda olmak istiyor fakat ailemi ikna edemiyorum onlar normal zamandaki gibi düğün kına olsun istiyorlar nişanlımın ailesi çok baskı yapıyor nişanlım da öyle fakat ailem karşı çıkıyor nişanlım da bu yüzden bu yolu seçmiş olabilir diye düşünüyorum benim iznim dışımda yapmış olabilir
Sen asm de testini iste. Hap kullanmayıp prez. Kullansan çocuk istiyorsa kesmeyeceği doğru takacağıda ne malum deyişine göre.ebe den ya da doktordan tabi ki destek al o vakit ama ilişkinizi kendinizi ailelerinizi sarsacak durum olmasında 👍🏻😊

Açıkça konuşmalısınız ozaman bu konuyu istemediğiniz birşeye zorlayamaz sizi testinizi olun ve gerekirse ilişkiye girmeyin böyle şüpheniz varsa.kacmakmi kaldı ayrıca bu zamanda ailelerinizde isterken ne saçma şey..
Sadece beklemek istemiyor ve bu hastalığın da ne zaman biteceği belli değil o yüzden kendince çareler arıyor olabilir kaçmak gibi

Ha bir de hurafe mi bilmem ama erkek çocukları gerçekten annelerine çok düşkün oluyorlar.

yine bir anımız geldi aklıma kocaman eşşekti (8 yaşında) kafama elmayı koyar o elmayı hedef alıp hunharca terlik fırlatır ağzımı yüzümü yamulturdu. babam gececi çalışırdı normalde benim korkak olup annemle uyumam gerekirken gider annemin yanında yatardı bende minnak bir kız çocuğu kocaman odada tek kalırdım. :)

Ha bir de hurafe mi bilmem ama erkek çocukları gerçekten annelerine çok düşkün oluyorlar.

yine bir anımız geldi aklıma kocaman eşşekti (8 yaşında) kafama elmayı koyar o elmayı hedef alıp hunharca terlik fırlatır ağzımı yüzümü yamulturdu. babam gececi çalışırdı normalde benim korkak olup annemle uyumam gerekirken gider annemin yanında yatardı bende minnak bir kız çocuğu kocaman odada tek kalırdım. :)
Konular karıştı cinnet nur 😁

Sadece beklemek istemiyor ve bu hastalığın da ne zaman biteceği belli değil o yüzden kendince çareler arıyor olabilir kaçmak gibi
Siz bunun yanlış bir yol olduğunu göstermelisiniz. hazır olmadığınız bir çocuğu evlenmek için doguramayacaginizi.anlatin güzelce yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk çok büyük sorumluluk .. ailenizi ikna etmeye yada orta yol bulmaya teşvik edin .

Hastalık bitmeyecek ben her zaman Fransız gribini örnek verdim bu konuda 10 yıl dedim sürmüş ki bu da aynı onun gibi daha üst düzey bir salgın.
Sorumsuzluk düşüncesizlik diyorum artık ben bu düğün para altın bağımlılarına yanlış anlama. Sağlıkçı dediğimiz insan tam salgın ortasında aldığı taktıklarını toparlamak için bile düğün yaptı altta kalamazdık gittik taktık çıktık ki o zaman hamileym yanımda kızım var ama gitsen olmaz gitmesen olmaz şüphesiyle girmemizle çıkmamız bir oldu. Bu da bi oldu bitti ne oldu karşılığını versik aslında arkamızdan bak biz taktık o takmadı vs demesinler diye çünkü kaç kere soruldu geleceksiniz dimi diye.
Yani onca insan davet edip nr bileyim bir çıkar beklemek menfaat eğlencesi bana göre 10 kişi halay çekecek diye ben bi ton masraf edicem sonra aileler birbirine hop hop :)))

Siz bunun yanlış bir yol olduğunu göstermelisiniz. hazır olmadığınız bir çocuğu evlenmek için doguramayacaginizi.anlatin güzelce yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk çok büyük sorumluluk .. ailenizi ikna etmeye yada orta yol bulmaya teşvik edin .
Ya zaten uzun zamandır psikolojik tedavi alıyorum ve bir çocuğa bakamam ona defalarca söyledim çocuk istemiyorum bu halde bakamam diye ama o çocuktan başka bişey demiyor. Aileme gelince çok inatçılar ne kadar dil döksem de bi sonuca varamıyorum arada kaldım ve bu durumdan çok yoruldum

Ayrıca kaçmak kalmadı artık ya direkt nikah basılıyor yada birlikte yaşanıyor. No kaçmak 😁

Back