• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Merhaba .. biraz kafam karışık , yaklaşık 1 ,5 ay önce görücü usulü biriyle tanıştık. Uzak şehirlerdeyiz. 5 6 kez görüştük. Güzel muhabbet ediyoruz bazen. Bazen biraz gergin ve çocuksu tavırları var. Fikirlerimiz uyuştu. Tipide fena değil.Onda hoşuma gitmeyen birşey varsa değişirim diyor. Bazen beyaz yalanlar söylüyor ama ne olursa olsun dürüst olmasını istediğimi söyledim. Şaka olsun diye şunu tanıyorum gibi gereksiz yalanlar. Bu da yazıncada çok aşırı saçma geldi. Bana kendini beğendirmek için kıvırmak gibi mesela. Ama telefonda da görüşüyoruz . Ailesiyle tanıştm . Gayet mütevazi insanlar. Bu kadar kısa sürede beni sevdiğini söylüyor. En son geçen görüştüğümüzde aileler hadi yüzük yakın diye çok ısrar etti özellikle annem. Kaçırma çoj iyi çocuk diye. Tamam drdim söz olsun . Ama söz gününe kadar tedirgindim bunu oda biliyodu acele ediyoruz sanki falan. Söz günü ben yüzük takmayalım siz yibe gelin herkes isteme söz olcak diye biliyor madem ama kesin karar olana kadar zamanı uzatalım dedim. Geldiler isteme oldu ama nasip dedi babm biraz dhaa düşünsünler dediler.

Ben çabuk sevebilecek bir insan değilim. İçimde bir sıcaklık oldu ama bazen onun değişk tavırlarını görüp yok ya bu insanla ben yapamam diyorum mesela çocuksu tavırlar konuşmalar . Panik gergin hareketler. Bazen de çok ağır mantıklı ve güzel konuşuyor.acaba heycandan mı . Şimdi ben seni tanımaya çalışıyorum herşeye hazırlıklı ol dedim ama gitgide bağlanıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Hoşlanmadığım yönleri çok büyütecek şryler mi . Fazla umut verme mi dersiniz. İlerde bu çocuksu tavırları değişir mi , olgnlaşması zaman alırmı. Umut verme baştan olmadıysa daha da olmaz mı dersiniz. Bazen onunla konuşmak çok iyi geliyor, iiyce tanıyayım diyorum ama olmazsa bağlanmasından korkuyorum geçen bişeye kırıldım ama haklı sebebi varmış, çok üzüldü pişman oldu ağlayacak dereceye geldi sende buldğm mutluluğu başkasında bulamam falan dedi. ....

Son düzenleme:
Merhaba .. biraz kafam karışık , yaklaşık 1 ,5 ay önce görücü usulü biriyle tanıştık. Uzak şehirlerdeyiz. 5 6 kez görüştük. Güzel muhabbet ediyoruz bazen. Bazen biraz gergin ve çocuksu tavırları var. Fikirlerimiz uyuştu. Tipide fena değil.Onda hoşuma gitmeyen birşey varsa değişirim diyor. Bazen beyaz yalanlar söylüyor ama ne olursa olsun dürüst olmasını istediğimi söyledim. Şaka olsun diye şunu tanıyorum gibi gereksiz yalanlar. Bu da yazıncada çok aşırı saçma geldi. Bana kendini beğendirmek için kıvırmak gibi mesela. Ama telefonda da görüşüyoruz . Ailesiyle tanıştm . Gayet mütevazi insanlar. Bu kadar kısa sürede beni sevdiğini söylüyor. Ben çabuk sevebilecek bir insan değilim. İçimde bir sıcaklık oldu ama bazen onun değişk tavırlarını görüp yok ya bu insanla ben yapamam diyorum mesela çocuksu tavırlar konuşmalar . Panik gergin hareketler. Bazen de çok ağır mantıklı ve güzel konuşuyor.acaba heycandan mı . Şimdi ben seni tanımaya çalışıyorum herşeye hazırlıklı ol dedim ama gitgide bağlanıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Hoşlanmadığım yönleri çok büyütecek şryler mi . Fazla umut verme mi dersiniz. İlerde bu çocuksu tavırları değişir mi , olgnlaşması zaman alırmı. Umut verme baştan olmadıysa daha da olmaz mı dersiniz. Bazen onunla konuşmak çok iyi geliyor, iiyce tanıyayım diyorum ama olmazsa bağlanmasından korkuyorum geçen bişeye kırıldım ama haklı sebebi varmış, çok üzüldü pişman oldu ağlayacak dereceye geldi sende buldğm mutluluğu başkasında bulamam falan dedi. ...
Beğenmediğin birşeyim varsa değiştiririm demiş ki böyle birşey mümkün değil. Üstelik kimsenin kimse için değişmesi ya da buna çabalaması taraftarı değilim. Birbirinizi olduğunuz gibi kabulleniyorsanız ne ala. Aksi takdirde bir noktada patlak verir.
Beyaz dahi olsa yalan olmamalı asla.
Bu kadar kısa sürede seviyorum demesi ve aşırı bağlanması tuhaf.
Sen de hoşlandıysan tanı tabii ki. Ama zaman verin birbirinize.
İyice tanımadan yapılan evliliklerin temeli sağlam olmuyor.

Beğenmediğin birşeyim varsa değiştiririm demiş ki böyle birşey mümkün değil. Üstelik kimsenin kimse için değişmesi ya da buna çabalaması taraftarı değilim. Birbirinizi olduğunuz gibi kabulleniyorsanız ne ala. Aksi takdirde bir noktada patlak verir.
Beyaz dahi olsa yalan olmamalı asla.
Bu kadar kısa sürede seviyorum demesi ve aşırı bağlanması tuhaf.
Sen de hoşlandıysan tanı tabii ki. Ama zaman verin birbirinize.
İyice tanımadan yapılan evliliklerin temeli sağlam olmuyor.
İnsanlar değişmez di mi

Ben umut verme derim.Birşey hissedecek olsanız şimdiye hissederdiniz. Şahsen eşimle tanıştım 15 gün sonraya nişan kararı aldım tabi benimki tam delilik ama en azından olumsuz düşünceye girmedim mesela beğenmediğim bir huyu yoktu ve hiç acaba mı demedim bunlar önemli şeyler. Çocuksu diyorsunuz böyle biriyle evlenilir mi yada çocuk yapılır mı bunu düşünün. Ama şimdiye mutlaka birley hissedersiniz tabi bu benim gibi hemen olumlu olmasa da en azından gözünüze kötü yanları batmazdı :)

Ben umut verme derim.Birşey hissedecek olsanız şimdiye hissederdiniz. Şahsen eşimle tanıştım 15 gün sonraya nişan kararı aldım tabi benimki tam delilik ama en azından olumsuz düşünceye girmedim mesela beğenmediğim bir huyu yoktu ve hiç acaba mı demedim bunlar önemli şeyler. Çocuksu diyorsunuz böyle biriyle evlenilir mi yada çocuk yapılır mı bunu düşünün. Ama şimdiye mutlaka birley hissedersiniz tabi bu benim gibi hemen olumlu olmasa da en azından gözünüze kötü yanları batmazdı :)
Çok teşekkür ederim biraz daha kendime grldim

İnşaAllah bende bir günn böyle hissederimmm

İnşaAllah bende bir günn böyle hissederimmm
İnşallah. Emin ol mutlaka zamanı gelir ama demek istediğim çok olumlu hissetseniz yada tanıyayım deseniz durum farklı olurdu ama siz kötü yönlerini görmeye başlamışsınız.Allah iyilerle karşılaştırsın :)

Back
X