Merhaba .. biraz kafam karışık , yaklaşık 1 ,5 ay önce görücü usulü biriyle tanıştık. Uzak şehirlerdeyiz. 5 6 kez görüştük. Güzel muhabbet ediyoruz bazen. Bazen biraz gergin ve çocuksu tavırları var. Fikirlerimiz uyuştu. Tipide fena değil.Onda hoşuma gitmeyen birşey varsa değişirim diyor. Bazen beyaz yalanlar söylüyor ama ne olursa olsun dürüst olmasını istediğimi söyledim. Şaka olsun diye şunu tanıyorum gibi gereksiz yalanlar. Bu da yazıncada çok aşırı saçma geldi. Bana kendini beğendirmek için kıvırmak gibi mesela. Ama telefonda da görüşüyoruz . Ailesiyle tanıştm . Gayet mütevazi insanlar. Bu kadar kısa sürede beni sevdiğini söylüyor. Ben çabuk sevebilecek bir insan değilim. İçimde bir sıcaklık oldu ama bazen onun değişk tavırlarını görüp yok ya bu insanla ben yapamam diyorum mesela çocuksu tavırlar konuşmalar . Panik gergin hareketler. Bazen de çok ağır mantıklı ve güzel konuşuyor.acaba heycandan mı . Şimdi ben seni tanımaya çalışıyorum herşeye hazırlıklı ol dedim ama gitgide bağlanıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Hoşlanmadığım yönleri çok büyütecek şryler mi . Fazla umut verme mi dersiniz. İlerde bu çocuksu tavırları değişir mi , olgnlaşması zaman alırmı. Umut verme baştan olmadıysa daha da olmaz mı dersiniz. Bazen onunla konuşmak çok iyi geliyor, iiyce tanıyayım diyorum ama olmazsa bağlanmasından korkuyorum geçen bişeye kırıldım ama haklı sebebi varmış, çok üzüldü pişman oldu ağlayacak dereceye geldi sende buldğm mutluluğu başkasında bulamam falan dedi. ...