• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var.

omurdeniz932

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
64
19
3
33
merhaba ovulasyon tarıhı 1 hafta olarak hesaplanıyor sanırım o bır hafta da hangı gun asıl gun nasıl anlasılır acaba ?birde erkeklerde çinko kullanımı sperm kalıtesını arttrıyormus sanırım.Dr. bana multivitamin verdi. onu kullanıyorum ama bu surecte ne yapmam lazım hamıleliği kolaylastırmak için yardımcı olablrmısınz acaba.

Meehaba ovulasyon ıcın takvım kullanmamız onerırım takvım sızı yonlendırecektır.Hamılelıgı kolaylıstırmak degıl ama bebek ıcın folıc asıte baslamalısınız baslamadıysanız.Çinko ve evıtamını kalıteyı artırır ama bu 3 aylık perıyodlarda bellı olur hemen kullanır kullanmaz etkı olmaz tavsıyem takvıme bakarak gun gun stres yasamaktan zıyade ovulasyon haftanızı degerlendırmenızdır.Eger uzun suredır korumasız sık ılıskı varsa da sız ve esınızın doktora gıtmesı onemlı beslenme alıskanlıklarınıza dıkkat edın ama dedıgım gıbı uzun sureşı korunmadan ılıskı varsa esınız ve sız muayene olun...saglıcakla

Ovulasyon testi öneriyorum nokta atışı yapıyor takvim bazen yanıltabilir kadınları çünkü bazı kadınlar adetten 14 gün sonra veya 20 gün sonra yumurtlayabiliyor o yüzden kesinlikle o testleri öneriyorum %1 yanılma payı var

Bence yaşınız gençse ve denemelere yeni başlıyorsanız hamileliği en kolaylaştıracak şey çok da düşünmemek. Haftada 2-3 ilişki ile zaten yumurtlamayı kaçırmamış olursunuz. Düzenli ilişki sperm kalitesi açısından da iyi bir şey. Eşiniz de erkekler için olan multivitaminlerden kullanabilir. Arkadaşın dediği gibi ovulasyon testleri faydalı. Yalnız onları yapmak da bir stres yaratabiliyor. Bazen tam pozitif olmuyor, insanın kafası karışıyor. Sırf yumurtlama belirtilerinizi ve döngünüsü daha iyi anlamak için 1-2 ay kullanabilirsiniz ama.

Back