Gebelik var gibi görünüyor canım inşallah vardırBelki defalarca sorulmuştur ama bu salgın döneminde ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. 6 reglim gecikti normalde gecikme hiç olmaz bugün test yaptım böyle , sizce sonuç ne olabilir kan testi ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım birden fazla kez saglık kurumuna basvurmak istemiyorum simdiden tesekkürler
Ay ben de az önceden beri sizin konunuzu okuyordum ne tesadüf oldu , saglık ocagında kan tahlili yaptıracağım ama henüz gitmek istemiyorumGebelik var gibi görünüyor canım inşallah vardırGeç döllenmeyse eğer silik çıkabiliyor. Ama kanda belli olur hayırlısı olsun
Bende sana benim testin fotosunu atacaktımAy ben de az önceden beri sizin konunuzu okuyordum ne tesadüf oldu , saglık ocagında kan tahlili yaptıracağım ama henüz gitmek istemiyorum
Canım bence gebesin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Belki defalarca sorulmuştur ama bu salgın döneminde ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. 6 reglim gecikti normalde gecikme hiç olmaz bugün test yaptım böyle , sizce sonuç ne olabilir kan testi ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım birden fazla kez saglık kurumuna basvurmak istemiyorum simdiden tesekkürler
Tesekkürler ben cok yeni evliyim ve henüz hazır degilimBende sana benim testin fotosunu atacaktımben adetten 3 gün önce yapmıştım öyle çıkmıştı adet gününde tekrar yaptım testi tam iki çizgi çıktı. Cuma günü kan verdim 3000 çıktı değerim. Darısı sana
Benim de 6 gün gecikti ama testleri henüz geçemedimBelki defalarca sorulmuştur ama bu salgın döneminde ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. 6 reglim gecikti normalde gecikme hiç olmaz bugün test yaptım böyle , sizce sonuç ne olabilir kan testi ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım birden fazla kez saglık kurumuna basvurmak istemiyorum simdiden tesekkürler
İnşallah zamanla alışırsın duruma canım. Eşin ne düşünüyor bu konudaTesekkürler ben cok yeni evliyim ve henüz hazır degilim
Teşekkür ederim hayırlısı insallahCanım bence gebesin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Hayırlısı olsun ama öyle düşünme yinede daha 9 aylık bi süreç var önünde hem daha nette değil durum bebek olursa iyi ki dersinTesekkürler ben cok yeni evliyim ve henüz hazır degilim
ikimiz de ayılıp bayılmıyoruz duruma ama , o benden daha istekliİnşallah zamanla alışırsın duruma canım. Eşin ne düşünüyor bu konuda
İkimiz de birkaç sene istemiyorduk ama o benden daha istekli , o alışır ben alışamamİnşallah zamanla alışırsın duruma canım. Eşin ne düşünüyor bu konuda
Allah gönlüne göre versinBenim de 6 gün gecikti ama testleri henüz geçemedimbekliyorum daha. Biraz zaman geçsin yine yapacağım testi
İnsallah sonuclarınız istediginiz gibi olur ama hem evliligimde hem bunda tecrübeledigim birsey varsa o da istemeyince olmasıBenim de 6 gün gecikti ama testleri henüz geçemedimbekliyorum daha. Biraz zaman geçsin yine yapacağım testi
Ne zamandır evlisinikimiz de ayılıp bayılmıyoruz duruma ama , o benden daha istekli
İkimiz de birkaç sene istemiyorduk ama o benden daha istekli , o alışır ben alışamam
7 ayNe zamandır evlisin
Özel olmayacaksa yaş kaç hani istemediğini belirttin ya merak ettim
24Özel olmayacaksa yaş kaç hani istemediğini belirttin ya merak ettim
Hem yeni evlisin hem yaşından dolayı hazır değilsin ama herşeyde bi hayır vardır olumlu düşün iyi düşün iyi olsun. Keşke başta önleminizi alsaydınız hazır olduğunuzda daha sağlıklı olurdu tabi ama hayırlısı. İçini ferah tut
Teşekkür ederim evet ben de öyle düşünerek teselli oluyorum vardır bir hayırHem yeni evlisin hem yaşından dolayı hazır değilsin ama herşeyde bi hayır vardır olumlu düşün iyi düşün iyi olsun. Keşke başta önleminizi alsaydınız hazır olduğunuzda daha sağlıklı olurdu tabi ama hayırlısı. İçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?