• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
83
30 lu yaslari deviriyorum.cok sinirlenince elim ayagim titriyor.ve aglayarak rahatliyorum.bu normalde iyi geliyor ama resmi yerlerde ,disarda,olmasi rahatsiz ediyor.buyuk tartisma ortaminda da tanidiklarin arasinda aglayip, konusamiyorum.normal zamanda lafi sahibine veririm.kendimi ifade edebiliyorum.

Nasil sinirlerime hakim olucam?destek mi almak gerekiyor?siz nasil basariyorsunuz?

Cok sinirlenince kendine zaman ver fevri davranmamak icin
mesela mümkünse lavaboya git uzaklas o ortamdan derin nefesler al ver
Bunlari yapiyor musun mesela

yapiyorum ama aglamaya devam ediyorum..konusursam daha cok agliyorum

Ben de öyleydim birkac sene öncesine kadar, birden degistim sonra
Normalde sadece aglardim bana bir haksizlik yapildiginda simdi baya hircinlastim, elim ayagim yine titriyor ama bu sefer aglamiyorum karnimdaki insani kacirtacak derecede sinirli davraniyorum
Aslinda psikolojik destekle, koclukla bu durumu basitce asabilirsin

kendimi bildim bileli..bunun icin hic gitmedim...gitmem gerekir.mi ..cozulmesi gerekn birsey mi normal mi anormal mi
Yani ağlamanız toplum içinde Zayıf karakterli diye algılanabilir.
Eğer rahatsızlık duyuyorsanız bence psikoloğa görünün.
Sinirlendiğinde herkes farklı tepkiler verir. En ufak bi olayda bu oluyorsa bence sorun.

Ben de öyleydim birkac sene öncesine kadar, birden degistim sonra
Normalde sadece aglardim bana bir haksizlik yapildiginda simdi baya hircinlastim, elim ayagim yine titriyor ama bu sefer aglamiyorum karnimdaki insani kacirtacak derecede sinirli davraniyorum
Aslinda psikolojik destekle, koclukla bu durumu basitce asabilirsin
artik bunu denemem gerekecek galiba..aciz hissediyorum cunku

Yani ağlamanız toplum içinde Zayıf karakterli diye algılanabilir.
Eğer rahatsızlık duyuyorsanız bence psikoloğa görünün.
Sinirlendiğinde herkes farklı tepkiler verir. En ufak bi olayda bu oluyorsa bence sorun.
En ufak da degilde ustume cok gelindiginde veya karsi taraf bana yuklendiginde ..

Calismaya baslarsam isyerindeki psikolojiye dayanamam gibi geliyor..simdi dusunuyorum da gercekten zayif karakterli miyim

30 lu yaslari deviriyorum.cok sinirlenince elim ayagim titriyor.ve aglayarak rahatliyorum.bu normalde iyi geliyor ama resmi yerlerde ,disarda,olmasi rahatsiz ediyor.buyuk tartisma ortaminda da tanidiklarin arasinda aglayip, konusamiyorum.normal zamanda lafi sahibine veririm.kendimi ifade edebiliyorum.

Nasil sinirlerime hakim olucam?destek mi almak gerekiyor?siz nasil basariyorsunuz?
Benim ellerimde normalde bir titreme var neden bilmem sinirden galiba...

Kisisel gelisimine agirlik ver, düsün, calis yani kendini kontrol edebilmeyi ögren
Inan bu senin elinde, kendinle ilgili herseyi kontrol edebilirsin inan buna
kisisel gelisimime onem veriyorum ,seminer olsun ,kitap okumak,hayat tecrubesi , ama daha fazlasi yapmam gerekiyor demek ki ben normal goruyordum demek ki normal degilmis.insan kendi eksikliklerini goremiyor.gercekten cok tesekkur ederim

Ben de böyleyim. Hiç rahatsızlık duymuyorum bundan. Sinirlenince ağlıyorum, ama bir yandan da salya sümük konuşmaya devam ediyorum =)) Geçen okulda dersleri boykot ediyoruz, şu maaş ödemeyen okul var ya işte orda, neyse müdür geldi bana bağırdı, ama nasıl çemkiriyor, tehditler suçlamalar yok tutanak tutarım yok seni bi yerde çalıştırmam, hemen ağlamaya başladım =))) hem titriyorum hem ağlıyorum hem de söyleniyorum. Bence çok tatlı oluyorum :KK68:

kisisel gelisimime onem veriyorum ,seminer olsun ,kitap okumak,hayat tecrubesi , ama daha fazlasi yapmam gerekiyor demek ki ben normal goruyordum demek ki normal degilmis.insan kendi eksikliklerini goremiyor.gercekten cok tesekkur ederim

Kendine normal degilim dememekle basla bence
Güclenmen gerekiyor bu güc nedir duygularini kontrol edebilmektir
Bunu da yapabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back