• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

denerim ama nasil takipci bulunur o urunler nerden siparis edilir nasil muhafaza edilir kendim oturup yapip satacak el becerisinde sahip degilim sabirsizim biraz birde evde cimcime var tabi temizlik bile yaptirtmayan

Halk eğitim kursları var ücretsiz , kimisi İŞKUR destekli oluyor hatta. Onları bitirip beceri elde edebilirsiniz. Yengesi hem gitti gidiyorda ücretsiz sanal dükkan açmış hem de İnstagram da sponsorlu reklamlar çıkıyor ya onlardan vermiş

Benim şu an kendi iş yerim var ama eğitim üzerine. İlerde muhakkak kadınlar kahvehanesi açmak istiyorum. Eğer 28 yaş ve altı tanıdığınız varsa iş yerini onun üzerine açın( yaşınızı bilmiyorum). 1 yıl bağkuru devlet ödüyor ve 75.000 kazanca kadar bazı vergilerden muaf oluyorsunuz. Muhasebecim öyle demişti.
emekli annemin üzerine açsam onlarada boyle imkanlar var sanki zaten basit usülde de cok fazla vergi odenmiyor sanirim

Halk eğitim kursları var ücretsiz , kimisi İŞKUR destekli oluyor hatta. Onları bitirip beceri elde edebilirsiniz. Yengesi hem gitti gidiyorda ücretsiz sanal dükkan açmış hem de İnstagram da sponsorlu reklamlar çıkıyor ya onlardan vermiş
mantikli evet bunu arastirayim

bunuda dusundum ancak dukkani actiktan sonra yapmayi dusunmustum cunku sosyla medya ciddi anlamda takipci isteyen bir mecra ve bunu saglayacak ortamim yok acikcasi
Pekı bu suslerı kım hazırlayacak
Bence tutar bu ıs ama cok mesaı gerektırır. Ben dogum gunu ve dogum suslerımı hep kendım yaptım. Inan suanda hıcbırını goresım yok yılda 1 uc bes parca canımı yıyor

emekli annemin üzerine açsam onlarada boyle imkanlar var sanki zaten basit usülde de cok fazla vergi odenmiyor sanirim
Ben aylık 150 tl muhasebe için veriyorum, 3 ayda bir 225 tl veriyorum damga vergisi vs. de içine ekleniyor. Emekliler için ne var bilmiyorum maalesef.

Bu isi yapmak istiyorsan çok üst düzeyde yapmalisin. Yani konsept felan olmali.
Yani kusura bakma ama bebek ile öyle dukkanda durmak ile pek bir profesyonel hava yaratilmiyor.

Ve orta ve alt segment zaten instagramdan alis verisini yapiyor. Hani tek sansin üst segmente "party planner" tarzi birsey açmaniz.

Ve böyle belirsizlik içinde çoçugun altinlarini heba etme derim ben. Artik dükkan devri yavastan bitiyor. Yerinde olsam instagram sayfasi açip önce ese dosta yapardim, agiz reklami olsun. Cekilisler yap, takipçini yükselt ve o sekilde bu ise atil.

Yoksa hiç pazar arastirmasi yapmadan, fizibilitesine bakmadan bir dükkan açmak cidden akil kari degil, üzgünüm.
açmka istedigim yer ankara çankayada kendi akrabalarimin tanidiklarimin bolca olduğu bir yer buyudugum yer orta durumda olup cok ucuga kacmadan bu tarz seyleri seven bir toplumun oldugu yer
benimde aklimi karistiran kizimin altinlarinin heba olma ihtimali oyuzden kosgeb dusundum en azindan kdv siz kismini geri alirim diye dusundum ama suan yorumlardan anladigim kadariyla internet uzerinden bu sistem daha iyi yuruyor gibi

Pekı bu suslerı kım hazırlayacak
Bence tutar bu ıs ama cok mesaı gerektırır. Ben dogum gunu ve dogum suslerımı hep kendım yaptım. Inan suanda hıcbırını goresım yok yılda 1 uc bes parca canımı yıyor
toptancilardan almayi dusunuyorum kendim esimde kimyaci oldugu icin lavantali sabunlar falan yapabilirim hediyelik benim icin en zahmetsizi bu olur uretim asamasinda

merhaba kk nin güzel bayanlari
bugün sizlere bir şey danışmak istiyorum
uzun süredir aklimda bir iş yeri açma fikri var ancak ne üzerine olacağı konusunda kafam karışıktı.
Geçen hafta görümcemin dügünu icin hazirliklar yaparken aklıma birden kina malzemeleri bebek dogum susu malzemeleri after parti baby shower malzemeleri üzerine bir dükkan acmak geldi
diğer alternatiflerim bebek kiyafeti yada çeyizlik havlu nevresim tarzi bir yer açmakti
bu dükkani açabilmek için kosgebe başvurmayı düşünüyorum nasıl ve nereden başvuru yapabilirim ?
allah yürü ya kulum demediği sürece tutarmi tutmazmi bilemeyiz tabi ama en azindan batmadan evime 3 5 kurusda olsa katkida bulunabileceğim hemde kizimi krese baslayana kadar yanimda getirip goturebilirim diye bir isyeri acma fikri oluştu bende
sizce bu kina dugun malzemeleri satan is yeri fikrim saçmami başka bir seyemi yonelmeliyim?
etrafimda ticaretle ugrasan esnaf kimse yok az çok bilgisi olan varsa çok degerli fikirlerinizden ve bilginizden faydalanmak isterim 😘😘😘
Halkeğitim de kursları açılıyor oradan alıyorsunuz

denerim ama nasil takipci bulunur o urunler nerden siparis edilir nasil muhafaza edilir kendim oturup yapip satacak el becerisinde sahip degilim sabirsizim biraz birde evde cimcime var tabi temizlik bile yaptirtmayan
Birde bende oğlum olmadan önce düşünmüştüm küçük bir dükyan açıp orada sipariş günlere vs kısır börek çörek bilmem ne yapmayı düşünmüştüm

Düğüne yönelik işler sezonluk değil mi
Ben öyle düşünüyorum bir düğün sezonu var malum
Bunu göz önüne alın derim
Yani kışın belki %90 azalacak işleriniz

Siz yüz yüze satışta iyiyim diyorsunuz ama iş yeri kirası vergisi vs vs olmayacağı için bu işi internetten yapan belki sizden daha ucuz fiyat verecek ve alıcı da onu tercih edecek bunu da düşünün

Son olarak bir kriz var ülkede ama dillendirilmiyor bu ortamda ben olsam cesaret edemezdim

Rabbim utandırmasın yardımcınız olsun inşallah

Düğüne yönelik işler sezonluk değil mi
Ben öyle düşünüyorum bir düğün sezonu var malum
Bunu göz önüne alın derim
Yani kışın belki %90 azalacak işleriniz

Siz yüz yüze satışta iyiyim diyorsunuz ama iş yeri kirası vergisi vs vs olmayacağı için bu işi internetten yapan belki sizden daha ucuz fiyat verecek ve alıcı da onu tercih edecek bunu da düşünün

Son olarak bir kriz var ülkede ama dillendirilmiyor bu ortamda ben olsam cesaret edemezdim

Rabbim utandırmasın yardımcınız olsun inşallah
evet buda var dugun sezonluk sanirim en iyisi bebek kiyafeti dukkani acmak en azindan sezonluk degil
krizin farkindayim evet ama soyle dusunuyorum daimi ihtiyac olan seyler vardir hani mesela ekmek zeytin uretemiyorsak almak zorundayiz bebek kiyafetide neredeyse bu grupta bilemiyorum ki ya internetten calisma olayini arastiracagim

Birde bende oğlum olmadan önce düşünmüştüm küçük bir dükyan açıp orada sipariş günlere vs kısır börek çörek bilmem ne yapmayı düşünmüştüm
ya bu yemek yapma isi bana okadar basit geliyor ki bi insan neden kisiri keki boregi disardan istesin diyorum ama sanirim bu alanda is olanagi cok fazla

ya bu yemek yapma isi bana okadar basit geliyor ki bi insan neden kisiri keki boregi disardan istesin diyorum ama sanirim bu alanda is olanagi cok fazla
Evet basit ama mesela benim annem kuaför o yüzden belli bir tatil günü yok akşamları güne giriyor işten güçten yapmaya fırsatı kalmıyor ee benimde küçük bebeğim var yardımcı olamıyorum o yüzden dışarıdan sipariş veriyor pastasını böreğini kolaylık oluyor bence düşünülür derim 🙄

Bu işi hiç küçümseme , netten satışta çok fazla bu konuda . Günlere misafire falan insanlar artık hazır menü sipariş veriyor böyle yapanlardan , bize kolay geliyor ama gerçekten elinden gelmeyende var vallahi .

Bu işi hiç küçümseme , netten satışta çok fazla bu konuda . Günlere misafire falan insanlar artık hazır menü sipariş veriyor böyle yapanlardan , bize kolay geliyor ama gerçekten elinden gelmeyende var vallahi .
allah allah dogrudur cunku bu alternatifi disardada çok duyuyorum ama inanasim gelmiyor ya 😁😁😁

merhaba kk nin güzel bayanlari
bugün sizlere bir şey danışmak istiyorum
uzun süredir aklimda bir iş yeri açma fikri var ancak ne üzerine olacağı konusunda kafam karışıktı.
Geçen hafta görümcemin dügünu icin hazirliklar yaparken aklıma birden kina malzemeleri bebek dogum susu malzemeleri after parti baby shower malzemeleri üzerine bir dükkan acmak geldi
diğer alternatiflerim bebek kiyafeti yada çeyizlik havlu nevresim tarzi bir yer açmakti
bu dükkani açabilmek için kosgebe başvurmayı düşünüyorum nasıl ve nereden başvuru yapabilirim ?
allah yürü ya kulum demediği sürece tutarmi tutmazmi bilemeyiz tabi ama en azindan batmadan evime 3 5 kurusda olsa katkida bulunabileceğim hemde kizimi krese baslayana kadar yanimda getirip goturebilirim diye bir isyeri acma fikri oluştu bende
sizce bu kina dugun malzemeleri satan is yeri fikrim saçmami başka bir seyemi yonelmeliyim?
etrafimda ticaretle ugrasan esnaf kimse yok az çok bilgisi olan varsa çok degerli fikirlerinizden ve bilginizden faydalanmak isterim 😘😘😘
bir yakınım party evi açtı...işleri güzel gidiyor...gün içinde kahvaltı-çay- kahve-içeçeklerde var...doğum günü, kına, söz yada özel toplantılara kiralıyorlar...

bir yakınım party evi açtı...işleri güzel gidiyor...gün içinde kahvaltı-çay- kahve-içeçeklerde var...doğum günü, kına, söz yada özel toplantılara kiralıyorlar...
bende bunu yapacak yaratici fikir yok yani ben bir partiyi falan organize edemem kendi kizimin dogum gununde bile ne yapacagimi bilemem mesela benim istedigim sey mesela kina tepsisi iste hosgeldiniz hediyelikleri after parti taclari kiz tarafi baloncuklari hosgeldin bebek kapi susu tarzi seyler satmak

Back
X