Bence ne yaparsanız yapın mutfak duvarlarınızı fayans yaptırmayın inanın çok kötü duruyor onun yerine duvar kağıdı düşünebilirsiniz. Yer karosu için de gri diyebilirim, birçok renkle kombin yapma şansınız olur, mordan bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Bir tanıdığımın mutfak yer karoları da griydi, yeni yaptırdı, çok da şık duruyor. Kolaylıklar dilerim.
teşekkür ederim cvpladığınız için......
neden duvarları fayans yapmayın dediniz??? yani ne gibi bir olumsuzluk olabilir???
çocuklar ufak masada orada sürekli lekeli pis duruyor diye düşündüm........duvar kağıdı bende düşündüm ama çocukalr ikiz onu bir şekilde yırtatlar...çok fena yaramaz iki erkek ..
Rica ederim ne demek :)
Oncelikle sıkılırsanız fayansta değiştirme şansınız çok çok zor sokturmeniz lazım filan, boya da ise boyatır geçersiniz en kötü siz bile boyayabilirsiniz. Ayrıca görüntü de fazlasıyla kötü duruyor diğer arkadaşa da katılıyorum hakikaten kasap gibi şarküteri gibi. Çocuklarla işiniz kolay değildir eminim, benimde küçük bir oğlum var oradan biliyorum :) Duvar kağıdını taşındığımızda yaptırma niyetindeyim bende mutfağıma, hatta renkli. Artık onlarında silinebilir olanları var, ama çocuklar ve pratiklik söz konusu olunca sizin için silinebilir boyalar daha mantıklı.
bende dolap arıyorum
ben mebran yaptırmak ıstemıyorum
ama cogu yer mebran dıyor
buarad aben parlak mebran yaptırmam lazım ıstedıgım rneklerden oturu
kac lıra fıyat cıkarıyolar?
benım 9-10 metre dolap cıkıyor L bıcımı olacak tezgah vs dahıl 7 bın lıra :S
kızlarrrrr bende 3 yıl oldu evleneli ev almıştık dolayısıyla ailem çeyizmi ankastre aldı... vel hasıl 6 ayda yaza yaptırırz dedik ve sorun çıktı evi sattıkkkk şimdi kiradayızzzzzzzzz... oturduğm ev 85 metre kare bir küçük odada anksterelerim duruyorrrrrrrrrr...derken ev almaya karar verdik eşim 120.000 ancak verebileceğmiz bir ev olsun diyor şimdi oturduğmuz bu evi ev sahibi bu fiyata satyor bunu alsak mutfak yapılacak..... ama başka bir ev daha buldum daha güzelll ama duvarları kartonpiyeri ve banyosu ii değil.... bunları yaptırmak gerek vede anksterelerimi yaptırmam gerek ve bu evde 120.000 tl ama daha büyük 95 metre karecik.....
şimdi kızlar sizce bu oturduğum evi alıp sadece mutfağna para harcasammı daha karlı olurum yoksa
diğerini alıp mutfak duvarlar ve banyoyamı.....
yani banyo ve duvarlar çokkk tutarmıııı fiyat olarakkkkkkkkkk
bende dolap arıyorum
ben mebran yaptırmak ıstemıyorum
ama cogu yer mebran dıyor
buarad aben parlak mebran yaptırmam lazım ıstedıgım rneklerden oturu
kac lıra fıyat cıkarıyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?