Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamafikirlerinize ihtiyacım var (resimli)
ben düz boyaya 80 vermiştim o da beceremedi koyu karamel olmuştu laylass kocaelindeydi galiba ben mudanya bende birleşip bir tur yaparız başka kk lı bayanlarıda alırız grup indirimi bile yapar inş cnm darısı bizim başımıza artık yanmadan kopmadan güzel balyajlar bizim başımıza sen kurtuldun
Niiil bayıldım ama bu krepe balyajına yaa harika olmuş.Bende istiyorumm nasılda hoş bir renk olmuş yaa off çok beğendimm.Şimdi gitsem bursada biryere anlatsam kimbilir nasıl bir saçla çıkarım kuaföreden.Maşallah valla harika bir renk olmuş.Sayfayı açıp görürgörmez işte budur dedim çok hoş hemde tek seferde
canım saçımdaki zemin renk koleston perfect 4.71 ve 4.77 (acı kahve ve expresso) krepeler ise wella blondor acıcı ile 20 volüm ile başlıktaki ilk resimdeki saçtan yaklaşık 45 dk da yanmadan açıldı.en son cilası yapıldı turunculuklar için koleston perfect yoğun küllü ile cilayı su ile yaptı kuaför ve sonuç bu oldu resmi gösterirsin bu malzemelerle çalışıyorsa sorun olmaz zaten ve zeminin koyu değilse olur:)
yok cnm zeminim fındık kabuğu şuan.yarın ben en iyisi bir sorıyım kuaförlere.krepe balyajınıda çok hoş yapmış yani adamın elide iyiymiş hiç eğreti duran birşey yok.