Saç Rengi ve Saç Boyama fikirlerinize ihtiyacım var (resimli)

yarında cek bı tatlımmm. Saçlarıda sinamekiyle uzatırız kuşum tek sorun o olsun:86:

yarında cek bı tatlımmm. Saçlarıda sinamekiyle uzatırız kuşum tek sorun o olsun:86:
yapmam mı deli gibi yapıyorum kekik suyu sinemiki vs işe de yarıyor ...
resimler farklı çıktı canım renkler birebir yansımadı akşam çekimi diye,yarın eklerim yine :)

fenaa durmamaşı renkkk ara bi renkk galiba güle ğlüle kulannn

tşk ederim,valla çok anlamıyorum ama sık krepe balyajlı ..

çoook güzel görünüyor kesinlikle. tam istediğim renk, stresliyken oynuyorum arada saçlarımla ama annemin bu konuda çok katı yargıları var nedense :) bir ara o yokken acilen eski haline döndürmem gerek

çoook güzel görünüyor kesinlikle. tam istediğim renk, stresliyken oynuyorum arada saçlarımla ama annemin bu konuda çok katı yargıları var nedense :) bir ara o yokken acilen eski haline döndürmem gerek

tşk ederim ..annelerimiz öyle haklısın,ah bir de dinleyebilsek :)

yapmam mı deli gibi yapıyorum kekik suyu sinemiki vs işe de yarıyor ...
resimler farklı çıktı canım renkler birebir yansımadı akşam çekimi diye,yarın eklerim yine :)

uzatıcaz tatlım saçlarımızı bende istediğim boya geldikten sonra düşünüyorum aralara balyaj şeklinde sarı. zaten suan yarı saçım doğal yarısıda bal kumraldan sarıya döndüü sabrediciimm güzel bişiler yapıcak annişkom

güzel olmuş şekerim..soldaki fotodaki renk gibiyse süper..ben beğendim..güle güle kullan..

ooooo yeahhh işte bu süppper olmuş cnm şansa bak anlaşılan senin şansın yüksekmiş çok güzel olmuş cnm güle güle kullan o beye söyle bizde geliyoruz leylass falan birde düz fönlü resim çek ekle çok tatlı olmuş

bunlarda düz hali ile gün ışığında..
dipler kedi saçımın renginde boyattım,uzadıkça sarılar altta kayacak ve dip boya yapmak durumunda da olmayacağım tek istediğim 5 cm daha uzasalar süper olacak:)

kusuuuummm gecekii fotoyyla bunun arasııınndaa cezanın şarkısı gibiii kocamannn bii farkk vaar :86: baya baya sarışın olmuşuunn bebişiim yakışşmışşş yaz sonuna kadar istediğin kıvamada gelir saçlarım maşallaaahhhh sanaaa

Son düzenleme:
wuuaaaawwww süper görünüyor cnm ve çok yakışmış :81: sana bronz teninle ve hafif makyajla düşünemiyorum bile çoook güzel olur :87: sık balyaj yapmış röfle gibi duruyor ve tonuna hayran kaldım gerçekten çok başarılı olmuş sonunda istediğine kavuştun cnm artık keyfini çıkar tatilde

evet fazla sık oldu ,bu kadar sık istemiyordum ama tonu güzel olunca ve hiç turunculuk kalmadan saçım yıpramayınca beğendim..yüzüme de yakıştı,açık buğday tenli ve siyah gözlüyüm makyajsız bile kötü durmuyor şükür buna da:)

bu arada arkadaşlar saçım20 gün evvel başka bir kuaförde farklı ve adını bilmediğim ,köşe bucak saklanan bir oryalle açılmış ve yıpranmıştı..dün ki kuaförde kullanılan ise wella blonder açıcı kullanıldı ve inanın saçımda hiç yıpranma olmadı..aklınızda bulunsun wella blondor açıcı kullanılan kuaförler tercihiniz olsun naçizane önerim...

kullnadığı boyalar ise koleston perfect idi...

Son düzenleme:
Nilcim hangi şehirde bu kuaför bu tonu yapmak gerçekten yetenek ister çok tatlı görünüyor bu arada fiyat ne oldu bundan sonra ona git hep bence artık buldun kuaförünü darısı bizim başımıza

Son düzenleme:
annem kuaför olduğu için pek sıkıntı yaşamıyorum o konuda kızlar 1 bucuk senelık sarısınlıktan kahveye ondan sıyaha ondan kumrala döndüm ve yıpranma yaşamadım çok şükür annişko saolsun <3

Son düzenleme:
canım bence kendi saç rengin çok güzel hiç dokunma derim....

cnm hangi şehirde bu kuaför bu tonu yapmak gerçekten yetenek ister çok tatlı görünüyor bu arada fiyat ne oldu bundan sonra ona git hep bence artık buldun kuaförünü darısı bizim başımıza

gerçkten öyle ve innaılmaz uğraştı,ilk zeminim üzerine krepe balyajları yaptı ,sonra kalan yerleri koyuya boyadı..20 lik volümle açtı saçımı 45-55 dk tuttu,sonra boya ve balyajlar yıkandı kalan turuncuları da cila yaptı yoğun küllü ile (su ile cila yaptığını öğrendim bu arada) ve eser yok turunculuklardan kafamda bildiğin sarı oldu ama çiğ bir sarılık bile yok..üzerine kırık fön yaptıve 70 tl ödedim,başta öyle anlaştım zaten:) ilk kuaföre de aynı işlem için gitmiştim ve saçlarımı kullandığı oryal yıprattı kuruttu,kalan turunculukları da gideremedi öyle salmıştı,onada açma -boyama 65 tl ödemiştim ilk bu kuföre gitseydim aslında sonuç çok daha iyi olabilirdi..tatil sonrası keratin bakım maskesi uygulaması yapacak bana 20 tl ye onada gideceğim artı cila gerekirse de gelin mutlaka dedi ,çok ilgili idi :)manisa da bu kuför canım sinerji kuaför raif adı saçımı yapan kişinin tavsiye ederim,muntazam alakalılar ,oryalli saçıma nerdeyse 10-12 kez sık sık kontrol ederek baktı vs..ne yaptığını bilen kuafördü,önemsiyordu..

ohhh ne mutlu sana ,anneye selam:)
annenden bilgileri al bize aktar

canım bence kendi saç rengin çok güzel hiç dokunma derim....
canım yaptırdım bile,o saç akıyordu hızla ve turuncular çıkmıştı nerdeyse...

leylass nerelerdesin cnm süper bir kuaför bulduk nil sayesinde hemen gidelim balyaja değer yani o kadar güzel ve sağlıklı yapmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…