geldim geldim:)kızlar öncelikle çok ilginç bişi yaşadım..kozmetikçiye boya almaya gittim kendim yapmak için ..kozmetikçi ızla katalogtan seçmeye çalışırken erkek müşteri geldi boya reyonuna ,tezgahtar kız bu bey kuaför deyip ona sordu ,o yapamazsınız bu işlemi evde hemde bu tonlarla vs dedi,ama farklı alternatifler sunmaya gayret etti..bende dedim istediğim saç böyle vs anlattım ,sonra siz yapar mısınız dedim saçıma baktı vs sorular sordu yaparım dedi ve gittik a adım ötedeki yerine ve yaptı sonuç bu oldu sık krepe balyaj yapıldı ve boyandı saçım :)
resimler akşam çekildiği için renkler çok olağan yansımıyor normalde sarıları küllü açık sarı zemin koyu renk.yarın unutmazsam günışığında resim eklerim.ve saçım zarar görmedi şaştım kaldım.kullandığı tüm malzemelere baktım,o da hiç saklamadı zaten sağolsun:) ben sevdim tek kusuru uzun olmalıydı saçlarım,uzun saçta daha muhteşem görünürdü bence...
Eki Görüntüle 215364 Eki Görüntüle 215365
yapmam mı deli gibi yapıyorum kekik suyu sinemiki vs işe de yarıyor ...yarında cek bı tatlımmm. Saçlarıda sinamekiyle uzatırız kuşum tek sorun o olsun:86:
fenaa durmamaşı renkkk ara bi renkk galiba güle ğlüle kulannn
çoook güzel görünüyor kesinlikle. tam istediğim renk, stresliyken oynuyorum arada saçlarımla ama annemin bu konuda çok katı yargıları var nedense :) bir ara o yokken acilen eski haline döndürmem gerek
yapmam mı deli gibi yapıyorum kekik suyu sinemiki vs işe de yarıyor ...
resimler farklı çıktı canım renkler birebir yansımadı akşam çekimi diye,yarın eklerim yine :)
geldim geldim:)kızlar öncelikle çok ilginç bişi yaşadım..kozmetikçiye boya almaya gittim kendim yapmak için ..kozmetikçi ızla katalogtan seçmeye çalışırken erkek müşteri geldi boya reyonuna ,tezgahtar kız bu bey kuaför deyip ona sordu ,o yapamazsınız bu işlemi evde hemde bu tonlarla vs dedi,ama farklı alternatifler sunmaya gayret etti..bende dedim istediğim saç böyle vs anlattım ,sonra siz yapar mısınız dedim saçıma baktı vs sorular sordu yaparım dedi ve gittik a adım ötedeki yerine ve yaptı sonuç bu oldu sık krepe balyaj yapıldı ve boyandı saçım :)
resimler akşam çekildiği için renkler çok olağan yansımıyor normalde sarıları küllü açık sarı zemin koyu renk.yarın unutmazsam günışığında resim eklerim.ve saçım zarar görmedi şaştım kaldım.kullandığı tüm malzemelere baktım,o da hiç saklamadı zaten sağolsun:) ben sevdim tek kusuru uzun olmalıydı saçlarım,uzun saçta daha muhteşem görünürdü bence...
Eki Görüntüle 215364 Eki Görüntüle 215365
bunlarda düz hali ile gün ışığında..
dipler kedi saçımın renginde boyattım,uzadıkça sarılar altta kayacak ve dip boya yapmak durumunda da olmayacağım tek istediğim 5 cm daha uzasalar süper olacak:)
Eki Görüntüle 215728 Eki Görüntüle 215729 Eki Görüntüle 215730
wuuaaaawwww süper görünüyor cnmve çok yakışmış :81: sana bronz teninle ve hafif makyajla düşünemiyorum bile çoook güzel olur :87: sık balyaj yapmış röfle gibi duruyor ve tonuna hayran kaldım gerçekten çok başarılı olmuş sonunda istediğine kavuştun cnm artık keyfini çıkar tatilde
cnm hangi şehirde bu kuaför bu tonu yapmak gerçekten yetenek ister çok tatlı görünüyor bu arada fiyat ne oldu bundan sonra ona git hep bence artık buldun kuaförünü darısı bizim başımıza
annem kuaför olduğu için pek sıkıntı yaşamıyorum o konuda kızlar1 bucuk senelık sarısınlıktan kahveye ondan sıyaha ondan kumrala döndüm ve yıpranma yaşamadım çok şükür annişko saolsun <3
canım yaptırdım bile,o saç akıyordu hızla ve turuncular çıkmıştı nerdeyse...canım bence kendi saç rengin çok güzel hiç dokunma derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?