cnm kendi saç tonun çok güzel oldu :87: ama istiyorsan o bayanın saçı uçlara atılmış krepe balyaj ben geçen haftalarda papatya almıştım palette naturalın 4 tona kadar açıyor turuncuda hiç yapmıyor üstlerini normal kumralla boyarsın altlarındada balyaj istediğin tutamları ayır sonra o tutamlara krepe yap biraz elinde kalan saç tutamınada al bir röfle seti onla boya sonra bakarsın renk uyumuna gerek duyarsan üzerine bir cila yaparsın olur biter cnm
bence hiç koyu kumrala falan boyama çünkü tonun çok güzel uçlara doğru krepe balyaj yap doğal açılmış gibi durur çok güzel olur hem renk geçişide yumuşak olur koyu kumral yaparsan sert olur pek hoş olmaz tatilden dönünce üstlere kumral yaparsın şimdilik sadece balyajını yap birde saçın uzun mu yaparsan bak resim eklemeden gitme sakın merak ederiz bizinş güzel olur güneştede açılır çok hoş olur :87:
işte onu kestiremiyorum canım:) turunculuk olmasın da hangisi olursa sorun değil:)extra doğal altın platin daha güzel olmaz mı
bencede şuanki rengini hiç bozma uçlara direk balyajını yap çok güzel olur
canım akıyor ve doreleşiyor ve dahada doreleşip turunculuklar çıkacak o yüzden al zemin koyu olmalı bebeğim
kusum en son ustune küllü bi cila atarsın turunculuk kaybolur hem sarı kısımda doğallaşır. şimdiki rengi koyulastırınca doğal durmicak gibime geliyoo
tamam koyu kumral olmasın o halde kumral olsun :))cnm o zaman çok koyu yapma en azından normal kumrala boya üzerinede ya altın platin ya seninki küllü platin ama ben olsam altın platin yaparım o daha hoş geldi gözüme böyle altın yansımalı bir platin olur ufff birde bronz tende süper olur hafif makyajla şeftali allık oooo süppper olur :81::81:cnm bu kaçıncı olucak cnm 2 haftadır kaç defa boyandı saçın :81: tatilden dönünce bol bol bakım yapta yıpranmasın saçların
tamam anlaştık cnmkumral üzerine küllü platin balyaj ayyy heyecan yaptım :87: süper olucak aman zamanlamaya dikkat et de güzel olsun cnm bak hemen resim ekle o zaman bugün al akşama yap bekliyoruz sabırsızlıkla
ay ay kıyamam cnm benim ya yok mu yanında bir ark arkalarına o yapsa biliyorsun balyajları hızla yapman lazım burda olsan beraber yapardıkben eminim çok güzel olucak :87::87::87:
cila boya+oksidan+şampuan karışımı ile mi yapılacak peki?
olmadı koyu kumral değil küllü kumrala boyarım zemini,balyajları doğal pilatine boyarım en üste yine küllü tonda cila atarız ,doreliklerde yumuşamış olur mu dersiniz?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?