• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama fikirlerinize ihtiyacım var (resimli)

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar saçlarım şuan resimdeki gibi en son altın parıltılı çikolotaya boyamıştım,onunda altında küllü ton vardı.şimdi ben resimdeki gibi tonlarda istiyorum evde bu balyajlı kendim yapacağım.üstleri koyu kumral boyayacağım fakat bakyaj tutamlarımın önce rengini extra açıcı özelliği olan boyalarla 2-3 arası açabilirmiyim turunculuk olmadan,turuncu yansıma olsun istemiyorum..balyaj tutamlarımın rengini açabilmek için hangi açıcı boya ile boyayabilirim küllü extra açıcılarla mı yoksa, doğal açıcılşarla mı boyamalıyım turunculuk olmasın diye..

kendi saçım,
$070.jpg

yaptırdım arkadaşlar sık krepe balyaj
attachment.php

Eklentiler

• $rachel-bilson-90725.jpg
    $rachel-bilson-90725.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 312
Son düzenleme:
cnm kendi saç tonun çok güzel oldu :87: ama istiyorsan o bayanın saçı uçlara atılmış krepe balyaj ben geçen haftalarda papatya almıştım palette naturalın 4 tona kadar açıyor turuncuda hiç yapmıyor üstlerini normal kumralla boyarsın altlarındada balyaj istediğin tutamları ayır sonra o tutamlara krepe yap biraz elinde kalan saç tutamınada al bir röfle seti onla boya sonra bakarsın renk uyumuna gerek duyarsan üzerine bir cila yaparsın olur biter cnm :7:

cnm kendi saç tonun çok güzel oldu :87: ama istiyorsan o bayanın saçı uçlara atılmış krepe balyaj ben geçen haftalarda papatya almıştım palette naturalın 4 tona kadar açıyor turuncuda hiç yapmıyor üstlerini normal kumralla boyarsın altlarındada balyaj istediğin tutamları ayır sonra o tutamlara krepe yap biraz elinde kalan saç tutamınada al bir röfle seti onla boya sonra bakarsın renk uyumuna gerek duyarsan üzerine bir cila yaparsın olur biter cnm :7:

canım evet kötü değil ama hızla akıyor altta oryalle açıldı ya 20 gün evvel,akıyor hemen..dediğin gibi yapıp krepe atıp elimdekalan tutamlara papatya süreceğim o halde röfle seti çok yıpratır:( ben önce bu saçın üzerine balyajları hazırlayacağım sonra onları açıcı boya ile boyayıp,kalan yerleri koyu kumral yapacağım ne dersin? bu şekilde olmaz mı,yani çok sarı olmasa da olur balyajlarım 2-3 ton açığı yetrli 4 gün sonra tatile çıkacağım açılır sanıyorum zaten ,koyu kumral olan yerlerimde kumral olur zannedersem,değil mi?

balyaj tutamlarını bununla boyasam istediğim sonucu alabilir miyim dersiniz?
neva color extra açık küllü platin rengi linkteki 11.10 numara

Neva Kozmetik

Son düzenleme:
bence hiç koyu kumrala falan boyama çünkü tonun çok güzel uçlara doğru krepe balyaj yap doğal açılmış gibi durur çok güzel olur hem renk geçişide yumuşak olur koyu kumral yaparsan sert olur pek hoş olmaz tatilden dönünce üstlere kumral yaparsın şimdilik sadece balyajını yap birde saçın uzun mu yaparsan bak resim eklemeden gitme sakın merak ederiz biz :9: inş güzel olur güneştede açılır çok hoş olur :87:

bencede şuanki rengini hiç bozma uçlara direk balyajını yap çok güzel olur

bence hiç koyu kumrala falan boyama çünkü tonun çok güzel uçlara doğru krepe balyaj yap doğal açılmış gibi durur çok güzel olur hem renk geçişide yumuşak olur koyu kumral yaparsan sert olur pek hoş olmaz tatilden dönünce üstlere kumral yaparsın şimdilik sadece balyajını yap birde saçın uzun mu yaparsan bak resim eklemeden gitme sakın merak ederiz biz :9: inş güzel olur güneştede açılır çok hoş olur :87:

ben resimdeki gibi istiyorum,çünkü makyaj istiyor hep,makyajsız soluk görünüyorum bu zeminle ve dore yansımalar var kurtulmak istiyorum güneşte vs dahada açılacak onlar ve iyice turuncuya dönecek o yüzden koyu istedim:)
peki balyaj tutamlarını 11.10 ile boyasam açılır mı tutamlarım sence?
bugün çıkıp alıp yapasım var da:9:

Son düzenleme:
extra doğal altın platin daha güzel olmaz mı :40:
işte onu kestiremiyorum canım:) turunculuk olmasın da hangisi olursa sorun değil:)

bencede şuanki rengini hiç bozma uçlara direk balyajını yap çok güzel olur

canım akıyor ve doreleşiyor ve dahada doreleşip turunculuklar çıkacak o yüzden al zemin koyu olmalı bebeğim:(

canım akıyor ve doreleşiyor ve dahada doreleşip turunculuklar çıkacak o yüzden al zemin koyu olmalı bebeğim:(

kusum en son ustune küllü bi cila atarsın turunculuk kaybolur hem sarı kısımda doğallaşır. şimdiki rengi koyulastırınca doğal durmicak gibime geliyoo

cnm o zaman çok koyu yapma en azından normal kumrala boya üzerinede ya altın platin ya seninki küllü platin ama ben olsam altın platin yaparım o daha hoş geldi gözüme böyle altın yansımalı bir platin olur ufff birde bronz tende süper olur hafif makyajla şeftali allık oooo süppper olur :81::81::66: cnm bu kaçıncı olucak cnm 2 haftadır kaç defa boyandı saçın :81: tatilden dönünce bol bol bakım yapta yıpranmasın saçların :21:

kusum en son ustune küllü bi cila atarsın turunculuk kaybolur hem sarı kısımda doğallaşır. şimdiki rengi koyulastırınca doğal durmicak gibime geliyoo

cila boya+oksidan+şampuan karışımı ile mi yapılacak peki?
olmadı koyu kumral değil küllü kumrala boyarım zemini,balyajları doğal pilatine boyarım en üste yine küllü tonda cila atarız ,doreliklerde yumuşamış olur mu dersiniz?:))

cnm o zaman çok koyu yapma en azından normal kumrala boya üzerinede ya altın platin ya seninki küllü platin ama ben olsam altın platin yaparım o daha hoş geldi gözüme böyle altın yansımalı bir platin olur ufff birde bronz tende süper olur hafif makyajla şeftali allık oooo süppper olur :81::81::66: cnm bu kaçıncı olucak cnm 2 haftadır kaç defa boyandı saçın :81: tatilden dönünce bol bol bakım yapta yıpranmasın saçların :21:
tamam koyu kumral olmasın o halde kumral olsun :))
altın pilatinde doreli ama ?

bu ay çok boyandı vs evet ama hergün nerdeyse bakım uyguladım ,durumu iyi,yoksa cesaret edemezdim..ama bu son olmalı,olmazsa tümden koyu renk yapıp bırakacağım çünkü:(

tamam anlaştık cnm :9: kumral üzerine küllü platin balyaj ayyy heyecan yaptım :87: süper olucak aman zamanlamaya dikkat et de güzel olsun cnm bak hemen resim ekle o zaman bugün al akşama yap bekliyoruz sabırsızlıkla :66:

tamam anlaştık cnm :9: kumral üzerine küllü platin balyaj ayyy heyecan yaptım :87: süper olucak aman zamanlamaya dikkat et de güzel olsun cnm bak hemen resim ekle o zaman bugün al akşama yap bekliyoruz sabırsızlıkla :66:

çıkacağım birazdan almaya gideceğim nevacolor alacağım...
kumral alacağım zemin için,balyajlar için ise açıcılı küllü platin...umarım balyajları beceririm ,videolara bakarak saçımı yırırak vs yapmaya çalışacağım inş olur :9:çıktık bir kıyamete sonu olur inşallah selametle:27:

ay ay kıyamam cnm benim ya yok mu yanında bir ark arkalarına o yapsa biliyorsun balyajları hızla yapman lazım burda olsan beraber yapardık :9: ben eminim çok güzel olucak :87::87::87:

ay ay kıyamam cnm benim ya yok mu yanında bir ark arkalarına o yapsa biliyorsun balyajları hızla yapman lazım burda olsan beraber yapardık :9: ben eminim çok güzel olucak :87::87::87:

Dilşadcım sen bana da gel boya saçımı:):1: benim kızkardeşim pek anlamıyor da:67:

geçende kız ark boyaları almış gelmiş boya saçımı dedi :9:boyadım çok güzel oldu gel seninkinide boyarım alıştım artık cnm boyamam mı hiç :9: bütün kk yı beklerim gelin boyuyalım birbirimizin saçlarını :9: kk kuaför salonu diye tabela asarız evin camına :9:

cila boya+oksidan+şampuan karışımı ile mi yapılacak peki?
olmadı koyu kumral değil küllü kumrala boyarım zemini,balyajları doğal pilatine boyarım en üste yine küllü tonda cila atarız ,doreliklerde yumuşamış olur mu dersiniz?:))

Saç kremiyle yapanda var tatlım az tutucaksın. bende meraklandım boya ve hemencicik ekliyiver futurafını :9:

geldim geldim:)kızlar öncelikle çok ilginç bişi yaşadım..kozmetikçiye boya almaya gittim kendim yapmak için ..kozmetikçi ızla katalogtan seçmeye çalışırken erkek müşteri geldi boya reyonuna ,tezgahtar kız bu bey kuaför deyip ona sordu ,o yapamazsınız bu işlemi evde hemde bu tonlarla vs dedi,ama farklı alternatifler sunmaya gayret etti..bende dedim istediğim saç böyle vs anlattım ,sonra siz yapar mısınız dedim saçıma baktı vs sorular sordu yaparım dedi ve gittik a adım ötedeki yerine ve yaptı sonuç bu oldu sık krepe balyaj yapıldı ve boyandı saçım :)
resimler akşam çekildiği için renkler çok olağan yansımıyor normalde sarıları küllü açık sarı zemin koyu renk.yarın unutmazsam günışığında resim eklerim.ve saçım zarar görmedi şaştım kaldım.kullandığı tüm malzemelere baktım,o da hiç saklamadı zaten sağolsun:) ben sevdim tek kusuru uzun olmalıydı saçlarım,uzun saçta daha muhteşem görünürdü bence...

$065.jpg $004.jpg

Back