• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr

Ovaras

Elhamdülillah,şükrün başıdır.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
264
79
318
mrb kızlar ağustosda düğünüm var ve balayı için yer ayarladık. ön bilgiden sonra konuya geçiyorum :) 28 şubatta yıl dönümümüz var evli olmadan önceki son yıl dönümümüz olduğu için çok güzel olsun istiyorum. 2 şey arasında kaldım fikirlerinize çok ihtiyacım var. 1) çok sevdiği satranç takımını alcam (evede dekoratif bir eşya olacak :) ) 2)balayı otelimizde bir gün geçirmeyi düşünüyorum. hem alıp onu başka bir şehre ansızın götürmenın hazzını duyup hemde balayı otelımızı görmüş olmayı düşünüyorum. ( fakat bir yandanda balayı otelımızı balayında görsek daha mı özel olsa yoksa görsek beğenmezsek fln değiştirsek mi )

balayı otelini balayından önce görmek istemezim ben sanırım ne bilim buyusu kacar sanki yani bence...:31:

kızlarr bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz ailenin tek çocuğuyum artık evlenmeyi düşünüyoruz yasım 25 onun 27 erk. arkadasım tanışmaya gelicek ailemle hava astsubayı evlensek zorluk yaşarmıyız mesleki açıdan asker eşi nişanlısı vs olan varmı

Back