• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

vasfiye teyze

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
658
1.283
333
35
RUSYA
merhaba kızlar
Saç rengiimi değiştirmek istiyorum ama karar veremedim hatta karar vermeyi bir kenara bırakın elimde seçenekler yok şu mu olsun bu mu olsun diye soramıyorum size :26:
buğday tenli kara kaşlı açık kahve rengi gözlere sahip bir hatunum, saçlarımda şu an profil fotomdaki kadar uzun değil artık :43: omuzlarıma değiyor ve baya dalgası var.
doğal saç rengimde küllü kahve ve ben kızıl yansıyan saçları sevmiyorum..
eveet bütün bunları belirttikten sonra sorarım size kızlar;
ben saçlarımı hangi renge boyayayım :44:

gözlerinin tonunu tuturmaya çalış bence

açık kahve rengi gözlerinle saç rengi tutunca çok elegant bir görüntü oluşturursun

hele ki yapacağım gri-duman, siyah tonlarında bir makyajla kendine esrarengiz bir hava katabilirsin..

Eki Görüntüle 473479

Son düzenleme:
resimdeki saç bitter çikolata yada sıcak çikolata ama saçınız zaten bu renk gibi bence boyamanıza değmez üstelik koyulttuğunuz saçı açmakda zor olucakdır ilk etapda kumral tonları deneyin bence daha canlı ve dinamik gösderir:34:

ama kaşlarım siyah:/ kumral tonları nasıl dururki aslında ben de çok istiyorum ama cesaret edemiyorum.. birde saçlarım şu an profil fotosunda göründüğü gibi değil rengi de boyu da. doğal rengine döndürmeye çalışıyorum yavaş yavaş( uzatıp kestirerek) ancak sıkıldım değişiklik olsun istiyorum...

:50:

ben gölge yaptırmaya karar verdim, sen de yaptırabilirsin hem ani değişiklik de olmaz. Ama saçlarının hepsini boyatacaksan ve kaşların siyahsa bence kaşlarını da boyatabilirsin daha güzel olur:)

ah bir karar verebilsem hemen düşeceğim yollara ama :50: bana herkes koyu renk saçın yakıştığını söylüyor evet yakışıyorda ama ama ben sarının kumralın tonlarının nasıl duracagını da merak ediyorum :53:

bence koyu karamel yada koyu fındık kabuğu yapabilirsin. anladığım kadarıyla yaşında genç hareketli durur. ben saçımı ne renk yaparsam yapayım mutlaka kaşlarımı da boyarım hemde aynı boyayla. tavsiye ederim. endişelenme saçını çok açsan bile kaşlar çok açılmıyor. boyayınca bi resim koy da görelim şekerim. öpüyorum sevgiler

Back