Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

tasarım gayet hoş durmuş ama önemli olan tasarım diil canım tasarımdakini senin burnuna dökebilmek :) bence tasarımdan çok doktorun hastalarının resimlerine bakmak daha doğru karar vermeni sağlar .

cnm nsl desem çok sivri geldi bana burun ucu hiç yumuşak deilll çok keskin gibi..ama hiç bi burun tasarımdaki gibi olmas onun için sonuc nsl olur tam bşy diyemiycem:)

teşekkür ederim nemciğimmmm yorumun için biliyorsun snn burnunun hastasıyım. ya aslında benim tam olarak istediğim çok kavis değil ama düz de değil tasarım hoşuma gitti ama snn de dediğin gibi biraz sivri gibi biraz daha kavisli olan bir tasarım isteyeceğim serhat beyden

teşekkür ederim nemciğimmmm yorumun için biliyorsun snn burnunun hastasıyım. ya aslında benim tam olarak istediğim çok kavis değil ama düz de değil tasarım hoşuma gitti ama snn de dediğin gibi biraz sivri gibi biraz daha kavisli olan bir tasarım isteyeceğim serhat beyden

teşekür ederim cnm benim burnu begendigin içina.s.bak mesela benim burnumda düz ama burun ucum daha topluuuu vee burun başlangıç yeri gözün yanı oyukkk biraz ondan böyle keskin durmuyor..bunda aşırı bi keskin hat var bence hafif kavis vee burun ucun birazda toplu olsun bukdr sivri deilde:)
ayrıca cenen bence gayet iyi hiç elletme estetikten sonra buruna bak sonra karar ver bence aynı anda yaptırma cnm:)

bak cnmm photoshopta yapmaya çalıştımmmm demek istedigimi..
bu doktorunun tasarımı

bu alttakide benim yaptıgım tasarım:)

nem sana nedicem benim burnumun albümde kırık hali var onada bir tasarım yaparmısın
kavisli ollsa nasııl olurdu merak ediyorum çok

nemmmmmmmmm cnmmmmm snn tasarımınıda beğendim serhat beye de kavisli halini merak ettiğimi söyleyecerek mail attım onun cevabını bekliyorum onun tasarımı gelincede ekleyeceğim ama nedense kavis beni rahatsız ediyor yaa kaydirigubbakcemile3 aslında istiyorum ama çokta istemiyorum doğal olmasını istiyorum hafif kavisli

nemmmmmmmmm cnmmmmm snn tasarımınıda beğendim serhat beye de kavisli halini merak ettiğimi söyleyecerek mail attım onun cevabını bekliyorum onun tasarımı gelincede ekleyeceğim ama nedense kavis beni rahatsız ediyor yaa kaydirigubbakcemile3 aslında istiyorum ama çokta istemiyorum doğal olmasını istiyorum hafif kavisli

cnmm hafif kavis olsunnnn aşırı olmasında orta karar güzeldir herzaman..hemm zamanla burun ucunda inince o kavis azalıyor düz istersen eger zamanla burun ucun inerse tümsek çıkabilir bence burun ucun kalkık ve hafif kavis iste:)

mrb doktor araştırması içindeyim bu ay içinde son kararımı verip görüşmeye gidicem ve ameliyat günü alıcam. Fakat iki doktor hatta 3 doktor arasında kaldım 1. emre ilhan 2. serhat tuncer 3. sadullah karun üç doktoruda düşünüyorum en belirgin isim emre beydi ama serhat beyin yaptığı burunları gördüm onlarıda çok beğendim. ve serhat bey saolsun tasarım yapıp göndermiş bende tasarımı sizinle paylaşmak istedim buraya foto ekleyemiyorum oyüzden profilime ekleyeceğimm herkese açık bakabilirsiniz ve yorumlarınızı bekliyorum kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülüm onelikle seni cesaretinden otürü kutluyorum ins bende bir an once csaret toplicam ve ameliyat olucam..tasarima gelince bence tabii b benim düsüncem biras kavisli olsaydi daha sirin olurdu...birde ikinci resimde ceneyi as ileri almis ben yaklasik 2 sene once bi dokrora taasarim yaptirdim benimde cenem iler aldi 3 cm felan iste ama burundan cikicak kikirdagi koyucam dedi sana ne demisdi??? 3 tasarim iyi bence cenende pek sorun göremedim acikasi

Prettywitch'cim, bende resmin altina yorum yapmiştim, birde kavisli tasarim yaptirirsan ikisi arasinda secim yapariz, yorumlariz vs diye, bazi insanlar ne kavisi diye atlamiş :) ben sadece kendi fikrimi söyledim, halende arkasindayim :))umarim basarili bir ameliyat geçirirsin:)

teşekkür ederim tuenollocum ben anladım seni benimde tam olarak istediğim hafif kavis snn dediğin gibi doktor bey yeni tasarım yapsın onuda ekleyeceğim

acelyam ben çene ameliyatı düşünmüyordum cnm doktor bey kendisi tasarım yapmış kıkırdak vs ne koyacağını bilmiyorum ama görüşmeye gittiğimde sorarım cnm ama cene operasyonu geçirmeyi düşünmüyorum en azından burunla birlikte düşünnüyorum önce burun ameliyatını olacağım daha sonra bir rahatsızlık duyarsam çeneden düşünebilirim

X