- 11 Kasım 2009
- 4.963
- 6
- Konu Sahibi prettywitch
tasarım gayet hoş durmuş ama önemli olan tasarım diil canım tasarımdakini senin burnuna dökebilmek :) bence tasarımdan çok doktorun hastalarının resimlerine bakmak daha doğru karar vermeni sağlar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim nemciğimmmm yorumun için biliyorsun snn burnunun hastasıyım. ya aslında benim tam olarak istediğim çok kavis değil ama düz de değil tasarım hoşuma gitti ama snn de dediğin gibi biraz sivri gibi biraz daha kavisli olan bir tasarım isteyeceğim serhat beyden
nem lennn sen bu işi biliyon :)
nem sana nedicem benim burnumun albümde kırık hali var onada bir tasarım yaparmısın
kavisli ollsa nasııl olurdu merak ediyorum çok
nemmmmmmmmm cnmmmmm snn tasarımınıda beğendim serhat beye de kavisli halini merak ettiğimi söyleyecerek mail attım onun cevabını bekliyorum onun tasarımı gelincede ekleyeceğim ama nedense kavis beni rahatsız ediyor yaa kaydirigubbakcemile3 aslında istiyorum ama çokta istemiyorum doğal olmasını istiyorum hafif kavisli
mrb doktor araştırması içindeyim bu ay içinde son kararımı verip görüşmeye gidicem ve ameliyat günü alıcam. Fakat iki doktor hatta 3 doktor arasında kaldım 1. emre ilhan 2. serhat tuncer 3. sadullah karun üç doktoruda düşünüyorum en belirgin isim emre beydi ama serhat beyin yaptığı burunları gördüm onlarıda çok beğendim. ve serhat bey saolsun tasarım yapıp göndermiş bende tasarımı sizinle paylaşmak istedim buraya foto ekleyemiyorum oyüzden profilime ekleyeceğimm herkese açık bakabilirsiniz ve yorumlarınızı bekliyorum kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan