Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
mrb doktor araştırması içindeyim bu ay içinde son kararımı verip görüşmeye gidicem ve ameliyat günü alıcam. Fakat iki doktor hatta 3 doktor arasında kaldım 1. emre ilhan 2. serhat tuncer 3. sadullah karun üç doktoruda düşünüyorum en belirgin isim emre beydi ama serhat beyin yaptığı burunları gördüm onlarıda çok beğendim. ve serhat bey saolsun tasarım yapıp göndermiş bende tasarımı sizinle paylaşmak istedim buraya foto ekleyemiyorum oyüzden profilime ekleyeceğimm herkese açık bakabilirsiniz ve yorumlarınızı bekliyorum kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

henüz profilinde resm göremedm
ama ben sadullah beye oldum ameliyatımı daha bandajlarım acılmadı ama bir çok kişi daha oldu bu forumda onlarınkini cok begenerek sadullah beyi sectim
suana kdr bandajlarım açılmamasına rağmen memnunum

esi burnunu bilmedğim için aslında tam bi gözlem oluşmadı bende ancak şunu söyleyebilrim
fena deil ama çok düz bir burun olmuş bence

yani azcık daha kavisli olablr ama eski burnunu bilmedğim için belki eskisine göre cok cok gzl olmus olablr abna dedğim gibi biraz düz geldi senmi istedin düz bir burun yoksa kendi diledği gibimi yaptı dr

Anladım cnm aslında ben tam olarak düz bir burun değilde biraz kavisli olsun istiyorum çok değil ama yorumun için teşekkürlerzemuszemus

gördüm cnm kemerliymiş burnun
tasarım gayet gzl olmus dedğim gibi azcık daha kavisli olursa tam süper olur ozmn
sende ztn azcık daha kavisli istiyosun bu şekilde druna belirtebilrsin ona göre bir tasarım yaptır istersen

bu arada cnm bu tasarımda yüzüne çok yakısmıs bu sekilde yapılsada güzel olur
ama brz daha kavis sevdiğimden dolayı ben bu sekilde yorum yaptım yoksa tasarımla ilgili bir sorun yok yüzüne giden bir tasarım olmuss

cnm çene olayına gelince şimdi dikkatli baktım sen çenenidemi yaptırmayı düşünüosun
benm fikrim hiç gerek yok çeneyle ilgili bir operasyona

hayır düşünmüyorum cnm ama doktor bey onunda tasarımını yapmış acaba bir sorun mu var diye snnde fikrini almak istedim bu arada bandajların çıkınca fotolarını görebilir miyim çok merak ettim

bence çeneni hiç elletme çenede bi problem yok bence arkadaşım burun içinde tasarımlar çok güzel bence ama sen kavisli istiyorum dediğin için biraz kavisde çok güzel olacaktır

evet bencede yüzüne hafif kavisli bir burun çok hoş olur. tasarım düz bir burun. bence kavisli yaptır.

X