Fikirlerinize ihtiyacım var(ilişkiler)

jolimolii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
2
0
32
Merhaba benim bir sorunum var ama çözemiyorum bu durumu gerçekten akla ihtiyacım var. Ben 31 yaşında güzel ve zeki bir kadınım, sohbet muhabbetim de iyidir yardımsever iyi niyetli bir insanım (güzellik göreceli olsa da güzel oldgumu söylerler) kendimi geliştirmiş bir kaç tane diploması olan kendi ayakları üstünde durabilen neşeli bir insanım.
Kimse bana aşık olmuyor.tanışıyorum da insanlarla herşey güzel kafalarımız uyuyor ama İkinci görüşme olsa üç olmuyor. Her türlü taktiği farklı insanlarda uyguladım sorunun bende olduğunu düşünmüyorum. Biri olur bişeyini beğenmez olmaz ama hepsiyle de mi olmaz… evlilik kader kısmet tabi ama ilişkilerim de yürümüyor.gerçekten evlenmek isteyen bir insanım ama kısmetim mi bağlı ne yapcam bilmiyorum psikolojim çok bozuldu bu konudan dolayı antidepresana başladım. Bu düğümü nasıl çözebilirim benim gibi olan var mı?

Yazdığınızdan anladığım kadarıyla kendinizi çok üstte görüyorsunuz kendinizi takdir Edip beğeniyorsunuz büyük ihtimalle bu durum karşıdaki insands negatif etki yapıyor

Yazdığınızdan anladığım kadarıyla kendinizi çok üstte görüyorsunuz kendinizi takdir Edip beğeniyorsunuz büyük ihtimalle bu durum karşıdaki insands negatif etki yapıyor
Yorum için teşekkürler ama gerçekten kendimi üstte görmüyorum mütavazi bir insanım. Kendimi seviyorum beğeniyorum tabi ki ama bu ego değil kesinlikle. Kendimden üstün seviyede veya alt seviyede insanlarla da görüştüm değişen hiç bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…