Bişeyler sezmişsen doğrudur muhtemelen. E önüne yazışmada çıkmış… Ortalığı yıkman lazımdı. Senin bu tavrından yüz bulup daha ileriye gider muhtemelen.Merhabalar
Hemen konuya gırecegım.
Evli ve ev hanımıyım. Eşim hekim ve hemşresiyle yazısmalarını yakaladım. Aslında hemsıresıdır yazarlar iş ile igili doyordum fakat 6 ay omce sabah hazırlanırken bana yanlısljkla o kadınkn ısmı ıle hıtap edınce supheler basladı. Akılsız kafam olaya cok tepkı vermedım( bu gıbı şol durumlarında kitleniyor tepkı veremıyorum) yıne peşine cok dusmedım ve bir kac ay sonra telefonunda kadına yazdıgı caktırmadan kur şeklinde mesajlar gulusmeler vs rahatsız etti . Olay cıkardım. 10. 15 gun sınra dil ucu ozur dıledı artık hıc bısey yazmıuorım amacım kotu degıldı va gıbı seyler soyledı.
Ama ben buz gıbıyımevde yokken ıyıyım ama yuzunu gorhnce ya da gece yatınca köyü oluyorım. Carpıntım oluyor ve dırek uzaklasıyorım. Şimdi buaya yazma sebebım de bunu nasıl atlatacagım. Normale donmek ıstemıyorum cunku kendkmı degersızlestırecevım bu sekılde. Diger turlu de cok yoruldjm artık .
Not: evlılıgımız boyunca ben beceremem dıyıp kadına soyledıgı seylerın bır tanesını dememıstır bana. Cinsellik sıkıntıloz da vardı hep. İateksiz ve ben ıstedem ce hazır hale gelemıyor.
Forumda yazılanları muhakkak okuyun. Anlayabildiğim kadarıyla ayrılık boşanma gibi bir niyetle sormuyorsunuz. Nasıl hayatıma devam edebilirim gibi sizinkisi. Kendinize odaklanacaksınız , kitaplar okuyacak, örgü öreceksiniz, bilim kurgu dizileri izleyip, hobi olarak sevdiğiniz bişeyi mesela ahşap, heykel boyama yapacaksınız. Kulaklığınızla dualar dinleyecek, meditasyon yapacaksınız. Belki yoga kursuda size iyi gelebilir. Bakış açınızı değiştirecek odak noktanızı eşinizden alacaksınız. Hepsi bir anda olmaz ama günden güne iyileşeceksiniz.Merhabalar
Hemen konuya gırecegım.
Evli ve ev hanımıyım. Eşim hekim ve hemşresiyle yazısmalarını yakaladım. Aslında hemsıresıdır yazarlar iş ile igili doyordum fakat 6 ay omce sabah hazırlanırken bana yanlısljkla o kadınkn ısmı ıle hıtap edınce supheler basladı. Akılsız kafam olaya cok tepkı vermedım( bu gıbı şol durumlarında kitleniyor tepkı veremıyorum) yıne peşine cok dusmedım ve bir kac ay sonra telefonunda kadına yazdıgı caktırmadan kur şeklinde mesajlar gulusmeler vs rahatsız etti . Olay cıkardım. 10. 15 gun sınra dil ucu ozur dıledı artık hıc bısey yazmıuorım amacım kotu degıldı va gıbı seyler soyledı.
Ama ben buz gıbıyımevde yokken ıyıyım ama yuzunu gorhnce ya da gece yatınca köyü oluyorım. Carpıntım oluyor ve dırek uzaklasıyorım. Şimdi buaya yazma sebebım de bunu nasıl atlatacagım. Normale donmek ıstemıyorum cunku kendkmı degersızlestırecevım bu sekılde. Diger turlu de cok yoruldjm artık .
Not: evlılıgımız boyunca ben beceremem dıyıp kadına soyledıgı seylerın bır tanesını dememıstır bana. Cinsellik sıkıntıloz da vardı hep. İateksiz ve ben ıstedem ce hazır hale gelemıyor.
İnşallah bu konuşmaların sslerini falan almışsınızdır ne yapacaksınız boşanmayı düşünüyor musunuz ?Merhabalar
Hemen konuya gırecegım.
Maalesef iş yerlerinde iş arkadaşı ile ilişki yaşama vs olayları fazlaca artmış durumda , özellikle erkeklerin çoğu eşinde bulamadığını en yakınındaki kadında bulma derdinde , birçok meslek grubu bu şekilde, hepsi değilse de büyük kısmı kanka ayağına flörtöz takılıyor ve ilişki yaşıyor, bu konuda hemen affedici olmayın...Merhabalar
Hemen konuya gırecegım.
Ben bunu suna bagliyorum evde sorunlar var okey. Ne yapiyolar sabah cikiyorlar aksam donuyorlar mecburen. Sorun cozulmemis oluuor.cunku genel sorun kendileriyle.evde kadincagizlar is guc temizlik yemek cocuk derken ister istemez yüze bir cökme vucut yorgunlugu oluuor. Diri olamiyorsun her daim. Gonul isterki hep makyajli guzel giyimle karsilayabilelim. İsyerine gidiyorlar sınırlı saatlerde gordukleri is arkadaslari is saatleri icerisinde bakimli. Kahve iciliyor yemek yeniyor dert anlatilmiyor. Sen şakrak. Eve geliyolar kadinlara sariyolar milletin kadini boyle sen niye boylesin gibisine. Serefsiz adamlar boyle yapiyor isteMaalesef iş yerlerinde iş arkadaşı ile ilişki yaşama vs olayları fazlaca artmış durumda , özellikle erkeklerin çoğu eşinde bulamadığını en yakınındaki kadında bulma derdinde , birçok meslek grubu bu şekilde, hepsi değilse de büyük kısmı kanka ayağına flörtöz takılıyor ve ilişki yaşıyor, bu konuda hemen affedici olmayın...
Kesinlikle öyle, iş yerinde herkes şıkır şıkır, evdeki kadın da çamaşır suyu , yemek kokuyor, bebek bakımı, ev ,derken kadın kendinden geçiyor, burada kadının suçu yok , erkekler bir zahmet eve temizlikçi, bakıcı alsınlar, en kolay olanı aldatmak zaten, kaç tanesi elini taşın altına koyuyor ki , kadınlar berbat durumda bizim ülkemizde, birçoğu eşi ve eş ailesi yüzünden kendini yetersiz hissediyor, kadınlığını sorguluyor ve mutsuz, bu ülkede en rahat kesim erkekler...Ben bunu suna bagliyorum evde sorunlar var okey. Ne yapiyolar sabah cikiyorlar aksam donuyorlar mecburen. Sorun cozulmemis oluuor.cunku genel sorun kendileriyle.evde kadincagizlar is guc temizlik yemek cocuk derken ister istemez yüze bir cökme vucut yorgunlugu oluuor. Diri olamiyorsun her daim. Gonul isterki hep makyajli guzel giyimle karsilayabilelim. İsyerine gidiyorlar sınırlı saatlerde gordukleri is arkadaslari is saatleri icerisinde bakimli. Kahve iciliyor yemek yeniyor dert anlatilmiyor. Sen şakrak. Eve geliyolar kadinlara sariyolar milletin kadini boyle sen niye boylesin gibisine. Serefsiz adamlar boyle yapiyor iste
Ben bunu suna bagliyorum evde sorunlar var okey. Ne yapiyolar sabah cikiyorlar aksam donuyorlar mecburen. Sorun cozulmemis oluuor.cunku genel sorun kendileriyle.evde kadincagizlar is guc temizlik yemek cocuk derken ister istemez yüze bir cökme vucut yorgunlugu oluuor. Diri olamiyorsun her daim. Gonul isterki hep makyajli guzel giyimle karsilayabilelim. İsyerine gidiyorlar sınırlı saatlerde gordukleri is arkadaslari is saatleri icerisinde bakimli. Kahve iciliyor yemek yeniyor dert anlatilmiyor. Sen şakrak. Eve geliyolar kadinlara sariyolar milletin kadini boyle sen niye boylesin gibisine. Serefsiz adamlar boyle yapiyor iste
ne insanlıktan yoksun bir kocanız varmış çok üzüldüm sinirlendim gerçekten ne kadar kötü hissettiğinizi kötü hissettiğinizi anlayabiliyorum. çevrenizde anlatabileceğiniz yardımını isteyebileceğiniz birileri var mı? yüz yüze dertleşmek iyi gelir biraz olsun rahatlatır belki içinizi. terapiye/psikoloğa da gitmenizi de öneririm sizin görebildiğiniz göremediğiniz taraflarıyla anlatır size o da rahatlatır. size daha iyi yardımcı olurlar. çocuğunuz yoksa da boşanmayı düşünebilirsiniz adam çok hayırsız biri gibi duruyor. hakkınızda hayırlısı olsun.Merhabalar
Hemen konuya gırecegım.
Aldatildiginizin farkında mısınız?Merhabalar
Hemen konuya gırecegım.
Tespitlerimiz son derece yerinde.Ben bunu suna bagliyorum evde sorunlar var okey. Ne yapiyolar sabah cikiyorlar aksam donuyorlar mecburen. Sorun cozulmemis oluuor.cunku genel sorun kendileriyle.evde kadincagizlar is guc temizlik yemek cocuk derken ister istemez yüze bir cökme vucut yorgunlugu oluuor. Diri olamiyorsun her daim. Gonul isterki hep makyajli guzel giyimle karsilayabilelim. İsyerine gidiyorlar sınırlı saatlerde gordukleri is arkadaslari is saatleri icerisinde bakimli. Kahve iciliyor yemek yeniyor dert anlatilmiyor. Sen şakrak. Eve geliyolar kadinlara sariyolar milletin kadini boyle sen niye boylesin gibisine. Serefsiz adamlar boyle yapiyor iste
Hepınıze cevaplarınız ıcın tesekkur ederım. Uzmandan destek alıyorum yaklasık ıkı aydır. Kendısının soyledıgı , kendjmı guclendırmem gerekıyor. 10 senelık evlılıgım boyunca cok manıpule edılmısım. Yenı farkedıyroım bunu, bana hep sucluluk duygusunu yuklemıs. Hıc olmadı merhametlı yonumu cok kullanmıs. Ayrılsan daha dagılrsım dıyor terapıst. Sımdılık guclenmem gerekıyormus ama ben cok kırgın ve ofkelıyımAldatildiginizin farkında mısınız?
Karşınızda ki hemşire evli mi?
Mesajları gördüğünüzü biliyor, amacının kötü olmadığını söylüyor ve size evliliğiniz boyunca güzel kelimeler kullanmayı beceremem diye tek güzel laf etmiyor.
Cinsellik probleminizde varmis. Hepmi vardı yoksa bu durumdan mi kaynakli?
Ben de tam boyle hıssedıyorum. Sevmıyor. Ama bunu soykedıgımde kendısıne, ne alakası var ben senı cok sevıyorum dıyor.Sevmiyor sizi ben anlaşamayan kadının değer görmediği ve üzerine aldatildigi birlikteliklerin sürmesi den yana değilim.Bunu düzeltecek formül yokki Bir insan bana kıymet vermiyorsa ben onu sevmem.Her ilişkide iş olsun arkadaşlık olsun evlilik olsun önce sadakat önce güven.Dilinin ucuyla özür dilemiş oh ne güzel.Yani madem kurcalamayin bence bitirmemistir zaten ilişkiyi yada yarın başkası olur.Aldatilma terapi ile tedavi edilmez zaten eşiniz terapiye gitmez benim fikrim bu.Terapi iki kişide birşeyi gerçekten isterss işe yarayan bir yöntem
Madem ayrılma gücünüz yok (bu konuda sizi yargilamiyorum çok zor bir karar çünkü) o zaman çekin karşınıza bugüne kadar size yasattiklarini çatır çatır anlatın ve onun problemlerinden dolayı kadınlığını bile yasayamadiginizi dile getirin. Yıllarca sizi ezmis tüm ozguvenimizi kan emici gibi emmiş şimdi sıra siz de. Sonrasında kendinizi güçlendirin baktınız aynı haltı yiyor bu defa basarsiniz tekmeyi. Evde ki hanıma işkence dışarıya boncuk. İnsanda utanma duygusu olur azıcık ya.Hepınıze cevaplarınız ıcın tesekkur ederım. Uzmandan destek alıyorum yaklasık ıkı aydır. Kendısının soyledıgı , kendjmı guclendırmem gerekıyor. 10 senelık evlılıgım boyunca cok manıpule edılmısım. Yenı farkedıyroım bunu, bana hep sucluluk duygusunu yuklemıs. Hıc olmadı merhametlı yonumu cok kullanmıs. Ayrılsan daha dagılrsım dıyor terapıst. Sımdılık guclenmem gerekıyormus ama ben cok kırgın ve ofkelıyım
Eşimde hep ilişki sorunu vardı. Hazır hale gelmesı ıcın yapmadıgım kalmıyor. Lıbıdosu yuksek bırıyım ama ınanın artık ıcımden hıc bısey gelmıyor.
Eşime kötü biri hala diyemıyorım. Onunkı de cıddı patolojık bır sorun. Kendı dahil kendıne aıt olan hıc bıseye kıymet vermıyor. Cok ezılerek buyumus, degersızlık duygusu cok yuksek ve gercekten normalde cok cekıngen, ama aynı zamanda beni herhali ile çatım çatım çatlatıyot.
Evet , bır arkadasın da yazdıgı gıbı tepkimi tam veremedım. Genel halim naıftır , ofkemı en fazla yuksek sesle laf anlatmaya calısarak gosterıyorum. Ne yapabılırım
Aradan zaman gectı hatta bugun cocuklarla yemege gıdelkm dedı kı sık sık dısarıda yerız. Gittik ve bir ara herseyı unuttum gulduk falan
ama ınanın daha masadan kalkmadan kendımı yıne suclayıp durdum. Ben sanırm bu degersızlıgı hakedıyorum
ne insanlıktan yoksun bir kocanız varmış çok üzüldüm sinirlendim gerçekten ne kadar kötü hissettiğinizi kötü hissettiğinizi anlayabiliyorum. çevrenizde anlatabileceğiniz yardımını isteyebileceğiniz birileri var mı? yüz yüze dertleşmek iyi gelir biraz olsun rahatlatır belki içinizi. terapiye/psikoloğa da gitmenizi de öneririm sizin görebildiğiniz göremediğiniz taraflarıyla anlatır size o da rahatlatır. size daha iyi yardımcı olurlar. çocuğunuz yoksa da boşanmayı düşünebilirsiniz adam çok hayırsız biri gibi duruyor. hakkınızda hayırlısı olsun.
Destek alın toparlanın ve bosanin.kendi sağlık problemini çözecek güçte değillerdir ama eşini aldatarak erkekkkk imajını vermeye çalışırlar.Not: evlılıgımız boyunca ben beceremem dıyıp kadına soyledıgı seylerın bır tanesını dememıstır bana. Cinsellik sıkıntıloz da vardı hep. İateksiz ve ben ıstedem ce hazır hale gelemıyor.