merhaba arkadaslar kafam cok karısık en kısa sekilde anlatmaya calısacagım. Önceden de hep tanıdığım bir erkek vardi geçen yıl bana yazdı konustuk bi süre ama ben çok aşık oldum eminim ki bir daha kimseyi öyle sevemem. Sonra sevgili olduk her şey çok güzel ve hep sen benim evleneceğim geleceğimde gördüğüm tek kişisin fln diye konusuyordu. Ama küçük çaplı çapkınlıkları da vardı her kavgamız bu yüzdendi en son böyle çok büyük kavga ettik ve bitti her şey ama aramız kötü olmadı bana bakısı hiç değişmedi. Bu arada da benim bırakmaya pek niyetim yoktu o bıraktı beni denebilir.Benim hep bi umudum vardı bir gün tekrar birlikte olcagımıza dair ta ki 2 ay sonra falan eski sevgilisine geri döndüğünü öğrendim çok yıkıldım çok üzüldüm artık yapılacak tek sey vazgecmekti.Bu olaydan da 5 ay geçti benim karşıma birisi çıktı çok hızlı bir şekilde sevgili olduk ne oldugunu bende anlayamadım çok kapalı durgun birisi ne düşündüğünü bile anlayamıyorum.Bu bahsettiğim kişi de evlilik aşamasından terk edilmiş birisi 5 yıllık ilişkisi bitmiş.Üzerinden de çok zaman geçmeden benle sevgili oldu çok güvensiz bana karşı onu anlıyorum sonucta çok yıkılmış olabilir ama katlanması çok zor gerçekten.Daha 1 ayı yeni bitirdik ama bana karşı ilgisi azalmış gibi geliyor garip davranışları var sürekli beni sorguluyor.Laf sokuyor gibi oysa bunları hakedicek hiç bişey yok ortada.Hep canım sıkılıyor.Geçen gün yine çok kavga ettiğimiz sırada biraz önce bahsettiğim eski sevgilim o döndüğü eski sevgilisinden ayrılmış benim aklımın karışmasını istemediği için bana söyletmemiş.Böyle mutsuz oldugumu duyunca söyleyin ona ben onu her zaman bekliyorum eski sevgilimden ayrıldıgımı da söyleyin demiş. su an napcagımı ne düşünceğimi bilemiyorum o da zamanında çok üzmüştü beni ama değer verdiğini biliyordum kendimi bu ikilemde gerçekten kötü hissediyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikirlerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi kader5507
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2015
- 532
- 327
- 73
- 32
Bence eski sewgilinle asla barışma. O seni elinin altında görmeye başlamış artık. Canım sıkılırsa barışırım canım sıkılırsa ayrılırım. Nasıl olsa benle barışır. Kolay biri. Öteki sevgilinizlede ayrılın. Onceki sevgilisinden dolayı sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyo. Seni üzer.
- 3 Nisan 2013
- 168
- 192
- 323
Ilişkilerde en önemlisi güven bunu nasıl sağlayacaksınız.içiniz nasıl rahat edecek.ayrıca 1 ay olmuş iliskilerde neyin kavgası.benim basıma böyle bir sey gelse eski sevgilim haber yollayacak ben ayrıldım gelsin diye kendime hakaret kabul ederim.kafanız nasıl karışıyor anlamıyorum.
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- 28 Şubat 2015
- 14
- 1
- 16
- 37
deli oluyorum konu açıp silenlere!!!
bir de yeni üye, ilk ve tek mesajı.
madem bu kadar bilinmesini istemedigin ve koyan bir konu, hesabını kapat git.
dalga geciyorsan da yine kalsın, anısı olur gülücük ne ya?
- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
fikirlerimize ne için ihtiyaç duydun? gülüşüne ne fikri sunayım?
mesela çok mutlusun devam et diyim bari...
- 23 Mart 2015
- 35
- 11
- 13
- 34
fikirlerimize ne için ihtiyaç duydun? gülüşüne ne fikri sunayım?
mesela çok mutlusun devam et diyim bari...
Silinmiş sanırım, bende fikir sunacaktım da tırt oldu
- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
konuyu nası okudun bacım :) gülücük görüyom ben ordaBen de geçen bi kediye acık yan gözle baktım, çok yakışıklıydı şerefsiz, tutamadım kendimi. Mavi gözlü falan.
Seninkinin de ufak çapkınlıkları böyle miydi?
Değildiyse, birazdan yazılacak 3459 mesaja rağmen kendine nahoş bi gelecek çizeceksin ve ben üzülmeyeceğim.
- 23 Mart 2015
- 35
- 11
- 13
- 34
konu silmek yasaktır. ceza sebebidir..
cezası ne ise verelim:)
cezasını adminler veriyor. bancezası ne ise verelim:)