- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Kızlar geçen hafta, iş yerinden bir arkadaşımın arkadaşı faceten beni görmüş, tanışmak istiyormuş. Arkadaşımda bunu bana söyledi. Bende ilk başta biraz kararsız kaldım tanışma konusunda. Ama arkadaşım çocuktan baya bi bahsetti. Düzgün bir ailesi, güzel bir kariyeri olan biri. it kopuk değil açıkçası. Arkadaşlık isteği göndermişti, bende kabul ettim. Eklediği gün mesajlaştık bunla. Havadan sudan, kendimizden bahsettik vs... güzel bi konuşma oldu.
Ayrıca bu çocuk şehir dışında oturuyor. Bana en kısa zamanda istanbula geleceğini söyledi. Hatta arkadaşıma da, bizi bir araya getirmesi için bir organizasyon yapmasını istemiş. Buraya kadar her şey iyi hoş ama...
Biz o gün bu gündür hiç konuşmadık. Öle kaldı yani konu. Sizce bu seferde ben ona mesaj atmalı mıyım? Yoksa sessiz mi kalsam bende? Kızlar bir akıl verin lütfen. Kafam çok karışık :26:
Ayrıca bu çocuk şehir dışında oturuyor. Bana en kısa zamanda istanbula geleceğini söyledi. Hatta arkadaşıma da, bizi bir araya getirmesi için bir organizasyon yapmasını istemiş. Buraya kadar her şey iyi hoş ama...
Biz o gün bu gündür hiç konuşmadık. Öle kaldı yani konu. Sizce bu seferde ben ona mesaj atmalı mıyım? Yoksa sessiz mi kalsam bende? Kızlar bir akıl verin lütfen. Kafam çok karışık :26: