• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Kızlar geçen hafta, iş yerinden bir arkadaşımın arkadaşı faceten beni görmüş, tanışmak istiyormuş. Arkadaşımda bunu bana söyledi. Bende ilk başta biraz kararsız kaldım tanışma konusunda. Ama arkadaşım çocuktan baya bi bahsetti. Düzgün bir ailesi, güzel bir kariyeri olan biri. it kopuk değil açıkçası. Arkadaşlık isteği göndermişti, bende kabul ettim. Eklediği gün mesajlaştık bunla. Havadan sudan, kendimizden bahsettik vs... güzel bi konuşma oldu.

Ayrıca bu çocuk şehir dışında oturuyor. Bana en kısa zamanda istanbula geleceğini söyledi. Hatta arkadaşıma da, bizi bir araya getirmesi için bir organizasyon yapmasını istemiş. Buraya kadar her şey iyi hoş ama...

Biz o gün bu gündür hiç konuşmadık. Öle kaldı yani konu. Sizce bu seferde ben ona mesaj atmalı mıyım? Yoksa sessiz mi kalsam bende? Kızlar bir akıl verin lütfen. Kafam çok karışık :26:

Arkadaşıma soruyorum ama dedi ki: "ben baştan çok istemiştim aranızı yapmayı ama çıksanız nasıl görüşceksiniz, ikinizde uzaktasınız" dedi. O öyle deyince bende pek üstelemiyorum artık. Ayrıca aramızda sadece 4-5 saat var. O kadarda uzak değiliz yani.:50:

eğer sen etkilendiysen en azından ufakta olsa bir elektirik aldıysan bence bir msj at bundan birşey olmaz belki o da senden adım atmanı bekliyordur bilemeyiz ki ama sonradan da atmadım keşke msj atsaydım deyipte ahyıflanmaktansa bir msj at çok şey değil ya..

Arkadaşıma soruyorum ama dedi ki: "ben baştan çok istemiştim aranızı yapmayı ama çıksanız nasıl görüşceksiniz, ikinizde uzaktasınız" dedi. O öyle deyince bende pek üstelemiyorum artık. Ayrıca aramızda sadece 4-5 saat var. O kadarda uzak değiliz yani.:50:

arkadasınız sonradan yan çizmiş.sanki uzaklığı bahane etmiş.çocuk vazgeçmiş olabilir mi? arkadasın da kırılmanı istemediği için bu şekilde konuşmuş olabilir..
naçizane....

arkadasınız sonradan yan çizmiş.sanki uzaklığı bahane etmiş.çocuk vazgeçmiş olabilir mi? arkadasın da kırılmanı istemediği için bu şekilde konuşmuş olabilir..
naçizane....

evet arkadaşımda var bi gariplik. niye öyle dedi anlamadım. ama çocukla aramızda en ufak bi olumsuz şey olmadı yani. niye vazgeçsin ki :(

aslında mesaj atmayı istiyorum. en azından konuşmanın gidişatından anlarım ne olduğunu, ona göre bende yoluma bakarım. faceten de silerim olur biter. ama böyle her şeyin belirsiz olması beni sinir ediyor....

Son düzenleme:
hayır canım hiçbir şey yok :(

ben olsam birakirim yani kendi haline birakirim ..arkadasinizda eger karsi taraf vazgecmisse ve soylemiyorsa ayip ediyor..ne sanki sizmi yalavardiniz aman tanisalim diye..
ya ilgisi yok ama benim bekarken soyle birsey geldi basima..eski ortaokul arkadasimla faceden görüstük yillar sonra..bulustuk onun erkek arkadasi vardi cocuk Almanyada yasiyormus yakisikli adam arkadasimd guzeldir neyse..daha sonra yine bulustuk bu sefer kiz sevgilisini getirmemis bana dediki sevgilimin bir arkadasi var tam sana göre..iste isi gücü falan iyi resmini gösterdi evet yakisikli..sizi tanistircam falan tamam dedim..tanistiaracagi gun binbir lafla kiviriyo iste isi cikti yok surda burda gelmedi cocuk ..cocugun haberi var yani oda cok istemis ama sanki öyle hissettimki kiskandi tanistirmaktan vazgecti..ne bilim icime öyle geldi..sonra sen onu bosver sununla tanis dedi..oda alakasiz bir cocuk..ben istemedim..nitekim diegr cocugu göremedim bile..sanki ben yalvardim tanistir diye..neyse ben isime döndum baska sehirde calisiyorsum bu kiz aglaya aglaya aradi erkek arkadasi ortadan kaybolmus ne aramis sormus terketmis..icimden ohh iyi oldu dedim..bende o ara simdiki kocamla tanismis internette görüsüyordum..
ya alakasi yok belki ama anlatmak istedim..arkadasiniz sonradan düsündü sizi kiskanmis olmasin??

ben olsam birakirim yani kendi haline birakirim ..arkadasinizda eger karsi taraf vazgecmisse ve soylemiyorsa ayip ediyor..ne sanki sizmi yalavardiniz aman tanisalim diye..
ya ilgisi yok ama benim bekarken soyle birsey geldi basima..eski ortaokul arkadasimla faceden görüstük yillar sonra..bulustuk onun erkek arkadasi vardi cocuk Almanyada yasiyormus yakisikli adam arkadasimd guzeldir neyse..daha sonra yine bulustuk bu sefer kiz sevgilisini getirmemis bana dediki sevgilimin bir arkadasi var tam sana göre..iste isi gücü falan iyi resmini gösterdi evet yakisikli..sizi tanistircam falan tamam dedim..tanistiaracagi gun binbir lafla kiviriyo iste isi cikti yok surda burda gelmedi cocuk ..cocugun haberi var yani oda cok istemis ama sanki öyle hissettimki kiskandi tanistirmaktan vazgecti..ne bilim icime öyle geldi..sonra sen onu bosver sununla tanis dedi..oda alakasiz bir cocuk..ben istemedim..nitekim diegr cocugu göremedim bile..sanki ben yalvardim tanistir diye..neyse ben isime döndum baska sehirde calisiyorsum bu kiz aglaya aglaya aradi erkek arkadasi ortadan kaybolmus ne aramis sormus terketmis..icimden ohh iyi oldu dedim..bende o ara simdiki kocamla tanismis internette görüsüyordum..
ya alakasi yok belki ama anlatmak istedim..arkadasiniz sonradan düsündü sizi kiskanmis olmasin??

Haklısın cnm benimde aklıma gelmedi değil. Zaten kızı 2 aydır tanıyorum. Fazla bi samimiyetimiz yok. Birden böyle değişmesi çok tuhaf gerçekten.. Biraz daha beklicem, baktım bişey olduğu yok silerim artık faceten... :(

Aralarında nasıl bir muhabbet, arkadaşlık var şuan bunu bile bilmiyorsun.
Ki bu bayanı 2 aydır tanıyormuşsun.
Bence sakın mesaj atma, sorma da.
Dalga geçecek adam arıyorlardır.
Belki resimlerine baktı beğenmedi.
Hayret bişey ya sanki sen demiş gibi triplere girmişler.
Yol uzak bilmem ne.
Çokta fifi de ve bir adım bile atma.
Sonra gülmesinler ardından ne meraklıymışsın bile derler.
Bu tür şeylerle üniversitede ziyadesiyle karşılaştım.
Ondan üzülmeyesin diye söylüyorum tatlım...
Bellliki hoşlanmışsın ama o fikrinde net olsaydı adım beklemez mesaj atardı.

bence de mesaj atma. bu işleri önce erkekler götürmeli. zaten sonra her nasıl oluyosa biz bayanlar aramaya sormaya başlıyoruz. bari ilk başta bırak o arasın sorsun önce. baktın muhabbet ilerliyo bazı zamanlar da sen önce atarsın :34:

Kızlar geçen hafta, iş yerinden bir arkadaşımın arkadaşı faceten beni görmüş, tanışmak istiyormuş. Arkadaşımda bunu bana söyledi. Bende ilk başta biraz kararsız kaldım tanışma konusunda. Ama arkadaşım çocuktan baya bi bahsetti. Düzgün bir ailesi, güzel bir kariyeri olan biri. it kopuk değil açıkçası. Arkadaşlık isteği göndermişti, bende kabul ettim. Eklediği gün mesajlaştık bunla. Havadan sudan, kendimizden bahsettik vs... güzel bi konuşma oldu.

Ayrıca bu çocuk şehir dışında oturuyor. Bana en kısa zamanda istanbula geleceğini söyledi. Hatta arkadaşıma da, bizi bir araya getirmesi için bir organizasyon yapmasını istemiş. Buraya kadar her şey iyi hoş ama...

Biz o gün bu gündür hiç konuşmadık. Öle kaldı yani konu. Sizce bu seferde ben ona mesaj atmalı mıyım? Yoksa sessiz mi kalsam bende? Kızlar bir akıl verin lütfen. Kafam çok karışık :26:

kesinlikle mesaj atmayın bence
bu ne yahu millete dedikodu lazım, eğlence lazım, muhabbet lazım diye bir kızın duygusal tarafını kullanıyorlar terbiyesizliğin daniskası :47:
kim bilir arkadaşım dediğini kızın aklında ne tilkiler dolaşıyor
bir erkek çok beğendiyse eğer, iletişime de geçmeyi başardıysa artık aracının fonksiyonu kalmaz kendi söyler zaten
hiç oralı olmayın, sormayın bile...

aynı şeyi ben de yaşadım
arkadaşım kaynım görmüş seni çok beğenmiş bikbikbik öttü
birgün ayarlayacağız görüşün dedi
günler geçti ses yok
dayanamadım sordum ne oldu bizim iş diye
bu sefer başladı saçmalamaya yok kaynımın borcu çok, yok özel sektörde çalıştığı için sabit işim olmadan evlenmem diyor ve daha neler neler
hiç durmayın üzerinde

geçen gün şakayla karışık "nerde bu arkadaşın kızım sesi soluğu çıkmıyo silicem yoksa" dedim. o da pişkin pişkin "sillll" dedi. off kızlar ya çok sinirim bozuk şuanda ya :14::14:

diger vatandas ne oldu acaba ?
hani su is yerinde hoslandiginiz kisi,
daha yeni tanidiginiz kisileri neden bu kadar fazla takiyorsunuz...

Son düzenleme:
Back
X