Fikirleriniz ❤️

Böyle biriyle boşuna devam edip evleneyim Deme kaldı ki olay küfür değil bir ayrıl bir barış toksik ilişkilerde evlilikler hep heba oluyor yazık etme kendine

Bu kadar hakaret varken bu ilişki nasıl sürdürülür sizce? Ben mi değişiğim anlamıyorum. Önce saygı sonra diğer şeyler.

Oğlak burcu erkekleri aslında içten içe en çok bağlanan ama gurur yüzünden bunu belli etmeyen erkeklerdir benim de vardı böyle Oğlak burcu sevgilim hatta konu bile açmıştım hey gidi günler evlendim hala peşimde o gurur abidesi geri dönmeyeceğimi anlayınca ayaklarıma kapandı ama en ufak pişman değilim şuan eşimle çok mutluyum bu adamdan ayrılınca birden bolluk bereket dönemine gireceksin biraz dayan sonra biri bunu bana demişti diyeceksin emin ol o kıskaçtan kurutulunca herşey çok güzel olacak

Olur mu gerçekten beni mahfetti toksik köpek. Beni gerçekten çökertti yaptıklarıyla

Benim için şahsen en önemli şey bir ilişkide saygıdır. Kötü laf kullanması gözünden düşürmeli bence cok cirkin. Fikrimce bu cocuk hayatından cıkmak için herşeyi yapıyor gibi bence sende zorlama önüne bak. Ne yaparsa yapsın olmayacakmış gibi geldi bana bu ilişki

Bencede. Son konumda da bakabilirsin.....m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…