Fikirleriniz önemli iş yeri

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar bi işyerinde çalışıyorum ama mutlu değilim

İş veren hiç eşit ve adil davranmıyor.
Verdiği ücret çok daha fazlasını verebilecek Ken çok az.

Ve bir ara işten ayrılmayı düşünüyorum dediğimde bu hainliği sakın yapma dedi.

Kendi ama bir sürü hainlik yapıyor.
Genel olarak çalışkan her işe koşan.ve temiz iş yapan biriyim çok sorgulama da önüme geleni yaparım nasıl olsa mesai saati içi yapayım kafasında yım yani.
Yapmiyinca göze batıyor.

Bakıyorum kendi işi dışında hiç bir şeye elini sürmeyen daha kıymetli.

Bana çok şey vaat etti çok şey söyledi hiç birini yapmıyor ...

Mesela iş dağılımı yapılacak.herkesin fikrini soruyor bana sormuyor nasıl olsa sorgusuz sualsiz kabul eder diye .

Hep şey kafasında idare et şikayet etme .ama diğerleri şikayet de etse el üstünde tutuluyor.
En son bir şeye karşı geldim diye mizacimi eleştirdi alttan almıyorsun.o müşteri ne derse he de geç gibi bir şey siz böyle bir işyerinde çalışmaya devam edersiniz.esim diyor boş ver takma Parana ihtiyaçim yok ama evde sıkılma git gel

Bende kalırsam kendime saygimi yitiriricem gibi hissediyorum.sizce.

Ve uzun bir süre tekrar iş bulamayabilirim.

Ama olsun onu göze aldım

Suda beni rahatsiz ediyor iki kişi var arkadaş patronun ispiyoncusu gibi ne olsa ne konuşuldu bı bakıyorsun patron biliyor soruyor bir iki şaka yaptım bir baktım hemen patron arıyor böyle dedi x kişisi ne alaka diye .

Ne alaka yani

Bu x kişisi herşeyi patrona yetiştiren birde çok iyi teknoloji den anlıyor ...

Başka çalışma arkadaşlarınin özel mesajları i hakliyip yöneticiye göstermiş biri .buda beni rahatsiz eddiyor

milletin özel mesajlarını nasıl patrona gösteriyor. Yaptığı suç, kimsenin aklına şikayet etmek gelmiyor mu ? Ayrıldığınızda maddi anlamda zora düşmeyecekseniz ayrılın. Psikolojiniz daha önemli ama girdiğiniz işinizde aynı tavrı devam ettirmeyin sorumluluğunuz neyse onu yapın, sınırlarınızı koruyun

Ben olsam ayrılır, mobbing uyguladıkları için dava eder, başkalarının da özel mesajlarını okuyorlar diye şikayet ederdim, en azından böyle yapacağımı söylersim. Tazminatımı da alırdım.
Bir daha çalışacağınız yerde de sadece kendi işinizi yapın. Mesai saatleri içinde diye her işi yapmak zorunda değilsiniz.

Evet suç ama onlara göre normal bildiğin iki çalışanın hesabını kırmış aralarındaki yönetici hakkındaki konuşmayı ekran foto alıp yöneticiye göstermiş.

Kesinlikle öyle olucak çin tecrübe kazandım bu insanların içinde.

burda kalın ama bır yandan da ıs arayın ıs buldugunuz zaman cıkın her ısyerınde olan sorunlar ama sunu da bılın fazla ıs yapan hıc bır yerde kıymetlı olmuyor.

özel mesaj konusuna yorumsuzum

Yanlış hatırlamıyorsam,siz asgari ücretin altında bir maaş alıyordunuz zaten değil mi?Bu durumda siz yaptığınız değil de patronunuzun yaptığı hainlik oluyor çünkü emeğinizden çalıyor.Bir de üstüne üstlük bu kadar rezillik,ben olsam bir dakika dahi durmaz,gider şikayet ederim.

Kızlar bi işyerinde çalışıyorum ama mutlu değilim
Prensip gereği mutlu olmadığım hiçbir iş yerinde durmadım. Bu size hicbirsey kazandırmaz. İş bulup çıkın. 3 günlük dünya durmanın anlamı yok. ( Kişiler mutsuz ediyorsa hiç durmaya gerek yok. Ama iş yükü falan diyorsanız o ayrı konu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…