- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kızlar bi işyerinde çalışıyorum ama mutlu değilim
İş veren hiç eşit ve adil davranmıyor.
Verdiği ücret çok daha fazlasını verebilecek Ken çok az.
Ve bir ara işten ayrılmayı düşünüyorum dediğimde bu hainliği sakın yapma dedi.
Kendi ama bir sürü hainlik yapıyor.
Genel olarak çalışkan her işe koşan.ve temiz iş yapan biriyim çok sorgulama da önüme geleni yaparım nasıl olsa mesai saati içi yapayım kafasında yım yani.
Yapmiyinca göze batıyor.
Bakıyorum kendi işi dışında hiç bir şeye elini sürmeyen daha kıymetli.
Bana çok şey vaat etti çok şey söyledi hiç birini yapmıyor ...
Mesela iş dağılımı yapılacak.herkesin fikrini soruyor bana sormuyor nasıl olsa sorgusuz sualsiz kabul eder diye .
Hep şey kafasında idare et şikayet etme .ama diğerleri şikayet de etse el üstünde tutuluyor.
En son bir şeye karşı geldim diye mizacimi eleştirdi alttan almıyorsun.o müşteri ne derse he de geç gibi bir şey siz böyle bir işyerinde çalışmaya devam edersiniz.esim diyor boş ver takma Parana ihtiyaçim yok ama evde sıkılma git gel
Bende kalırsam kendime saygimi yitiriricem gibi hissediyorum.sizce.
Ve uzun bir süre tekrar iş bulamayabilirim.
Ama olsun onu göze aldım
Suda beni rahatsiz ediyor iki kişi var arkadaş patronun ispiyoncusu gibi ne olsa ne konuşuldu bı bakıyorsun patron biliyor soruyor bir iki şaka yaptım bir baktım hemen patron arıyor böyle dedi x kişisi ne alaka diye .
Ne alaka yani
Bu x kişisi herşeyi patrona yetiştiren birde çok iyi teknoloji den anlıyor ...
Başka çalışma arkadaşlarınin özel mesajları i hakliyip yöneticiye göstermiş biri .buda beni rahatsiz eddiyor
İş veren hiç eşit ve adil davranmıyor.
Verdiği ücret çok daha fazlasını verebilecek Ken çok az.
Ve bir ara işten ayrılmayı düşünüyorum dediğimde bu hainliği sakın yapma dedi.
Kendi ama bir sürü hainlik yapıyor.
Genel olarak çalışkan her işe koşan.ve temiz iş yapan biriyim çok sorgulama da önüme geleni yaparım nasıl olsa mesai saati içi yapayım kafasında yım yani.
Yapmiyinca göze batıyor.
Bakıyorum kendi işi dışında hiç bir şeye elini sürmeyen daha kıymetli.
Bana çok şey vaat etti çok şey söyledi hiç birini yapmıyor ...
Mesela iş dağılımı yapılacak.herkesin fikrini soruyor bana sormuyor nasıl olsa sorgusuz sualsiz kabul eder diye .
Hep şey kafasında idare et şikayet etme .ama diğerleri şikayet de etse el üstünde tutuluyor.
En son bir şeye karşı geldim diye mizacimi eleştirdi alttan almıyorsun.o müşteri ne derse he de geç gibi bir şey siz böyle bir işyerinde çalışmaya devam edersiniz.esim diyor boş ver takma Parana ihtiyaçim yok ama evde sıkılma git gel
Bende kalırsam kendime saygimi yitiriricem gibi hissediyorum.sizce.
Ve uzun bir süre tekrar iş bulamayabilirim.
Ama olsun onu göze aldım
Suda beni rahatsiz ediyor iki kişi var arkadaş patronun ispiyoncusu gibi ne olsa ne konuşuldu bı bakıyorsun patron biliyor soruyor bir iki şaka yaptım bir baktım hemen patron arıyor böyle dedi x kişisi ne alaka diye .
Ne alaka yani
Bu x kişisi herşeyi patrona yetiştiren birde çok iyi teknoloji den anlıyor ...
Başka çalışma arkadaşlarınin özel mesajları i hakliyip yöneticiye göstermiş biri .buda beni rahatsiz eddiyor