Neden korunmadiniz yada neden iliskiden sonra hic degilse ertesi gunu hapi almadiniz? Ne diyebilirim ki aldir ya da aldirma diyemem zaten ortada bir bebek var mi o bile belli degil. Bir daha iliski isterse eger istemiyorsaniz hayir diyin sizde istiyorsanizda korunun.Merhabalar, biraz uzun fakat okursanız ve fikirkerinizi yazarsanız çok mutlu olavağım,çğnkü konuşabilecek kimsem yok. ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailevi sıkıntılarımı bahane etmeyeceğim fakat uzun zamandır depresyonla mücadele ediyorum. 5 ay önce biriyle tanıştım ve ona güvendim, o kadar güvendim ki bir birliktelik yaşadık ve hamile olmaktan korkuyorum. Asla çocuk istemeyen biriydim ve öyle bir ihtimal bile beni korkutuyordu. Aramızda bir şeyler oldu ve ben reddedersem beni bırakabileceğinden korktum. Şimdi ise hamile olmaktan çok korkuyorum. Biliyorum " onu yapmadan önce düşünecektin " diyeceksiniz. Bir hata yaptım işte çok pişmanım keşke böyle olmasaydı. Eğer bir bebeğim olursa sahip çıkacak mı onu bile bilmiyorum. Ailem ve onun ailesi çok ama çok kızacak ama ne olursa olsın bir hamilelik varsa bebeğimi aldırmak istemiyorum. Onu öldürmek istemiyorum...sırf benim hatam yüzünden. Onun hiç bir suçu yok çünkü. Eğer sahip çıkmazsa bir şekilde çocuğuma bakmak zorundayım bunu biliyorum ve bu hiç kolay olmayacak bunu da biliyorum. Test yaptırmak için biraz bekleyeceğim ve gebelik durumu var mı yok mu öğreneceğim bir kaç gün sonra test için daha erken diye düşünüyorum. Bilmiyorum böyle bir konuya ne yazılır, ne cevap verilir ama sadece dertleşmek istiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum aileme asla söyleyemem, bir şekilde ayaklarımın üstünde durmaya çalışacağım eğer ailem söylediğimde beni evden kovarsalar. Yani nasıl oldu dq böyle bir hata yapabildim bilmiyorum, kendime hep söyledim çocuk yapmayacaksın evlendiğinde bile dedim, çünkü benden iyi bir anne olmayacağını biliyorum... ama bir gebelil söz konusuysa yavruma bakmak istiyorum kimse sahip çıkmasa da ona ben sahip çıkmak zorundayım...ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol çizmeliyim? Ne yapmalıyım? Test pozitif çıkarsa aileme söylemeli miyim? Yoksa evden uzaklaşıp kendi hayatıma mı bakmalıyım?
Yok merak ettim alıp başımı gideyim mi diyoda nereye gidecek?doğmamış çocuğa don biçme henüz belli olmayan bir şey için senaryo yazma, testi yap sonrası sonra
Siz kendinize yetmiyorsunuz iyi anne olmayacağınizdan da eminsiniz ama yine de doguracaksiniz? Bu aldirmaktan kat kat daha beter bir durum farkında misiniz?Merhabalar, biraz uzun fakat okursanız ve fikirkerinizi yazarsanız çok mutlu olavağım,çğnkü konuşabilecek kimsem yok. ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailevi sıkıntılarımı bahane etmeyeceğim fakat uzun zamandır depresyonla mücadele ediyorum. 5 ay önce biriyle tanıştım ve ona güvendim, o kadar güvendim ki bir birliktelik yaşadık ve hamile olmaktan korkuyorum. Asla çocuk istemeyen biriydim ve öyle bir ihtimal bile beni korkutuyordu. Aramızda bir şeyler oldu ve ben reddedersem beni bırakabileceğinden korktum. Şimdi ise hamile olmaktan çok korkuyorum. Biliyorum " onu yapmadan önce düşünecektin " diyeceksiniz. Bir hata yaptım işte çok pişmanım keşke böyle olmasaydı. Eğer bir bebeğim olursa sahip çıkacak mı onu bile bilmiyorum. Ailem ve onun ailesi çok ama çok kızacak ama ne olursa olsın bir hamilelik varsa bebeğimi aldırmak istemiyorum. Onu öldürmek istemiyorum...sırf benim hatam yüzünden. Onun hiç bir suçu yok çünkü. Eğer sahip çıkmazsa bir şekilde çocuğuma bakmak zorundayım bunu biliyorum ve bu hiç kolay olmayacak bunu da biliyorum. Test yaptırmak için biraz bekleyeceğim ve gebelik durumu var mı yok mu öğreneceğim bir kaç gün sonra test için daha erken diye düşünüyorum. Bilmiyorum böyle bir konuya ne yazılır, ne cevap verilir ama sadece dertleşmek istiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum aileme asla söyleyemem, bir şekilde ayaklarımın üstünde durmaya çalışacağım eğer ailem söylediğimde beni evden kovarsalar. Yani nasıl oldu dq böyle bir hata yapabildim bilmiyorum, kendime hep söyledim çocuk yapmayacaksın evlendiğinde bile dedim, çünkü benden iyi bir anne olmayacağını biliyorum... ama bir gebelil söz konusuysa yavruma bakmak istiyorum kimse sahip çıkmasa da ona ben sahip çıkmak zorundayım...ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol çizmeliyim? Ne yapmalıyım? Test pozitif çıkarsa aileme söylemeli miyim? Yoksa evden uzaklaşıp kendi hayatıma mı bakmalıyım?
Konuyu sonuna kadar okumadım ama şu cümlenizden zaten karşı tarafın sizi sevmediği çok belli kendinizi kullandırmışsınız. Cinsel ilişki iki tarafında isteğiyle olur bir tarafın zorlamasıyla ya da ilişkiye girmezsek ayrılırım tehditleriyle değil. Siz önce çok yanlış bir ilişki içinde olduğunuzu farkedin sonra da takipte kalın eğer gebeyseniz 10. haftaya kadar kürtaj olun. Bu kafayla siz çocuk filan yetiştiremezsiniz önce kendinizi büyütün yetiştirin. Korunma yollarını bile zahmet edip öğrenmemişsiniz ne diyim bilemedim şuan olmayan çocuk için üzüldüm sadece.Aramızda bir şeyler oldu ve ben reddedersem beni bırakabileceğinden korktum.
kendi karnını doyurup doyuramadığı da meçhul. öğrenciler genelde yarı aç gezer malumKızım kendi karnını anca doyuruyorsun, çocuğa nasıl bakacaksın?
o kadar guveniyosan once adama soyle ya hamile kalirsam nolur diye. ve birlikde olmayi bilen biri cocugu olursa onda sahib cikmali adamsa eyer.Merhabalar, biraz uzun fakat okursanız ve fikirkerinizi yazarsanız çok mutlu olavağım,çğnkü konuşabilecek kimsem yok. ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailevi sıkıntılarımı bahane etmeyeceğim fakat uzun zamandır depresyonla mücadele ediyorum. 5 ay önce biriyle tanıştım ve ona güvendim, o kadar güvendim ki bir birliktelik yaşadık ve hamile olmaktan korkuyorum. Asla çocuk istemeyen biriydim ve öyle bir ihtimal bile beni korkutuyordu. Aramızda bir şeyler oldu ve ben reddedersem beni bırakabileceğinden korktum. Şimdi ise hamile olmaktan çok korkuyorum. Biliyorum " onu yapmadan önce düşünecektin " diyeceksiniz. Bir hata yaptım işte çok pişmanım keşke böyle olmasaydı. Eğer bir bebeğim olursa sahip çıkacak mı onu bile bilmiyorum. Ailem ve onun ailesi çok ama çok kızacak ama ne olursa olsın bir hamilelik varsa bebeğimi aldırmak istemiyorum. Onu öldürmek istemiyorum...sırf benim hatam yüzünden. Onun hiç bir suçu yok çünkü. Eğer sahip çıkmazsa bir şekilde çocuğuma bakmak zorundayım bunu biliyorum ve bu hiç kolay olmayacak bunu da biliyorum. Test yaptırmak için biraz bekleyeceğim ve gebelik durumu var mı yok mu öğreneceğim bir kaç gün sonra test için daha erken diye düşünüyorum. Bilmiyorum böyle bir konuya ne yazılır, ne cevap verilir ama sadece dertleşmek istiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum aileme asla söyleyemem, bir şekilde ayaklarımın üstünde durmaya çalışacağım eğer ailem söylediğimde beni evden kovarsalar. Yani nasıl oldu dq böyle bir hata yapabildim bilmiyorum, kendime hep söyledim çocuk yapmayacaksın evlendiğinde bile dedim, çünkü benden iyi bir anne olmayacağını biliyorum... ama bir gebelil söz konusuysa yavruma bakmak istiyorum kimse sahip çıkmasa da ona ben sahip çıkmak zorundayım...ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol çizmeliyim? Ne yapmalıyım? Test pozitif çıkarsa aileme söylemeli miyim? Yoksa evden uzaklaşıp kendi hayatıma mı bakmalıyım?
Senin gibi düşünen ''ESKİ'' arkadaşım en son çocuğuna nafaka bile alamıyordu ve gençliğini yaşayamadığından dert yakınıyordu.Merhabalar, biraz uzun fakat okursanız ve fikirkerinizi yazarsanız çok mutlu olavağım,çğnkü konuşabilecek kimsem yok. ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailevi sıkıntılarımı bahane etmeyeceğim fakat uzun zamandır depresyonla mücadele ediyorum. 5 ay önce biriyle tanıştım ve ona güvendim, o kadar güvendim ki bir birliktelik yaşadık ve hamile olmaktan korkuyorum. Asla çocuk istemeyen biriydim ve öyle bir ihtimal bile beni korkutuyordu. Aramızda bir şeyler oldu ve ben reddedersem beni bırakabileceğinden korktum. Şimdi ise hamile olmaktan çok korkuyorum. Biliyorum " onu yapmadan önce düşünecektin " diyeceksiniz. Bir hata yaptım işte çok pişmanım keşke böyle olmasaydı. Eğer bir bebeğim olursa sahip çıkacak mı onu bile bilmiyorum. Ailem ve onun ailesi çok ama çok kızacak ama ne olursa olsın bir hamilelik varsa bebeğimi aldırmak istemiyorum. Onu öldürmek istemiyorum...sırf benim hatam yüzünden. Onun hiç bir suçu yok çünkü. Eğer sahip çıkmazsa bir şekilde çocuğuma bakmak zorundayım bunu biliyorum ve bu hiç kolay olmayacak bunu da biliyorum. Test yaptırmak için biraz bekleyeceğim ve gebelik durumu var mı yok mu öğreneceğim bir kaç gün sonra test için daha erken diye düşünüyorum. Bilmiyorum böyle bir konuya ne yazılır, ne cevap verilir ama sadece dertleşmek istiyorum. Çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum aileme asla söyleyemem, bir şekilde ayaklarımın üstünde durmaya çalışacağım eğer ailem söylediğimde beni evden kovarsalar. Yani nasıl oldu dq böyle bir hata yapabildim bilmiyorum, kendime hep söyledim çocuk yapmayacaksın evlendiğinde bile dedim, çünkü benden iyi bir anne olmayacağını biliyorum... ama bir gebelil söz konusuysa yavruma bakmak istiyorum kimse sahip çıkmasa da ona ben sahip çıkmak zorundayım...ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol çizmeliyim? Ne yapmalıyım? Test pozitif çıkarsa aileme söylemeli miyim? Yoksa evden uzaklaşıp kendi hayatıma mı bakmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?