Fikir

rumuzahsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
19
7
36
45
Merhaba bayanlar calıstigim halde cocuk okuttugum icin maasim yetmiyor ev kira faturalar derken lüks yasamadigim halde ay sonu zor geliyor sizlerden ek is yapabilecegim fikirler bekliyorum.aklima gelen aliexpressden bir seyler alip internetten satsam ki satabilormiyim neler olabilir veya ne is yapabilirim.katalog isi yapamam cevrem yok simdiden tesekkurler

Geçim çok zor Allah yardımcın olsun canım . öyle bir iş bulsam bn de çalışırım inan ki konuyu takip edeceğim

İnternet üzerinden satış yapacaksanız şirket kurmanız gerek. Korsan işlere hiç girmeyin fena yanar başınız, daha kötü duruma düşersiniz.

Şu sıra zaten döviz yüksek, ülkede doğru düzgün para yok, ithalat yapmaya kalkarsanız maliye anında peşinize düşer. Kitabına uygun yaparsanız sorun olmaz ama diğer türlü canınıza okurlar.

Aliexpress sakat. Neden dersen,ben bir bikini begendim ınstagramda,sonra baktim aliexprese aynisi var. Ya kimi kandirdiklarini saniyorlar bilmiyorum. Neredeyse 3 katı fiyatıydı sanırım.
Olmaz o sekilde yani..
Amazon da olmaz bence stok tutma zorunlulugu vardi diye biliyorum.
Elinin yetenegi varsa eğer el emegi birşeyler yaparsan daha iyi olur.

İnternetten alışveriş yapan biri AliExpress den alır zaten . Ama AliExpress den alıp pazarda vs satmak mantıklı olabilir eğer internet üzerinden satış yapacaksanız doğal ürünler çok tutuluyor evde doğal reçel yapın sirke yapın vs vs bunlar çok tutulan talep edilen şeyler. Mesela ben focebook ta bazı doğal besin guruplarina uyeyim orada kendi yapamayanlar yapanlardan fiyat alıyor ve alış veriş yapıyorlar yani satış yapan bir siteye profil oluşturun ve benim üye olduğum tipteki guruplarda bilgilerinizi paylasirsaniz alanlar olur.evde özel gün şekerleri kokulu taşları kurabiyeleri vs vs yapanlar var bunu da deneyebilirsiniz

Bu devirde birilerine para harcatmak da zor bence. Artık herkes temkinli ekonomi çok kötü. E-ticaret yapacaksanız belki giyim ve aksesuar tarzı birşeyler yapabilirsiniz. Eğer elinizden geliyorsa kendiniz dikin, ya da istanbulda toptancılardan filan alıp satmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…