fikir?

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
32
Kızlar merhaba ,
Şuanda çalışıyorum. 27 haftalık Hamileyim. 32. haftada yıllık iznim var bir hafta. ( Fabrika kendi veriyor yıllık izni biz istediğimiz zaman alamıyoruz)

1.sorum tatile gitmek istiyoruz fakat kendi doktorum izmire kadar gidebilirsin dedi. Bizde o taraflara veya kuşadası, didim taraflarına gitmek istiyoruz (bursadayız)
Fakat çevremdeki yakınlarım gitme mikrop kaparsın , uzak yol bişey olur vs diyorlar :KK43:

2. sorum O hafta doğum iznini hakediyorum. Bana kalsa yıllık izinden dönüp doğum iznine çıkmak istiyorum fakat eşimde 2 hafta daha sabret kurban bayramından sonra çık izne diyor.( zaten kurbanda tatil olacak raporun yanmasın onla diyor) Kurban bayramıda ağustosun son haftası 35 haftalık olacağım. Kafam çok karışık dinlenmekte istiyorum ne olur akıl verin? Ne yapayım... ( İşimde stresli ve yoğun bir iş. Sabah 8 de çıkıyorum evden 7.10 geçe akşam eve geliyorum ) ( İŞ yerindeki yöneticilerim arkadaşlarım da anlayışlı insanlar değiller ne yazıkki baya yoruluyorum..( ücretsiz izin de almak istiyorum ama kimseye vermiyorlarmış doğumdan sonra muhtemelen işi bırakacağım. )

Doktor gidebilirsin dediyse gidebilirsin.havuz yerine denizi tercih ederseniz mikrop riski düşer
İzin işi de sizin bünyenize bağlı eğer kaldıramayacaksanız ayrılın izne ama sabrederim diyorsanız eşinizin dediği mantıklı

Tatil için bol oksijenli ve evinize de yakın olması nedeniyle size Altınoluk'u öneririm. İzmir'den daha yakın.
Tatile bence çıkın, doğumdan itibaren dinlenmeyi, tatil yapmayı uzun zaman çok özleyeceksiniz, bayramı beklemeden bence gidin, güzelce dinlenin.

1) Doktoru dinleyin.

2) Keyfinizi dinleyin.

teşekkür ederim.

Doktor gidebilirsin dediyse gidebilirsin.havuz yerine denizi tercih ederseniz mikrop riski düşer
İzin işi de sizin bünyenize bağlı eğer kaldıramayacaksanız ayrılın izne ama sabrederim diyorsanız eşinizin dediği mantıklı

evet doktorumda aynısı söyledi sağolun.. şuan bile sabahları servis beklerken çok fena oluyorum.. iyice ağırlaşınca daha kötü olurum gibi geliyor. Ve artık dinlenmekte istiyorum. Çocuk olunca çok arayacağım bu günleri çünkü...

Tatil için bol oksijenli ve evinize de yakın olması nedeniyle size Altınoluk'u öneririm. İzmir'den daha yakın.
Tatile bence çıkın, doğumdan itibaren dinlenmeyi, tatil yapmayı uzun zaman çok özleyeceksiniz, bayramı beklemeden bence gidin, güzelce dinlenin.

Altınoluk hemen bakacağım :) Teşekkür ederim..aynen öyle dediğiniz gibi kafa dinlemek istiyorum bunaldım hem :KK43:

X