• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Fikir vermeyi Destek olmayı sevenler buyrun yardıma :)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
kızlaar bi kere daha gelinlik paylaşmıştım fakat bugün çok kafam karıştı...
oleg cassini gittim ve bu gelinliği denedim yorumlarınızı alabilirmiyim:16:
$edrhgoeargm.jpg
$gelin.jpg
$gfjhj.jpg

Kendi fikrimi söyleyim canım eğer kır düğünü veya nikah kokteyl tarzı olacaksa model güzel canım ama şunu söylemeden edemeyeceğim aşırı sade geldi bana...Gelin sensin ve o gün tüm gözler senin üzerinde olacak...Kendi fikrim beğendim ama aşırı sade biraz değişiklikler yaptırabilirsin...(Bu arada sende benim gelinliğe yorum yaparsan memnun olurum :)

Şimdiden kolay gelsin :34:

Kendi fikrimi söyleyim canım eğer kır düğünü veya nikah kokteyl tarzı olacaksa model güzel canım ama şunu söylemeden edemeyeceğim aşırı sade geldi bana...Gelin sensin ve o gün tüm gözler senin üzerinde olacak...Kendi fikrim beğendim ama aşırı sade biraz değişiklikler yaptırabilirsin...(Bu arada sende benim gelinliğe yorum yaparsan memnun olurum :)

Şimdiden kolay gelsin :34:

Önceki beğendiğin gelinlik daha güzeldi bence :D

diğerini denemedim ve bunu denedim ya sanırım etkiledi bu beni:1::1:
düğün salonda olcak benim şatafatı sevmiyorum:18:

çok zarif ve çok sade bir gelinlik. yakışacagını düşünüyorum. ama bence bu gelinliğe biraz gösterişli duvak takmalısın.duvağı patlat yani canım:21:

benim gibi bi insana fazla sade geldi. :9::9:

Bence bişeyler ekle derim havalansın :34: ama ben sade düz severim dersende gelinlik modeli güzel :52:

çok zarif ve çok sade bir gelinlik. yakışacagını düşünüyorum. ama bence bu gelinliğe biraz gösterişli duvak takmalısın.duvağı patlat yani canım:21:

benim gibi bi insana fazla sade geldi. :9::9:

Bence bişeyler ekle derim havalansın :34: ama ben sade düz severim dersende gelinlik modeli güzel :52:

orda duvak denemiştim full parlak güpürler vardı çok güzel olmuştu saç makyajla felan olmas mı yaa :18::18::18:

Canım ben gelinliği beğendim. Sadeliği seviyorsan olabilir bence. Ama senin üzerinde de görseydik daha sağlıklı yorum yapabilirdik yok mu resmi üzerinde :51:

Canım ben gelinliği beğendim. Sadeliği seviyorsan olabilir bence. Ama senin üzerinde de görseydik daha sağlıklı yorum yapabilirdik yok mu resmi üzerinde :51:

Fazla klasik, aynı fiyata CWG322 kodlu bir gelinlikleri var çok zarif. Şiddetle tavsiye ederim :)

üstümde resmi yok çnkü izin verilmedi kızlarda başımda toplandı çaktırmadan çekemedik bile ama gelinlik bakan 3 bayan aynını denemek istediğini söledi hatta çok yakıştıranlar oldu:31:

bence de fazla sade..
oleg cassinide çok daha dikkat çekici gelinlikler var onlara bakın derim ben madem ordan alıyosunuz..
ama tabi sade gelinlik seviyosanız o zaman bi sorunu yok modelin bence :34:

üstümde resmi yok çnkü izin verilmedi kızlarda başımda toplandı çaktırmadan çekemedik bile ama gelinlik bakan 3 bayan aynını denemek istediğini söledi hatta çok yakıştıranlar oldu:31:

ben bunaaa şöylee upuzunnn yanları güpürlü çok şık zarif ama gösterişli bi duvak düşündüm. bence parlak olmasın gelinlikle alakasız olur canım ama fransız güpürü kullan derim ben :6:

ben bu gelinliği aldım dün.. hatta forumda başlığı var görürsün.

gelinlik çok zarif, gerçekten sadelikten gelen bir zerafeti var... ama aldıktan sonra fark ediyorum ki bende iyi durmadı, beli çok pot oldu bende. eğer almayı düşünürsen bir konuşalım lütfen.

bence de fazla sade..
oleg cassinide çok daha dikkat çekici gelinlikler var onlara bakın derim ben madem ordan alıyosunuz..
ama tabi sade gelinlik seviyosanız o zaman bi sorunu yok modelin bence :34:

ben bunaaa şöylee upuzunnn yanları güpürlü çok şık zarif ama gösterişli bi duvak düşündüm. bence parlak olmasın gelinlikle alakasız olur canım ama fransız güpürü kullan derim ben :6:

ben bu gelinliği aldım dün.. hatta forumda başlığı var görürsün.

gelinlik çok zarif, gerçekten sadelikten gelen bir zerafeti var... ama aldıktan sonra fark ediyorum ki bende iyi durmadı, beli çok pot oldu bende. eğer almayı düşünürsen bir konuşalım lütfen.

yorumlar için teşekkürler kızlar ama gelinliğe kaynanamla bakıcam bedenim 34 direk burdan mı alıncak modeli diktircem mi daha net karar vermedim açıkcası sizdende öneriler alabilirim sade şık modeller için:21:

kuzum benim güsel sade bir gelinlik ama sanırım biraz fazla sade... gerçi senin gibi bir fındıkta harika durur kuzucum ama azcık daha hareketli bir model seçsen dahada bi güsel durabilirim bebişim:16:

kuzum benim güsel sade bir gelinlik ama sanırım biraz fazla sade... gerçi senin gibi bir fındıkta harika durur kuzucum ama azcık daha hareketli bir model seçsen dahada bi güsel durabilirim bebişim:16:

sedoşum suan zaten fikir aşamasındayım sadece sade şık model bakınıyom:26:
inş hayallerimin gelinliğini bulabilirim

sana şiddetle önerebiliceğim modaevi hrb eleganttır..biçok kez yazdım sana da bilgi vereyim ben siparişimi oraya verdim..çok bilinçli ve sağlam bir ekipleri var..kullanılan malzemeler,kumaşlar birebir orjinal fransız dantelleri..pronovias modelleri de çalışıyolar..çok araştırdım o kullandıkları kumaşların kalitesini ve aynılarını ama bulamadım görmedim hiçbi yerde..toplam 2prova yapıyolar 15dk fln sürüyo..2.provada istediğin sonuca &80ulaşıldığını görüyosun.en son teslim alıcağın zaman bitmiş halini görüyosun ve sonuç mükemmel oluyo..şimdiden mutluluklar..

sana şiddetle önerebiliceğim modaevi hrb eleganttır..biçok kez yazdım sana da bilgi vereyim ben siparişimi oraya verdim..çok bilinçli ve sağlam bir ekipleri var..kullanılan malzemeler,kumaşlar birebir orjinal fransız dantelleri..pronovias modelleri de çalışıyolar..çok araştırdım o kullandıkları kumaşların kalitesini ve aynılarını ama bulamadım görmedim hiçbi yerde..toplam 2prova yapıyolar 15dk fln sürüyo..2.provada istediğin sonuca &80ulaşıldığını görüyosun.en son teslim alıcağın zaman bitmiş halini görüyosun ve sonuç mükemmel oluyo..şimdiden mutluluklar..

bu yer neresi fiyatları nasıl ki:26:

izmir1.cad 22/16 necipbey apt..ayakkabı dünyasının orda..fiyatları 1.5dan başlıyo yani öyle demişlerdi hep bize de..bikaç mdel beğenmiştim ordaki tasarımlardan..ama dantelli bi mdel tercih ettim isteğime göre..dantel türünden dolayı fiyatlar bazı modellerde artıyo hani değişebiliyo..benimkisi 2civarı bişe tuttu..şuan çok memnunum öyle diyim;-)

temel bilgilerine henüz yeni bakabildim, sanırım istanbulda yaşıyosun öyle yazmışsın...ankara da sandım ben seni o açıdan tavsiye ettim elegantı:-)

Back