Fikir verirseniz sevinirim

bence kötü duruyor her iki resim de düğünden çok akşam yemeğine giderken giyilecek elbise gibi..

Üstü çigili altı uzun tül bi elbise resim yok elimde en yakin ornek bunlari bulabildim. Herkes kotu diyor kafam iyice karisti

abiye giymek istemiyorsan olabilir tabi ben görmemişim o yazdıgını ama bence kötü bi tarzı var ya sade şifon olsun yada sade çizgili normal elbiselere bak canım istersne :/

abiye giymek istemiyorsan olabilir tabi ben görmemişim o yazdıgını ama bence kötü bi tarzı var ya sade şifon olsun yada sade çizgili normal elbiselere bak canım istersne :/

O cizgiler benimde kafami karistirdi o yuzden sormak istedim herkes guzel olmazdiyor

o aman bu tip iki renkl, tül etekli elbiselerin renklileri oluyor. onlardan bak bence.

Bence basit. Ayrıca aklında bulunsun canım uzun elbise giyiyorsan ayakların görünmemeli. Bilekte bitmesi de ayrı basitlik katıyor.

üstünde görmek lazım
abiyeye daha yakın modellere de bakabilirsin
akraba yakın
cafcaflı olsa da abartı olmaz

Sevmedim ben resimdeki elbiseleri,bahsettiğiniz şekilde canlandırmaya caliştım yinede sevemedim.
Yerinizde olsam,çok sade şık elbiseler var abiye ama ben abiyeyim diye bağırmayan cinsten,o tarz birşey bakardım taşsız,işlemesiz. Çok sıradan duruyor resimdekiler.

Uzunlarda balik haric bulamadim balikta istemiyorum neyse artik kisa şik bi sey bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…