How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Fikir verirseniz sevinirim

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
163
Merhaba kızlar ben sizden fikir almak istiyorum konunun yeri burasi degil biliyorum ama hizli cevap alabilmek icin buraya yazdim.
Sorum şu kuzenimin dugunu var ben bi elbise begendim ama olurmu olmazmi karar veremedim elbisenin üstü beyaz üstüne lacivert çizgili göğüs altindan tül şifon tarzı düz bi laciver eteği var ayak bileklerimin bitimine kadar uzun sırtında da üstü dantelle kapatılmıs bi pencere var
Resmini çekmek o an aklima gelmedi nettede bulamadım o yuzden bahsettigim elbiseye yakin iki resim koyuyorum üstü çizgili olanla altı tül olanı birleştirin ama lacivert ve etek uzun düşünün
Sizce olurmu bu arada düğün gündüz.

Eklentiler

• PhotoGrid_1466161633259.jpg
    PhotoGrid_1466161633259.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 206
Benim pek içime sinmedi ya :( Özür dilerim

Yaz günü daha canlı renkler tercih edin bence
Hem de özür dileyerek söylüyorum ben beğenmedim daha şık bişeler daha uygun olur sanki

Ben pek beğenemedim. Eminim çok daha güzel elbiseler bulursun. Biraz daha araştır siteleri.

daha şık bişey bulabilirsin bence. yani bu da güzel aslında ama çok resmi, ciddi. daha canlı bi renk olsa belki daha iyi olur.

Merhaba kızlar ben sizden fikir almak istiyorum konunun yeri burasi degil biliyorum ama hizli cevap alabilmek icin buraya yazdim.
Sorum şu kuzenimin dugunu var ben bi elbise begendim ama olurmu olmazmi karar veremedim elbisenin üstü beyaz üstüne lacivert çizgili göğüs altindan tül şifon tarzı düz bi laciver eteği var ayak bileklerimin bitimine kadar uzun sırtında da üstü dantelle kapatılmıs bi pencere var
Resmini çekmek o an aklima gelmedi nettede bulamadım o yuzden bahsettigim elbiseye yakin iki resim koyuyorum üstü çizgili olanla altı tül olanı birleştirin ama lacivert ve etek uzun düşünün
Sizce olurmu bu arada düğün gündüz.

butcene giyip tarzina bagli, iki kiyafet birbirinden cok farkli soldaki is ofis kiyafeti , sagdaki uzun kollu daha muhafazakar guzel bir elbise. Yani illaki daha iddalisini bulursun ne istedigine bagli.

Keşke resmi nette olsaydı yada ben çekseydim :KK43:
Kuzenimle aramiz biraz limoni o yizde abiye istemiyorum ne yapsam bilemedim o_O

abiye olmasına gerek yok canım zaten.

giyim tarzın nasıl, ona göre bakarız bişeyler. mesela mini giymem, straplez giymem vs diyor musun?

abiye olmasına gerek yok canım zaten.

giyim tarzın nasıl, ona göre bakarız bişeyler. mesela mini giymem, straplez giymem vs diyor musun?

Aynen öyle mini ve straplez gibi açik olmaz sifir kol ve diz ustu en fazla ya bide kisa elbise alinca topuklu almam lazim benim boyum uzun kendimi zurafa gibi hissediyorum ama kisa elbise olursa mecburen topuklu alicam duz sada uzun bi elbise bulamadim uzun olunca abiye oluyo ne yapsam sence

Aynen öyle mini ve straplez gibi açik olmaz sifir kol ve diz ustu en fazla ya bide kisa elbise alinca topuklu almam lazim benim boyum uzun kendimi zurafa gibi hissediyorum ama kisa elbise olursa mecburen topuklu alicam duz sada uzun bi elbise bulamadim uzun olunca abiye oluyo ne yapsam sence
Hem açık değil
Hem uzun
Düz ayakkabı da giysen görünmez
Adsız.jpg

bence kötü duruyor her iki resim de düğünden çok akşam yemeğine giderken giyilecek elbise gibi..

Back