Fikir verirmisiniz

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Selam arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum (arkadşım için ) arkdsm 25 yaşında görüştüğü cocuk 35 sosyal medya da tanışıyorlar buluşmaya karar veriyorlar fakat karsi taraf cok sosyal gezmeyi eğlenmeyi seviyor arkdsmda seviyor ama gneelde evde vakit geçiriyo kiz arkdssm normal güzellikte abartisi yok cocukta bana göre normal ama arkadşım cok yakışıklı bu çocuk bana bakmaz kafasında ne kadar gazlasamda kabul etmiyor bu duurmu 5 gn snra görüşecekler cok tedirgin endiseli ya olmazsa die düşünüyor smdi sizlere soruyorum ilk buluşma icin canli müzikli içkili mekan uygun mu ne giymeli nasl davranmali çocuğu nasl etkilemeli plesa yardm

İlk buluşma için birer kahve içilecek, çok uzun sürmeyecek aktiviteler idealdir. Beğenmeyen tarafa uzun uzun zaman geçirmeme şansı tanır. İki taraf da beğenir ve iyi vakit geçirirse uzatılır görüşme başka bir mekanda.

Alkol alınan, gürültülü bir ortamda konuşulmaz. Alkol sorun değil, gürültü sorun.

İlk bulusmada, birbirlerini taniyabilmek adina sohbet etmeleri gerekir ki, gürültülü ortamda bu pek de mümkün olmaz.Daha sakin, gürültüsüz bir ortam tercih etmeliler.Begenip begenmeme konusuna gelecek olursak,iki taraf içinde bu durum söz konusu olabilir.Bunda bu kadar stres olacak ne var? Birbirleri icin uygun olduklarını dusunmezlerse,gorusmeyi keserler ucunda ölüm mü var?

Bir kere 35 yaşındaysa çocuk değildir o
İkincisi 25 yaşında bir kadın bu tarz kuruntular yapmamalı azcık özgüvenli olsun
İlk buluşma için içkili mekan kişinin yaşam tarzına göre değişir, mesela bana uygun değil ilk buluşma için hoş bir kafe yeterli.
Adam mekan mekan gezen yerinde duramayan kadın çevresi çok olan biriyse zaten uzun vadede arkadaşın üzülür, gitsin görüşsün aklı kalmasın en azından.

İlk buluşma için birer kahve içilecek, çok uzun sürmeyecek aktiviteler idealdir. Beğenmeyen tarafa uzun uzun zaman geçirmeme şansı tanır. İki taraf da beğenir ve iyi vakit geçirirse uzatılır görüşme başka bir mekanda.

Alkol alınan, gürültülü bir ortamda konuşulmaz. Alkol sorun değil, gürültü sorun.

+++
Özgüven için de tavsiye: arkadaşınız genç olan taraf. Adam onu tavlasın, arkadaşınız onu etkilemekle fazla kafayı yormasın ve güzel vakit geçirmeye baksın.

Bence daha mütevazi sakin bi yerde görüşsünler arkadaşınız sakin kalmaya çalışsın kendi olsun her şeyden önce yakışıklılık güzellik görecelidir yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz diye boşuna dememişler 😊

Selam arkadaşlar sizlere bisey danışmak istiyorum (arkadşım için ) arkdsm 25 yaşında görüştüğü cocuk 35 sosyal medya da tanışıyorlar buluşmaya karar veriyorlar fakat karsi taraf cok sosyal gezmeyi eğlenmeyi seviyor arkdsmda seviyor ama gneelde evde vakit geçiriyo kiz arkdssm normal güzellikte abartisi yok cocukta bana göre normal ama arkadşım cok yakışıklı bu çocuk bana bakmaz kafasında ne kadar gazlasamda kabul etmiyor bu duurmu 5 gn snra görüşecekler cok tedirgin endiseli ya olmazsa die düşünüyor smdi sizlere soruyorum ilk buluşma icin canli müzikli içkili mekan uygun mu ne giymeli nasl davranmali çocuğu nasl etkilemeli plesa yardm
Hiç hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü gürültülü yerde insanın iletişim kurmayacağını düşünüyorum. İlla alkollü mekana gidilecekse de mekana göre değişir. Denize yakın serin biryerse şal alabilir ama sade ve şık giyinmelidir,görmemiş gibi cart pembe ruj sürülmemelidir. Arkadaşınız esmerse nude pembe,gül kurusu bir ruj ve sade bir göz makyajı,eyelinerla işi bitirmelidir. Şık,sade bir bluz. Altına vücut proporsiyonuna uygun bir pantolon,ayakları taraklıysa kısa topuklu yuvarlak burunlu bir ayakkabı değilse stilletto bile giyebilir. Parfüm olarak gece çıkılacaksa ve arkadaş esmerse Calvin Klein Euphoria,gündüzse coco mademoiselle,beyaz tenliyse gece vakti midnight poison gündüzse çiçeksi bir parfüm olabilir(orjinal kullanmak şart değil,elinizde yoksa istediğinizi sıkın ben sadece örnek verdim). Az ve öz konuşsun arkadaşınız,heyecanını artmak için zaman kazanması gerek bu yüzden karşı tarafa çok da aşırı olmamak kaydıyla soru sorulmalıdır,hem muhabbet muhabbeti açar hem de tanımış olur. Yeme ve içme adabına dikkat etmeli. Sıcakkanlı ama ağırbaşlı olmalı. Karşı taraftaki beyi iyi incelesin. Bunlar kilit olacaktır:
1-Beyimizin yemek ve oturma adabı nasıl?
2-Konuşma tarzı ve konuları nasıl?
3-Giyimi özenli mi?
4-Gelen telefon konuşmasına cevap verirken nasıl konuşur?
5-Garsona tavrı nasıl?
Az ve öz konuşsun,karşı tarafı iyi gözlemlesin dediğim gibi. Son olarak da özgüvenini giyinsin arkadaşınız. Mutluluklar diliyorum

Hiç hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü gürültülü yerde insanın iletişim kurmayacağını düşünüyorum. İlla alkollü mekana gidilecekse de mekana göre değişir. Denize yakın serin biryerse şal alabilir ama sade ve şık giyinmelidir,görmemiş gibi cart pembe ruj sürülmemelidir. Arkadaşınız esmerse nude pembe,gül kurusu bir ruj ve sade bir göz makyajı,eyelinerla işi bitirmelidir. Şık,sade bir bluz. Altına vücut proporsiyonuna uygun bir pantolon,ayakları taraklıysa kısa topuklu yuvarlak burunlu bir ayakkabı değilse stilletto bile giyebilir. Parfüm olarak gece çıkılacaksa ve arkadaş esmerse Calvin Klein Euphoria,gündüzse coco mademoiselle,beyaz tenliyse gece vakti midnight poison gündüzse çiçeksi bir parfüm olabilir(orjinal kullanmak şart değil,elinizde yoksa istediğinizi sıkın ben sadece örnek verdim). Az ve öz konuşsun arkadaşınız,heyecanını artmak için zaman kazanması gerek bu yüzden karşı tarafa çok da aşırı olmamak kaydıyla soru sorulmalıdır,hem muhabbet muhabbeti açar hem de tanımış olur. Yeme ve içme adabına dikkat etmeli. Sıcakkanlı ama ağırbaşlı olmalı. Karşı taraftaki beyi iyi incelesin. Bunlar kilit olacaktır:
3-Giyimi özenli mi?
5-Garsona tavrı nasıl?
Az ve öz konuşsun,karşı tarafı iyi gözlemlesin dediğim gibi. Son olarak da özgüvenini giyinsin arkadaşınız. Mutluluklar diliyorum

Bu nasıl bir kadını kalıba sokmadır yarabbim. Yeni nesil çok ürkütüyor beni. Kusura bakma sözüm meclisten dışarı.

3-Giyimi özenli mi?
5-Garsona tavrı nasıl?
Şuracığa bayılacağım. Şaka deyin. :ruh:

Şuracığa bayılacağım. Şaka deyin. :ruh:
Bu nasıl bir kadını kalıba sokmadır yarabbim. Yeni nesil çok ürkütüyor beni. Kusura bakma sözüm meclisten dışarı.
Direkt lafın bana geldiğini ben de farkındayım. Herkesin kendi düşüncesi. Fikir sormuş ve ben de fikrimi söyledim. İmaj,gözlem ve özgüven önemli. Karşı taraftaki adayın konuşma tarzı ve hareketlerini gözlemlemek de önemli. Giyim için herkes istediğini giyinebilir elbet ama KENDİ düşünceme yer verdim. Abartılacak bu kadar şey varken benim yorumuma bu tepki gelmesi gülünç ve tuhaf. Benim fikrim. Konu sahibi uyar veya uymaz.

İlk görüşmede daha sakin birbirlerini konuşup taniyabilecekleri ortamlar uygundur. Alkollü ve canlı müzikli yani hem birbirlerini duymicaklar hem de duysalar bile mantıklı konuşmalar yapamayabilirler. Ayrıca bence 25 yaşında biri için 35 yaş fark fazladır ama mesela 35 yaşında biri için 45 yaş fazla değildir . umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır yaşlar ilerledikçe fark kapanır ama şuan fark çok fazla

Kimseyi kalıba soktuğum yok. Kendi naçizane fikrim uyar ya da uymaz. Yeni neslin nesi sizi ürkütüyor anlamadım. Sözünüze alındım. Çünkü haksız buluyorum. Sözlerimin içinde kayda değer birşeyler illa ki vardır. Herkes farklıdır. Ben imaja ve gözleme önem veririm. Giyim konusunda dediklerim fikir olarak orada da durabilir. Konu sahibi bunu dikkate alır almaz. İthamınızı ben kabul etmiyorum

Valla benim dürümcüden nargileciye uzanan bir ilk buluşma mekanı yelpazem var :D İki tarafın da rahat edebileceği ama gürültüsüz sakin bir yer olması iyi olur.

İçkili mekan sakin bir pub falansa olur ama öyle müzikli bar falan olmaz. Sohbet olmuyor çünkü birbirlerini duyamazlar. Benim çok sevdiğim bir yer vardı mesela ben genelde ilk buluşmalara oraya giderdim, alçak sesli müzik çalan bir pubdı, oturur biramızı içer sohbetimizi ederdik.

Onun dışında ben kendi adıma Kahve Dünyası falan gibi yerlerde sıkılıyorum. Daha sevimli bir yerde oturup kahve vs içebilirler.

Giyimde de bence içinde kendini rahat hissettiği kıyafeti giymesi önemli. Öyle size verilen şunu giysin şunu sürsün şunu sıksın kalıplarına girmeye gerek yok. Gidilen mekana uygun, ne çok spor ve ne çok fazla şık bir kıyafet, günlük bir makyaj yeter de artar bile.

Duruma ve yerine bağlı olarak spor ayakkabıyla bile gidilir yani.

Giyimde de bence içinde kendini rahat hissettiği kıyafeti giymesi önemli. Öyle size verilen şunu giysin şunu sürsün şunu sıksın kalıplarına girmeye gerek yok. Gidilen mekana uygun, ne çok spor ve ne çok fazla şık bir kıyafet, günlük bir makyaj yeter de artar bile.

Duruma ve yerine bağlı olarak spor ayakkabıyla bile gidilir yani.
Tabi ki. Sahilde yürünecek diyelim. Benim ilk dediğim abartı kaçar o zaman çünkü ortamdan ortama farkeder. Ben restoran ya da pub a gidilince ne giyileceğine dair tüyo/fikir vermek istemiştim. Ama diğer dediklerimin arkasındayım. Karşısındaki erkeği iyi incelemeli,karşı tarafa da soru sormalı. Heyecanı atmak ve muhabbeti açmak açısından önemli bence

Tabi ki. Sahilde yürünecek diyelim. Benim ilk dediğim abartı kaçar o zaman çünkü ortamdan ortama farkeder. Ben restoran ya da pub a gidilince ne giyileceğine dair tüyo/fikir vermek istemiştim. Ama diğer dediklerimin arkasındayım. Karşısındaki erkeği iyi incelemeli,karşı tarafa da soru sormalı. Heyecanı atmak ve muhabbeti açmak açısından önemli bence
Valla ben pubdaki datelere de spor ayakkabiyla veya duz cizmeyle gidiyorum. Normal hayatimda stilettoyla veya cok sık topukluyla gezen insan degilim, ozel bir yere gidilmiyorsa ilk bulusmaya da spor giderim. Herkesin tarzi farkli, o yuzden onemli olan ortama uygun ve kisinin kendi tarzina gore giyinmesi.

Valla ben pubdaki datelere de spor ayakkabiyla veya duz cizmeyle gidiyorum. Normal hayatimda stilettoyla veya cok sık topukluyla gezen insan degilim, ozel bir yere gidilmiyorsa ilk bulusmaya da spor giderim. Herkesin tarzi farkli, o yuzden onemli olan ortama uygun ve kisinin kendi tarzina gore giyinmesi.
Ben de tam tersi klasik giyiniyorum. Kişiden kişiye de değişiyor bu durum evet. Dediğim gibi sadece bir fikir. Konu sahibi nereye gideceğini gideceği yerin nasıl olacağını bilebilir.

Yani bence bu is bastan ofsayt neden derseniz, eleman belli ki ortam adami kizi da kendi takildigi stil bir yere puba cagirmis. Ama kiz o kadar disarda vakit gecirmeyen biri anladigim kadariyla adamin hayat stiline ayak uyduramayabilir.

Ikinci olarak bu tipteki erkeklerin pesine zaten gittigi her ortamda kadinlar takiliyor. Bu tiplerin agzi iyi laf yapiyor bir de, her turlu etraflarinda kadinlar oluyor. Tanistiklari yer de internet olduguna gore, arkadasiniza afedersiniz ama arada bunu da gotureyim seklinde bakiyor olabilir pekala. Yani davet ettigi yer, oyle konusup tanisilacak bir yer degil, adamin tanisma konusma anlasma derdi olsaydi daha gurultusuz bir yere cagirirdi. Ilk bulusmada bar/pub icelim sonra da eve gidelim demek olabilir pekala adamin hayat tarzini da dusununce. Arkadasiniz cok heveslenmesin bu is icin ben ciddi iliski cikacagini hic sanmiyorum.

Back
X