Hiç hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü gürültülü yerde insanın iletişim kurmayacağını düşünüyorum. İlla alkollü mekana gidilecekse de mekana göre değişir. Denize yakın serin biryerse şal alabilir ama sade ve şık giyinmelidir,görmemiş gibi cart pembe ruj sürülmemelidir. Arkadaşınız esmerse nude pembe,gül kurusu bir ruj ve sade bir göz makyajı,eyelinerla işi bitirmelidir. Şık,sade bir bluz. Altına vücut proporsiyonuna uygun bir pantolon,ayakları taraklıysa kısa topuklu yuvarlak burunlu bir ayakkabı değilse stilletto bile giyebilir. Parfüm olarak gece çıkılacaksa ve arkadaş esmerse Calvin Klein Euphoria,gündüzse coco mademoiselle,beyaz tenliyse gece vakti midnight poison gündüzse çiçeksi bir parfüm olabilir(orjinal kullanmak şart değil,elinizde yoksa istediğinizi sıkın ben sadece örnek verdim). Az ve öz konuşsun arkadaşınız,heyecanını artmak için zaman kazanması gerek bu yüzden karşı tarafa çok da aşırı olmamak kaydıyla soru sorulmalıdır,hem muhabbet muhabbeti açar hem de tanımış olur. Yeme ve içme adabına dikkat etmeli. Sıcakkanlı ama ağırbaşlı olmalı. Karşı taraftaki beyi iyi incelesin. Bunlar kilit olacaktır:
1-Beyimizin yemek ve oturma adabı nasıl?
2-Konuşma tarzı ve konuları nasıl?
3-Giyimi özenli mi?
4-Gelen telefon konuşmasına cevap verirken nasıl konuşur?
5-Garsona tavrı nasıl?
Az ve öz konuşsun,karşı tarafı iyi gözlemlesin dediğim gibi. Son olarak da özgüvenini giyinsin arkadaşınız. Mutluluklar diliyorum