Nişan Fikir verirmisiniz arkadaşlarrr???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Arkadaşlar merhaba 30 ekimde nişanım var ama aklımda halen net bir nişan kıyafeti yok. Nişanım salonda olacak, kapalıyım göstereceğim iki model var birinci model benim nette bakarken beğendiğim bir model. ikinci model ise babamın beğendiği bir model (bende beğeniyorum aslında) sizce hangisi arkadaşlar??

1. Model

1742.jpg

1746.jpg

2. Model

1763.jpg

1766.jpg

üstündeki tül olmayacak

bu arada yanlış yere açmışım inşallah problem olmaz :utangac:

Ilk cevap benden gelsin :-)

Nisanin salonda olcaksa bence ilk model tarzinda birsey olsun derim canim...bence ilkinin modeli cok hos ama benim anlamadigim birsey var sen nisanda beyaz renkmi giymek istiyosun???
Eger beyaz giyceksen ve illaki bu iki elbiseden biri olcak diyosan ozaman ben 2. al derim yinede... cünkü 1. tarzinda bi modeli zaten büyük ihtimal evlenirken dügününde giyceksin ozamanda hem nisanda hem dügünde ayni renk ayni tarz birsey giydinmi ne anlami kalcak gelinliginin...ama varsa o ilk modelin baska bi rengine bak derim.

yok canım renk beyaz olmayacak rengi vişne çürüğü veya mor lila o tonlarda birşey düşünüyorum :)

bence 1. si gelinlik olarak super.. baska renkte belki biraz fazla abartı olabilir.. belki etegini daha az kabarık yaparsan nişanda daha guzel durabilir

canım 1.model çok güzel dediğin renklerede çok yakışır bu model hadi hayırlısı olsun

kesinlikle 1.model ve rengi mor olmalı. eminim süper bir nişanlık olur. tam da benim düşündüğüm gibi bir şey ortaya çıkar o zaman:)

eger bir facebook hesabin varsa facebook tan gelinlik 21 i begen derim tavsiye ediyorum cok güzel elbiseler var hepsi harika ama illa bu ikisi icin bi yorum yapin diyorsan kesinlikle birincisi olmali cünkü ikincisi salonda olacak bir nisan icin cok asiri sade kalir cok sönük kalir bence birinciyi tercih etmelisin tabi senin kararin ama renk olarak baska alternatifler varsa bence onlarida bi düsün cünkü zaten gelinligin rengi bu tonlarda olcak tabi bu benim nacizane görüsüm herkesinki kendine...bu arada hayirli olsun simdiden cok mutluluklar dilerim...

renk hakkinda yorum yapmissin cnm pardon sonradan gördüm öyle olcaksa harika olurrrr bundan eminimmm 1 diyorum ben kesinlikle

Back