fikir veririmisinizzz????????

lara78

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
197
49
Kızlar biriyle tanıştım bi kaç sefer görüştük mantıken evlilik için uygun biri.(hafifdende elektriklenme var gibi :eek:) Ben belediyde çalışıyorum oda öğretmen.bana bir gün sana istanbula gidip yerleşelim dersem ne cevabın ne olur dedi.bu o zaman düşünülecek şartlara bakılacak şimdiden bişi sölemek zor dedim.
bundan sonra bi kaç defadaha görüştük.bugün mesajında sana söleyemiyorum ama istanbul benim için vazgeçilmez sende yerim kocamın yanıdır diyemiyorsun başta açık olmakda fayda var yazmış.
dedikleri doğru ama böle bişi için şimdiden karar vermek zor gibi geliyo yaşadığımız yerde anne ve babalarmızdan başka kimsemiz yok zaten.
yarın ayrıntılı konuşalım dedik bakalım.Siz olsaydınız napardınızzz??????

Bilmem ki..:nazar:
Ben eşimi anamı babamı burada bırakacak kadar çok sevmedim galiba..
Babam asla izin vermezdi bunu biliyordum o yüzden eşim yaşadığım semte gelmeseydi ondan ayrılmayı göze almıştım ben..
Ben hala ana-baba kuzusuyum galiba..:1hug:

Simdiden ileriyi,evliligi düsünmek erken ama
görüstügünüz kisi bu konuda kesin kararliysa,sizde ona göre bu iliskinin devamina dair kararinizi verin..zaten kisi kararliysa ilerde mutlaka sorun cikar....

canım belkı çok sevsem aşık olsam kabul edip istanbula giderdim...
ama mantıken düşünecek olursam buyukte konuşmayayım ama ailemle aynı şehirde olurdum

ben senin yerinde olsam daha birkaç kere görüştüğüm, deli gibi aşık olmadığım biri için ailemi bırakıp başka 1 şehire gitmem ya da giderim diye söz veremem.
mantık çok önemlidir evlilikte, ama fazlasıyla aşk da olmalı mutlu olabilmek için bence. a.s.

Erkeginin peşinden gidebilecek kadar,onsuz olamayacak,onun olmadıgı sehirde nefes alamayacak kadar sevmeden asla evlenmemelisin.Evlenmek icin evlenmek ileride sorunlarla karsılasıldıgında hayatı cekilmez kılar.Deli gibi sevidigin erkek icin her sorunla basedebilirsin gucunu askından alırsın ama başka turlu dag gibi buyur hersey gozunde.

canim esimle avlenip yurt disina geldim esimi cok seviyorum ve burda kendimi asla yanliz birakmak degil hissettirmedi bile ben zor alistim ama pisman degilim eger sende evlenilecek insan diyorsan neden olmasin??

sakın diyorum sakın yasakkelime
bak ben 2 sene sonra eşimin işi nedeniyle (daha dorusu işsizliği:1closedeyes:) annemin babamın yanından 5 saat uzakda başka bir şehre taşınmak zorunda kaldım senağlama
o kadar pişmanımki anlatamam. bir üstüne kaynanmlar 1 sokak aşağımda oturuyor -tatlicadiarzu- yokmu şöle boğma smili :nazar: o kadar kötü olduki ayda bir en aşağı 1 haftalığına izmire geliyorum. sırf gelebilmek ailemi görebilmek adına izin aldım!!! :mymeka: akılsız kafam işde yok olmaz diyecektim ama olmadı :1no2: bilseydim ne evlenirdim nede bu işe evet derdim :mymeka::kızgın:

yarın sorcam bende zaten anne ve babanın sana ihiyacı varken burda bırakıp gidermsin diye .ikimizinde anne babası 60 yaş üzerinde ve tek çocuk olarak biz varız diğerleri burda değil.
evlenınce hemen gideriz demiyo zaten.İlçedeyiz biz çocuğumun eğitimi falan için diyo

ya zaten çoğu kız evlendiği zaman ailesinden ayrılıyor..
eğer gerçekten adamı beğendiysen,evlendiğinde mutlu olacağını düşünüyosan olumlu cevap ver..
ailenden ayrı yaşadığını da hayal et, ona göre karar ver..

Hayırlısı olsun diyorum canım evet annesiz, babasız, kardeşsiz yapa yalnız bir şehirde

olmak zor:1no2: hemde çok zor bunu benden iiyi bilen olamaz galiba bende ailemden çoook

uzakatayım ama şimdi alıştım bir çevrem var zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum kaydirigubbakcemile2tabikide

ailemin yerini hiçbirşey tutamaz ama yinede insan alışıyor sen yeterki eşinle mutlu ol en

önemli olanı o işte :nazar:ben bazen uzak olmalarına da seviniyorum çünkü biliyorumki en ufak

bir anlaşmazlıkta ben soluğu onlarda alacaktım kendim üzülmem senağlama

yetmiyormuş gibi onlarıda üzecektim yada anne baba hassasiyetiyle yaklaşmalarından güç alıp belkide evliliğimi zor bir sürece sokacaktım bilmiyorum ama şu kesinki bazen bize şer gibi görünen şeylerde nice hayırlar vardır.

Başka yerde yaşamak,hele evlenip gitmek çok zor.Ne anne,baba ne de bir arkadaş ...Yeni bir çevre,yeni arkadaşlar...Hiçbiri fayda etmiyor.Daha da özlüyorsunuz doğup büyüdüğünüz yeri...Anne ,baba,arkadaş onların yokluğu o kadar zor ki...Ben hastalık derecesinde bağlı olduğum şehri bırakıp gittim.Şimdi o kadar çok zorluk çekiyorum ki bazen eşimin burnundan getiriyorum.Ben buraya geldim,ama canım memleketime tekrar döneceğiz.Eşimin bana sözü var,zaten kendisi de burda kalmak istemiyor.Çok iyi düşünün lütfen.a.s.

burdada arkadaş ve çevrem olduğu sölenemez zaten 3 yıla yakın ilk tayin yerinde tek başına yaşadım sonra memlekete döndüm.oda bisüre istanbulda çalışmış. istanbulda ablam var onunda abileri ordaymış.geçinmek için iyi şartlar olursa gideriz diyo da.boşa koy dolmuyo dolu almıyo meselesi işte.offffffffffffffffffffffffffffffff

Ben üniv. kazandığımdan beri İstanbul'da ailemden uzak yaşıyorum. Özlem... Hem de nasıl... Ama kader... Üniv. biter bitmez çalışmaya başladım, sonra evlendim... Ama şimdi annemler İstanbula gelecekler, çünkü kardeşim İstanbul'da ,i buldu, ve onları oraya bağlayan birşey kalmadı...

Ama sizin şimdiden daha bunu düşünmeniz çok saçma, çünkü başta demişsiniz ki biriyle tanıştım, bikaçkez görüştük hafif elektriklenme var... İlişkiniz daha bu boyuttaylen bence evlenme planları yapmak ve ailenizden uzak bir şehre gidip gidemeyeceğinizi düşünmek için çoook erken. Önce birbirinizi iyice tanıyın. Eğer evlenmeye karar verirseniz zaten başka şehre gitmek de gözünüzde bu kadar büyümeyecektir.
Bence bunu düşünmek için çok erken....

Kızlar biriyle tanıştım bi kaç sefer görüştük mantıken evlilik için uygun biri.(hafifdende elektriklenme var gibi :eek:) Ben belediyde çalışıyorum oda öğretmen.bana bir gün sana istanbula gidip yerleşelim dersem ne cevabın ne olur dedi.bu o zaman düşünülecek şartlara bakılacak şimdiden bişi sölemek zor dedim.
bundan sonra bi kaç defadaha görüştük.bugün mesajında sana söleyemiyorum ama istanbul benim için vazgeçilmez sende yerim kocamın yanıdır diyemiyorsun başta açık olmakda fayda var yazmış.
dedikleri doğru ama böle bişi için şimdiden karar vermek zor gibi geliyo yaşadığımız yerde anne ve babalarmızdan başka kimsemiz yok zaten.
yarın ayrıntılı konuşalım dedik bakalım.Siz olsaydınız napardınızzz??????

en doğrusu işler ii ce ciddiye binmeden farkına varmak sonradan olmayacak duaya amin demişiz dememek zaten istanbul vazgeçilmezim demek sizin oraya gideceğiniz anlamına gelir ii düşünüp en baştan isabetli bir karar almak gerek.göze alabiliyor musunuz böyle bişeyi?mantık evliliği diyorsanız eğer benim mantığım pek böyle birşeye sıcak bakmıyor. şehir değiştirmek için çokkkkk aşık olmak insanın gözünün birşey görmemesi lazım

bi kaç sefer daha görüştük benim düşüncem oda tam emin değil istanbul konusunda yani 3 yada 5 yıl sonra gidelim demiyo.bende ortak verirsek gideriz dedim.konuştukça oda aklı ve duyguları arasında kaldı gibime geliyo ama bana bunu söleyemedi :) hissettim ve yanılmadım tabikide :)
bana biraz zaman ver desem kırılırmısın dedi.ortada kırılacak bişinin olmadığını bunların aceleye gelmiyeceğini söledim.beklemedeyim yaniiiii ama pekde sonucun olumlu olacağını düşünmüyorum

X