• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin nolur hemen hamile kalsam nolur???

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
slm arkadaşlar ben buradada bahsetmiştim bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla aldılar 5 hafta önce.ben henüz üstümden atamadım.atmam içinde hemen bir bebek istiyorum şuan adet dönemimdeyim.doktorum ocakta hamile kal dedi.ben ikinci adeti beklemeden,ilk adetimden sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani çok farkedermi.eşim denizci asker ,görevlerde ben hep yalnızım.bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum.doktoruma tekrar gidip ocağa kadar beklemek istemediğimi söylesem inanın çok uzun geliyor.ben hemen bebeğiimi istiyorum allahım kimseye yaşatmasın hala rüyalarımda.nolur fikir verin...:çok üzgünüm:

arkadaşlar bana fikir vericek kimse yok mu ya :((

bende daha dün sabah kürtaj olmak zorunda kaldım. yani maalesef henüz çok yeni. ama doktorum en başından en az 2 ay rahmin toparlanması için mutlaka korunmamı söyledi.
bence beklemelisin yani. sağlık açısından..

geçmiş olsun..

cok geçmıs olsun cnm. bende senın gıbı aynı bebegımın kalbı durdugu ıcın 2 hafta once kurtaj oldum. ve dr 3 ay sonra hamıle kalabılırsın demıstı. ama benım tanıdıgım bırıne dr. bı sure vermemıs ve hemen ertesı ay hamıle kalmıstı. bebek acısından bı problem olcagını sanmıyorum ama kendın ıcın toparlanman için bu sure verılıyor dıye düşünüyorum..

canım bende aynı şeyleri yaşadım doktorum ilk adetten sonra kalabilirsin demişti ama ben 2 ay bekledim bence çok acele etme en azında bir kere daha adet gör ondan sonra çalışmalara başla kendine çok dikkat et büyük geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum bence 1 ay daha bekle derim tekrar aynı üzüntüleri yaşamamak için sabırlı olmalıyız Rabbim bir daha yaşatmasın amin. buarada korunmayı bırakınca folik asit kullanmayı unutma canım.......

slm arkadaşlar ben buradada bahsetmiştim bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla aldılar 5 hafta önce.ben henüz üstümden atamadım.atmam içinde hemen bir bebek istiyorum şuan adet dönemimdeyim.doktorum ocakta hamile kal dedi.ben ikinci adeti beklemeden,ilk adetimden sonra hamile kalmaya çalışsam acaba nolur.yani çok farkedermi.eşim denizci asker ,görevlerde ben hep yalnızım.bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum.doktoruma tekrar gidip ocağa kadar beklemek istemediğimi söylesem inanın çok uzun geliyor.ben hemen bebeğiimi istiyorum allahım kimseye yaşatmasın hala rüyalarımda.nolur fikir verin...:çok üzgünüm:

CADIARZU canım daha çok yeni kürtajdan sonra adet ve yumurtlama düzeninin geri kazanılması için en az 3 ay geçmesi gerekiyo
ki bi daha hüsranla sonuçlansın istermisin
onun için lütfen dr un sözünü dinleyerimseniben
Allah yardımcın olsun

canım benım cok gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum
yazını okurken cok duygulandım cunku bende 1 ay once bebegımın kalbı durdugu ııcın kurtaj oldum ılk bebegımdı bende toparlanmaya calısıyorum
ama doktorunu dınle bız ıyı olalımkı saglıklı bır bebegımız olsun
acele olacagına gec olsunn
bır daha yasamayalım bu acıyı
doktorum banada 3 ay dedı ben daha fazla bıle beklemeyı dusunuyorum
cunku bu cok onemlı aceleye gelecek bısey degıl canım benım

arkadaşlar haklısınız bende aynı şeyleri asla yaşamak istemiyorum ama sanki yeniden hamile kalırsam acım hafifliycek gibi.zaten çok istiyorduk bebek.biliyorum herkes istiyor.ama artık dayanamıyorum okadar acı çektikki.olmadık şeylere ağlıyorum,dayanmak çok zor rabbim kimseye vermesin.ama yaşayan bilir bu acıyı.canımı aldılar sanki.ben hemen istiyorum galiba :((

canım bende 3 kasımda aldırdım 2. kez bebeğimi çok acı birşey ama ben dr uma ne kadar beklicem dedim hiç gerek yok rahim temizken hemen tekrar deneriz dedi bi zararı olmasın dedim kesinlikle bir zararı yok dedi hemen kalabilirsin rahim temizken daha bile kolay olur hamiş kalman dedi cnm

ben bi problem olacağını zannetmiyorum.ocak uzun bi zaman değil bekleme açısından beklesen daha iyi .ayrıca ama ha diyince olacağıda kesin değil.kendini ancak toparlayacaksan dene bence.bi arkadaşım ölü doğum yapmıştı doktor ona 6 ay dedi ama bekleyemem o kadar ölürüm acıdan dedi ve 2 ay sonra hamile kaldı çok ta tatlı bi kızı oldu

öncelikle cok gecmis olsun cnm bu konuda bazi doktorlar cok fazla abartiyorlar bende dusuk yapmistim ama benim doktorum hic korun dememisti rahim zaten kendi kendini toparladigi zaman hamile kalabiliyorsun o yuzden beklemene gerek yok arkadaslar sonra tekrar yasarsin uzulursun demis ama alakasi yok cunku saglikli olan bebek dusmez korkma ben dusuk yaptiktan sonra hic korunmamama ragmen iki adet donemi gectikten sonra hamile kalabilmistim eger rahmin kendini hemen toparlamissa ertesi aya hamile kalabilirsin zaten.bu konuda karar vermek sana ait kendini hazir hissediyorsan korunmana gerek yok hersey gönlunce olsun

canım cok üzüldüm ama ben dıs gebelik gecirdim dıs gebelikte 6 ay kürtajda ise en az 2 ay rahim dinlenmesi lazımmı yoksa allah korun düşük olabilir bence ara ver dinlen toparlansın rahmin vefolik asit al rahim daha cabuk toparlamasın ayardımcı olsun allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

arkadaşlar moral verdiniz sağolun sizden aldığım destekle çarşamba bi kontrole gidip doktorumla konuşacağım eğer bir sorun olmazsa hemen çalışmalara başlıycaz inşallah.rabbim isteyen herkese versin.bu acıyı da kimseye yaşatmasın

Back