Anne sözü dinlemedim yatağın özelliği gidiyor kafasında kullanmadım pişmanligini yaşıyorum. Şimdi tek derdim bu yatağı nasıl temizlerimAlez niye kullanmıyosunuz?Şimdi sıvı geçirmez kullanılıyor onlar da. Ancak bi yerden evde kullanılan yıkama makinalarından bulabilirsiniz.
Yok mu derdimize bir çareBu konu benim içinde önemli....
Sizde bendensiniz merakla cevapları bekliyorum.. inşallah biri bu problemi çözmüştür.Bende merak edyorm.
Bir keresinde koltuk yıkamak için ardığım bi yerden kadın minik makinayla gelip temizlik yapmıştı. Öyle yapan bir yer vardır bence. Yoksa da eşe dosta sorup bulmak lazım. Ya da almanız lazım.Anne sözü dinlemedim yatağın özelliği gidiyor kafasında kullanmadım pişmanligini yaşıyorum. Şimdi tek derdim bu yatağı nasıl temizlerim
Bilmiyorum valla ben kendim sildim bi kere hiç faydası olmadı.ustelik ben lastikli çarşaf takıyorum üstüne normal çarşaf seriyorum ona rağmen lekeler varYok mu derdimize bir çare
İnşaALLAH canım ..Sizde bendensiniz merakla cevapları bekliyorum.. inşallah biri bu problemi çözmüştür.
Azimli lekeymiş bırak kalsın garibim o kadar uğraşmışBilmiyorum valla ben kendim sildim bi kere hiç faydası olmadı.ustelik ben lastikli çarşaf takıyorum üstüne normal çarşaf seriyorum ona rağmen lekeler var
Hemde ne azim gitmiyorlarAzimli lekeymiş bırak kalsın garibim o kadar uğraşmış
Bizim burda koltuklari yikamak icin makina kiralauabiliyoruz. Onu dene bence. Ozel ilaci da oluyo. Mis oluyorArkadaslar yatak temizliği yapmak istiyorum Alez falan fa kullanmadik ter sarı lekeler aldı başını gidiyor yikamayi aradım biz yapmıyoruz yataklar hassas olduğu için yırtılabiliyor dedi nasıl yapmalıyım izmirde yaşıyorum bir fikri olan daha önce temizleten varsa ve yazarsa çok sevinirim.
Şu dönemler çok pahalı ev aleti ve Nasipse bebek bekliyoruz makine ye para veremem yapan birini bulmam lazımBir keresinde koltuk yıkamak için ardığım bi yerden kadın minik makinayla gelip temizlik yapmıştı. Öyle yapan bir yer vardır bence. Yoksa da eşe dosta sorup bulmak lazım. Ya da almanız lazım.
Makine kiralama mi ilk kez duyuyorumBizim burda koltuklari yikamak icin makina kiralauabiliyoruz. Onu dene bence. Ozel ilaci da oluyo. Mis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?