Fikir verin lütfen..

cvdr3457

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
18
Iyi gunler ben mart ayında adet düzensizliği için kadın doğuma gittim tsh prolaktinime bakıldı normal çıktı neyse ultrason çekildim her iki yumurtaliktada peroferik dizilimli folikul kist çıktı doktor birşey demedi tarlusal verdi oldum bende gitmedim ondan sonra mayisa kadar olsun ama mayıs ayını olmadim oructayiz pko olduğum da tam belli degil ama aşırı tuylenme var ben olduğunu düşünüyorum doğum kontrol verse bile ben kullanmam onun yerine acaba oructan sonra soğan kurune mi başlasam diyorum doktora mi gitsem diyorum çok kararsızım kiloluyum bu arada vermeye çalışıyorum bilgilendirirseniz sevinirim

doğum kontrol hapını neden kullanmadığınızı anlamadım?

Bak canim... Once tedavini ol dokrora git sonra bitkiselleri uygula sonra da dua et... Kendi kafana gore davranma bence. Bende de var duzensizlik hafif pko cikti yumurta takibine baslicaz 1 hafta sonra ...

doğum kontrol hapını neden kullanmadığınızı anlamadım?
Etrafımdakiler hep sikayetci zaten kiloluyum icince daha cok kilo alicam duzelmiyormus bırakınca aynı oluyormuş istemiyorum o yüzden bana tam pkosun da demedi testlere falan girmem lazım

Bak canim... Once tedavini ol dokrora git sonra bitkiselleri uygula sonra da dua et... Kendi kafana gore davranma bence. Bende de var duzensizlik hafif pko cikti yumurta takibine baslicaz 1 hafta sonra ...
Tam pkosun demedi onu bilmem lazım ama ben oyle düşünüyorum tuylenme falan var zaten

bence hem ilaç tedavisi hem de alternatif tıptan yararlanın soğan kürünün zararı olmaz

doğum kontrol hapı en azından kullandığınız dönemde hormonlarınızın düzelmesinde yardımcı olur diye düşünüyorum
ben korunma amaçlı 5 sene kullandım kilo alımına neden olduğuna inanmıyorum. hala aynı kiloda sayılırım 5 senede 3 kilo aldım o da hareketsizlikten.

umarım sağlığınıza kavuşursunuz

Umarım yaşın küçük kullanma hemen kilo ver diyorlar

Eger pkoysa tedavisi tibben yok sadece hormon yukleyip duruyorlar ve tedavi etti eiye isin icinden cikiyor doktorlar ben bir aydir bir yontem kullaniyorum faydasini gormeye basladim ama en onemlisi kilo vermen kilo verirsen hormon duzeylerinzaten duzelir emin ol bence senin ilk isin kilo vermek olsun canim sonrasi zaten gelicektir emin ol

Vermek de zormus herhalde inşallah verebilirim çok sagolun

Ben 110 kilodan 85 e dustum canim yogun tempo hareket ve diyetle

şunu bir de biz yapabilsek düzelme oldu mu peki

Hormonlarim suan icin normal degerlere dustu cnm hala kullaniyorum kurlerimi birayi geride biraktim bu biray hormonlarim normale dondu simdi amac yumurtlamayi saglamak olucak insallahh

Bak canım ben martta bir düzgün adet oldum mayıs nisan da olmadım senin gibi gittim negatif dediler hep nisanda ilaç içtim oldum bu ay içmedim 14 gün geçti bu aylarda bir sorun var kimse olmadi mevsimsel bende kist var dedi ama bugün adetini oldum bişey yok dediler oyuzden takma

Hem adet olamıyorum ondna çok tuylenmeyi çok kafaya takiyorum pazartesi gidicem hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…