Fikir verin lütfen. Hamile miyim değil miyim bilemiyorum!

Kanamanın pedi doldurması hatta 2pedi doldurması hamilelikte kesin olarak negatif mıdır ?
Bence evet negatiftir. İlişkinin ardından o kadar kısa sürede yerleşme kanaması olmaz. Kimyasal gebelik olsa ki hepsini yaşadım adetle birlikte düşer. Rahat ol sen

Pıhtı geldiyse adet olmuşsundur iki ped dolduysa adettir o

Bence evet negatiftir. İlişkinin ardından o kadar kısa sürede yerleşme kanaması olmaz. Kimyasal gebelik olsa ki hepsini yaşadım adetle birlikte düşer. Rahat ol sen
Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Canım benim de başıma geldi prezervatif patladı ve ben hamile kaldım. Ertesi günü ile de hamile kalan tanıdığım oldu yüzde yüz koruma sağlamıyor. Sık idrara çıkıyorsan, bel ağrın varsa, çabuk yoruluyorsan, kasık ağrısı çekiyorsan, memelerinde ağrıdan çok şişme büyüme meydana geliyorsa o zaman içine şüphe düşsün anladığım kadarıyla bunlar yok şu anda.

İlk etapta çok oldu normalde de idrara fazla cikiyorum en az 3 lt su içiyorum çünkü goguslerimde anormaik yok beyaz akıntım var şuanda ve karnım sis bu da muhtemelen stresle yemegi abarttım sanırım ama benim avantajın her ne kadar birbirine yakın olsa da iki iliskimde de ertesi gün kullandım

Dr kan tedti yapmadı 20.gunde ultrasona baktı sadece ama guvenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…